Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rozmary píše:
A už je to tu zase, dítě bude asi do 15 na skleničkáchnebo ve dvou letech přejde na krabičky
Mě by fakt jen zajímalo, co zakladatelka dělá celej den, nevaří, nepere ani nežehlí, roční dítě neudělá zas takovej bordel, takže uklízení taky moc není
tak se věnuje dítěti, neuvěřitelné ![]()
@rozmary píše:
A už je to tu zase, dítě bude asi do 15 na skleničkáchnebo ve dvou letech přejde na krabičky
Mě by fakt jen zajímalo, co zakladatelka dělá celej den, nevaří, nepere ani nežehlí, roční dítě neudělá zas takovej bordel, takže uklízení taky moc není
tak třeba si na domácí práce pořídí hospodyni a budou se stravovat někde venku.
Třeba v KFC, dítě bude nadšené. Ve třech letech půjde do školky, pak do školy, takže teplé jídlo mít bude, o víkendech restaurace, nebo manžel uvaří ![]()
Ty jo
já čumím.. buď chudák chlap zakladatelko a nebo máš doopravdy velice dobrý smysl pro humor ![]()
@nety78 píše:
tak třeba si na domácí práce pořídí hospodyni a budou se stravovat někde venku.Třeba v KFC, dítě bude nadšené. Ve třech letech půjde do školky, pak do školy, takže teplé jídlo mít bude, o víkendech restaurace, nebo manžel uvaří
Neblázni
Dítě by měla dát už v pěti letech do nějaké internátní školy - alespoň jí pak nebude ujídat krabičky (musela by je ohřívat
) a konečně bude mít plno času na sebe a na rozvíjení vztahu s manželem, kterej nebude místo toho utíkat s dítětem na písek ![]()
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.
co to je???
ty nejsi baba pro chlapa! Tvůj chlap si myslím, že je naprosto normální
a co by za něj jiný ženský daly
to je mazec
To si asi o sobě hodně myslíš co? Ty jo takový nanynky mám nejradši
![]()
Mám známé, dvě děti 5 a 2 roky, paní nedělá nic, chlap přiletí domů, vaří, uklízí, dává prát, věší, žehlí…prostě má na starosti úplně všechno. Ona prý nemá čas, musí si hrát s dětmi. Teď přišla s tím, že by si mohli pořídit ještě jedno mimi a on…nadšeně souhlasil. Nepochopím
můj chlap by se mnou vyrazil dveře ![]()
Zakladatelko, přece si tohle od něj nenecháš líbit! Jediná rada je, abys mu okamžitě sbalila kufry a požádala o rozvod!!
@Anteea píše:
NeblázniDítě by měla dát už v pěti letech do nějaké internátní školy - alespoň jí pak nebude ujídat krabičky (musela by je ohřívat
) a konečně bude mít plno času na sebe a na rozvíjení vztahu s manželem, kterej nebude místo toho utíkat s dítětem na písek
Noooo, zakladatelka bude mít více času na milence a manžel zase získá čas na žehlení a praní
A v případě, že to zvládne v kratším čase, tak jako bonus ještě může třeba umýt okna ![]()
@Jajatep píše:
Zakladatelko, přece si tohle od něj nenecháš líbit! Jediná rada je, abys mu okamžitě sbalila kufry a požádala o rozvod!!
Zakladatelka nic balit nebude - není přece služka, kufry si bude muset manžel balit sám
![]()
@bartsch píše:
Zakladatelka nic balit nebude - není přece služka, kufry si bude muset manžel balit sám![]()
Neblázněte, pro jistotu bych si na to najala firmu - ta ať mu zabalí
Co kdyby on nechtěl? ![]()
@Anteea píše:
Neblázněte, pro jistotu bych si na to najala firmu - ta ať mu zabalíCo kdyby on nechtěl?
A nebo bude balit milenec, to vyjde levněji ![]()