Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli je tahle diskuze vůbec myšlena vážně, zakladatelka je mimo a divím se, že jí ten její ještě neodešel za jinou. Ať, se podívá, jak to zvládají všechny ostatní ženy, starají se o děti, vaří, perou a žehlí, jak pro sebe, tak pro svého manžela. Ten pak dělá zase jiné věci, třeba i „jen“ vydělává peníze. Zakladatelka diskuze se stará o dítě a nic víc, co by ještě chtěla, zvlášt, když má čas i na milence?
Vztah by měl být o toleranci a nějaké snaze pomoci jeden druhému, ne? Takže pokud manžel vydělává peníze a vše si zajistí sám, neměl by být problém mu pomoci. Jestli je to tak těžké, chyba nebude na straně manžela.
@jajinka veverka píše:
Ty jo![]()
![]()
já čumím.. buď chudák chlap zakladatelko a nebo máš doopravdy velice dobrý smysl pro humor
No, mně to právě ani jako vtip nepřijde moc dobrý…
Jen by mne zajímalo, co od nás chce zakladatelka vlastně slyšet
pokud to tedy není smyšlený román!
@girlie sage Ivi klid, prdne ti cévka a budeš za sebou tahat nohu…za to ti to fakt nestojí:)
@X-333
spíš puknu závistí, že musím vařit, uklízet, prát, žehlit uplně sama
![]()
@girlie sage Já už jsem tu zakladatelce taky navrhovala ať ho pošle k nám:)
Já ho chci taky
Teda kdyby si ještě našel nějakou brigádku a trochu přivydělal
Nepoperem se o něj? ![]()
@Tiger-lily no jasně, poperem, protože takového by chtěla asi každá
a pisatelka zřejmě nemá všech pět pohromadě, jinak by sem tohle vůbec nepsala
její problémy na mojí hlavu…
@martina2322
Někdy fakt nevím, jestli je lidská blbost až tak obrovská, nebo je to jen sranda.
Dobrej vtípek
Ale jestli je tohle myšleno vážně, tak má někdo asi problém ![]()
@Tiger-lily garantuju ti že lidská blbost je opravdu obrovská a ta co to psala to myslela vážně, věřím tomu! ach ach ![]()
Tak, zase pro jednou anonymně, nebo by mě rodinka (švagrová) zabila, že o ní šířím pravdu
![]()
Holky, takové ženské fakt existují. Švagrovka je toho zářným příkladem. Čím hůř ona se ke svému chlapovi chová, tím víc on jí žere. Fakt to nechápu. Ona je na mateřské s druhým dítětem a jediné její zájmy jsou kamarádky, kafíčka, herny (jak jinak než s kamarádkami)… Švagr se honí od rána do večera a ještě je ten špatnej. Ráno v sedm dává starší dítko do školky, pak se žene do práce, tam maká jako barevnej, v poledne se na chvilku utrhne a buď se jede podívat na stavbu, a dělá něco na baráku, nebo zareaguje na povel „vyzvedni dítě“ a jede do školky pro prcka (kterého pak má přes den u sebe). Uklízí, vaří, stará se o děti, ženušce platí wellness víkendy, hory, dovolené, k vánocům kupuje auto, platí liposukce, kupuje dárečky… Ale on snad nikdy nepoznal „normální“ ženskou, která by si ho vážila, takže je rád, že má tu svojí (nechápu ho - kdykoliv ho vidím, tak je mi ho strašně líto. Je unavený, strhaný, potřeboval by si odpočinout a pipka ho jen buzeruje, nadává mu a vyhrožuje, že jestli nebude po jejím, tak se klidně rozvede). Občas mě mrzí, že alespoň z části nemá jeho povahu i můj muž
Ale asi bude něco pravdy na tom, že čím větší je ženská mrcha, tím víc se z ní chlap může pos.at
. Já se k tomu mému chovat tak, jako švagrová ke švagrovi, tak bych měla hodně rychle sbaleno…
Holt si to některé ženy umí zařídit tak, aby se jim žilo jako princeznám, ale mě osobně by to bylo hodně proti srsti. Nemohla bych chlapa takhle zneužívat ![]()
@tamata píše:
Jsem si vzpomněla na rodiče, táta chodí do práce a miluje vaření. Máma je doma a odpočívá, zaslouží si toAle oni nemají emimino, takže netuší jak je jejich vztah už 30 let zvrácený
A co kdyby se matinka sebrala a šla pro změnu do práce ona a chlap si taky odpočinul? Nebo chlap dle tebe na to nemá nárok?
Sorry, ale ten chlap je normální blázen. Nešlo by mu nějak rozumně domluvit?