Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, jak vlastně reagoval ten Tvům mužskej, když jsi mu řekla, že nejsi žádná služka? A ten oblek jsi mu vyprala a vyžehlila nebo ne?
Víš, nediv se, že Ti manžela většina z nás závidí…
@pampalin píše:
Taky nevím, že by se znovu ozvala. Jen mě napadlo, jestli to není
nepř. G12.
Proč?
Nevím, prostě mi to blesklo hlavou, když se ptala, jestli jsme tomu věřily.
Tak já to fakt nejsem
Co chci napsat, tak napíšu pod svým jménem, i když se to někmu nelíbí ![]()
@nepř. G12 píše:
Tak já to fakt nejsemCo chci napsat, tak napíšu pod svým jménem, i když se to někmu nelíbí
Promiň, mě to fakt jen napadlo.
Přečetla jsem příspěvek až dnes, a udělala jsem fakt dobře hledala jsem na netu nějaké vtipy a on se zjevil hned tento a ve velkém ![]()
Já mám tedy se svým partnerem práci také rozdělenou, pokud to jde on zametá, vynáší koš, vyklidí myčku a třeba utře prach a někdy i něco uvaří já dělám ten více ženský zbytek a že toho není málo. Co se malé týče taky to máme na půl
když přijde domů a o víkendech pomáhá mi.Ale to co tady napsala zakladatelka tak to je teda hrozný extrém nevím já mít takového chlapa tak nemám čas ani lozit na emimino a užívám si ho. Takže anonymko..nedělej si legraci z normálních maminek a raději napiš jak si to zvládla s tím oblekem
![]()
@Katulink1 TAk to by mě taky zajímalo, jak to vůbec dopadlo.
@24let píše:
Tema by melo znit: Zena co neni pro zivot
Tak ted jsi to trefila
![]()
Promin, ale máš super chlapa, když ti tak pomáhá a žehlí! Já dělám veškeré práce doma, když něco někdy potřebuju, tak mojemu řeknu, stejně si to pak znovu ještě jednou udělám sama
A bud ráda, že se o malého tak stará a bere ho ven. Hele zkus si jen představit, že by doma nehl ani prstem, dítě by ven ani nebral a ty by ses starala celý den o něj sama. Myslím, že tohle by ti vadilo mnohem víc! To že muž potřebuje a požádal tě o pomoc vyžehlit mu oblek, udělej to. Máte si pomáhat, proč s ním jinak jsi?