Chlap má malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
30.11.18 12:34

Hlásím se k těm, kterým by měsíční stávka učitelů ani trochu nervy nepocuchala :palec: I když mojí ženě asi ano, i přesto, že bych měl program dětí stejně komplet na triku já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
401
30.11.18 13:03
@Hroznej puberťák píše:
Hlásím se k těm, kterým by měsíční stávka učitelů ani trochu nervy nepocuchala :palec: I když mojí ženě asi ano, i přesto, že bych měl program dětí stejně komplet na triku já :mrgreen:

Já myslím že by to nebylo na škodu. Kdyby to teda učitelé dokázali a v té nejhorší možné době do stávky šli. Tak aby to bylo vidět. Je to jediná učinná forma nátlaku. A někdy je třeba všude. Je jedno jestli v bankovních odborech nebo v učitelských. Druhá otázka věci je pro mne proč v tom učitelé jsou. Pro ně je velmi snadné jit dělat do nečeho jiného kde peníze jsou. Dnes je ta možnost jako nikdy předtím se sebrat a odejít do zahraničí a holt učit bude tady někdo jiný. Doktoři to zvládli dobře ti kdo chtěli to udělali. Sestry to samé, tak učitelé snad zvládnou taky. Učitel narozdíl od žemědělského inženýra má široké spektrum vzdělání a muže dělat téměř cokoliv i rukama kdyz to dobře zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.18 13:41
@neila píše:
a v čem, že jsou to učitelé víc než zdravotní sestra, nebo hasič?? Pořád mi uniká pointa těch nářků…

My nejsme víc než zdravotní sestry nebo hasiči, ale na rozdíl od naprosté většiny z nich máme vysokoškolské vzdělání. 5 let studia navíc. A jestli rozumíš psanému slovu, o naříkání mluvíš pouze ty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.18 13:45
@bětee píše:
Diskuse se odklonila úplně jinam. Nechcete si založit vlastní skupinu jen na téma učitelskýh platů?

Už se stalo :mavam: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

• Citovat
  • Upravit
864
30.11.18 13:53
@Anonymní píše:
Už se stalo :mavam: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

to je fajn, že se tak stalo už včera, ale očividně dámy si to vůbec nevšimli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.18 13:56

@bětee Mají problém s psaným slovem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4488
30.11.18 15:04
@Garou píše:
Já myslím že by to nebylo na škodu. Kdyby to teda učitelé dokázali a v té nejhorší možné době do stávky šli. Tak aby to bylo vidět. Je to jediná učinná forma nátlaku. A někdy je třeba všude. Je jedno jestli v bankovních odborech nebo v učitelských. Druhá otázka věci je pro mne proč v tom učitelé jsou. Pro ně je velmi snadné jit dělat do nečeho jiného kde peníze jsou. Dnes je ta možnost jako nikdy předtím se sebrat a odejít do zahraničí a holt učit bude tady někdo jiný. Doktoři to zvládli dobře ti kdo chtěli to udělali. Sestry to samé, tak učitelé snad zvládnou taky. Učitel narozdíl od žemědělského inženýra má široké spektrum vzdělání a muže dělat téměř cokoliv i rukama kdyz to dobře zaplatí.

Co by dělali učitelé v zahraničí, uklízeče, nebo poslíčky s pizzou? Hlavně teda ti jazykáři. Už vidím učitelku angličitny, jak jede za lepším do Anglie a tam učí angličtinu. Proto tu všichni zůstávají. Ono to není ze solidarity, to se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
30.11.18 15:06
@bětee píše:
to je fajn, že se tak stalo už včera, ale očividně dámy si to vůbec nevšimli ;)

To není rozdělená diskuze, to je úplně nová diskuze na úplně jiné téma. Zamyšlení o psaném slově ať si kytka nechá na svou večerní sebereflexi, protože zrovna tahle modrá kytka s ním má problém evidentní a opakovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.18 15:08

@Reflex A kde prosím? :lol:

• Citovat
  • Upravit
4488
30.11.18 15:21
@Reflex píše:
Nejsi matikářka? Lineární vnímání textu teda nic moc. Kvalita se nahrne, až budete mít přidáno na těch 40, pokud se záměr podaří. A na současný nekvality, kteří tam podle vašich slov pracují proto, že kvalitiní odešli jinam za víc logicky půjdou od válu. A to je dost dobře zjevné z těch mých komentů, žádné šifry v tom nehledej. :mrgreen:

Anonymní: třeba tady a předchozí diskuze. Pak ta rozmluva o nutnosti 8týdenní dovolené, jestli jsi to byla ty. Apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56264
30.11.18 15:22
@Reflex píše:
Co by dělali učitelé v zahraničí, uklízeče, nebo poslíčky s pizzou? Hlavně teda ti jazykáři. Už vidím učitelku angličitny, jak jede za lepším do Anglie a tam učí angličtinu. Proto tu všichni zůstávají. Ono to není ze solidarity, to se neboj.

pracovali by nekde v kanclu treba.:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.18 15:26
@Reflex píše:
Anonymní: třeba tady a předchozí diskuze. Pak ta rozmluva o nutnosti 8týdenní dovolené, jestli jsi to byla ty. Apod.

Ano, já tu dovolenou nutně potřebuji. To jsem psala já. Nevysedávám někde v kanceláři u kafe. Každý den mám na starost cca 80 dětí. Kdo nevěří, že je volno třeba, může jít na 2-3 roky učit. Pak pochopí.

• Citovat
  • Upravit
4488
30.11.18 15:38
@jkra píše:
pracovali by nekde v kanclu treba.:).

Jo aha, kancelářských pozic s nespecifickými požadavky a nedokonalou znalostí jakyka je totiž všude dost a nikdo je nechce dělat. Pozice pro Čechy jsou buď ty, kde je potřeba specifických znalostí, dovedností, zkušeností, nebo práce, kterou nikdo nechce. Tady si taky do kanclu nikdo nevezme cizinku s přízvukem. Ten tolerují jen v odborných pozicích nebo u uklizeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
30.11.18 15:41
@Anonymní píše:
Ano, já tu dovolenou nutně potřebuji. To jsem psala já. Nevysedávám někde v kanceláři u kafe. Každý den mám na starost cca 80 dětí. Kdo nevěří, že je volno třeba, může jít na 2-3 roky učit. Pak pochopí.

Já bych tě fakt posadila na týden do toho open spacu do automotive s těma 300 telefonujícíma a překřikujícíma se lidma, nechala bych tě řešit 20× víc práce než se dá reálně stihnout a dala bych ti tu zodpovědnost a pak bych tě nahnala na manažerskej pojeb, kde budeš celý den prezentovat a obhajovat svůj postup a na konci dne se tě zeptají, jestli už jsi od rána stihla to a ono. A večer bych tě ještě vzala na večeři se zákazníkem. A pak bych ti dala těch kýžených 37 tisíc. Opravdu některým z vás by prospělo si udělat kolečko. Dovolenou dostaneš 5 týdnů, z toho 3,5 převedeš do dalšího roku a ještě o ten převod budeš bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56264
30.11.18 15:58
@Reflex píše:
Já bych tě fakt posadila na týden do toho open spacu do automotive s těma 300 telefonujícíma a překřikujícíma se lidma, nechala bych tě řešit 20× víc práce než se dá reálně stihnout a dala bych ti tu zodpovědnost a pak bych tě nahnala na manažerskej pojeb, kde budeš celý den prezentovat a obhajovat svůj postup a na konci dne se tě zeptají, jestli už jsi od rána stihla to a ono. A večer bych tě ještě vzala na večeři se zákazníkem. A pak bych ti dala těch kýžených 37 tisíc. Opravdu některým z vás by prospělo si udělat kolečko. Dovolenou dostaneš 5 týdnů, z toho 3,5 převedeš do dalšího roku a ještě o ten převod budeš bojovat.

tyjo, ty na necem jedes. To, co popisujes, je celkem bezne, presto ale je fakt, ze byt celej den ve skole, kde neustale mluvi deti, je horsi.
To same s tou cizinou.
Moji znami se nejak chytli hned po skole, me rok po skole nabizela praci jedna firma v zamori, jen na zaklade osobniho setkani.Nakonec jsem jim rozjela obchod v Cechach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí