Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
17.4.13 10:06
@rozmary píše:
A už je to tu zase, dítě bude asi do 15 na skleničkách :nevim: nebo ve dvou letech přejde na krabičky :mrgreen: Mě by fakt jen zajímalo, co zakladatelka dělá celej den, nevaří, nepere ani nežehlí, roční dítě neudělá zas takovej bordel, takže uklízení taky moc není :think:

tak se věnuje dítěti, neuvěřitelné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
17.4.13 10:09
@rozmary píše:
A už je to tu zase, dítě bude asi do 15 na skleničkách :nevim: nebo ve dvou letech přejde na krabičky :mrgreen: Mě by fakt jen zajímalo, co zakladatelka dělá celej den, nevaří, nepere ani nežehlí, roční dítě neudělá zas takovej bordel, takže uklízení taky moc není :think:

tak třeba si na domácí práce pořídí hospodyni a budou se stravovat někde venku. :nevim: Třeba v KFC, dítě bude nadšené. Ve třech letech půjde do školky, pak do školy, takže teplé jídlo mít bude, o víkendech restaurace, nebo manžel uvaří :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13073
17.4.13 10:13

@nety78 nebo bude hospodyně vařit, proč ne?  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.4.13 10:24
@tamata píše:
tak se věnuje dítěti, neuvěřitelné :mrgreen:

Upřímě tomu nevěřím ;)

• Citovat
  • Upravit
7142
17.4.13 11:50

Ty jo 8o 8o 8o já čumím.. buď chudák chlap zakladatelko a nebo máš doopravdy velice dobrý smysl pro humor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
17.4.13 11:50
@nety78 píše:
tak třeba si na domácí práce pořídí hospodyni a budou se stravovat někde venku. :nevim: Třeba v KFC, dítě bude nadšené. Ve třech letech půjde do školky, pak do školy, takže teplé jídlo mít bude, o víkendech restaurace, nebo manžel uvaří :nevim:

Neblázni 8o Dítě by měla dát už v pěti letech do nějaké internátní školy - alespoň jí pak nebude ujídat krabičky (musela by je ohřívat :roll: ) a konečně bude mít plno času na sebe a na rozvíjení vztahu s manželem, kterej nebude místo toho utíkat s dítětem na písek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.4.13 11:54
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.

:-D :-D co to je??? :-D :-D ty nejsi baba pro chlapa! Tvůj chlap si myslím, že je naprosto normální :-D a co by za něj jiný ženský daly :roll: to je mazec :-D To si asi o sobě hodně myslíš co? Ty jo takový nanynky mám nejradši :-D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
17.4.13 12:04

Mám známé, dvě děti 5 a 2 roky, paní nedělá nic, chlap přiletí domů, vaří, uklízí, dává prát, věší, žehlí…prostě má na starosti úplně všechno. Ona prý nemá čas, musí si hrát s dětmi. Teď přišla s tím, že by si mohli pořídit ještě jedno mimi a on…nadšeně souhlasil. Nepochopím :( můj chlap by se mnou vyrazil dveře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.4.13 12:05

Zakladatelko, přece si tohle od něj nenecháš líbit! Jediná rada je, abys mu okamžitě sbalila kufry a požádala o rozvod!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.4.13 12:20
@Anteea píše:
Neblázni 8o Dítě by měla dát už v pěti letech do nějaké internátní školy - alespoň jí pak nebude ujídat krabičky (musela by je ohřívat :roll: ) a konečně bude mít plno času na sebe a na rozvíjení vztahu s manželem, kterej nebude místo toho utíkat s dítětem na písek 8)

Noooo, zakladatelka bude mít více času na milence a manžel zase získá čas na žehlení a praní :mrgreen: A v případě, že to zvládne v kratším čase, tak jako bonus ještě může třeba umýt okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.4.13 12:21
@Jajatep píše:
Zakladatelko, přece si tohle od něj nenecháš líbit! Jediná rada je, abys mu okamžitě sbalila kufry a požádala o rozvod!!

Zakladatelka nic balit nebude - není přece služka, kufry si bude muset manžel balit sám :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
17.4.13 12:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.4.13 12:24

ODTAJNIT ADMINOVÉ :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
17.4.13 12:24
@bartsch píše:
Zakladatelka nic balit nebude - není přece služka, kufry si bude muset manžel balit sám :jazyk: :mrgreen:

Neblázněte, pro jistotu bych si na to najala firmu - ta ať mu zabalí :mrgreen: Co kdyby on nechtěl? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.4.13 12:30
@Anteea píše:
Neblázněte, pro jistotu bych si na to najala firmu - ta ať mu zabalí :mrgreen: Co kdyby on nechtěl? 8o

A nebo bude balit milenec, to vyjde levněji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria