Chodíte často s dětmi do kaváren apod.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
21.11.16 21:09

@Adinka_2012 můj teda ze školky chodí jako prase :mrgreen: doma věčně vylité pití, rozpatlané jídlo, talíř překlopený do klína.. házení jídla po bráchovi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.11.16 21:11

@Lady Bee
Já nevím, jestli to byla tahle diskuze, ale to, co si myslím já, tak tam vymyslela s přítelem nějaké představení o moderní hudbě, vč. stylů oblékání, efektů, nejkvalitnějšího nazvučení a já nevím, čeho všeho. Chtěli do nabízet školám…Nakonec jsme byly všechny za kulturní barbarky, o které si nikdo ani neopře kolo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.11.16 21:14

@Tamtama
to právě vždycky koukám, jak je čistý…doma taky jen chytání pití, všude drobky, po zemi, vše co se ocitne na stole rozmatlaj. Překlopení talíře teda minimum a házení jídlem, tak to by si mohli zkusit, by dostali fakt takový céres :cert:…Ale to naštěstí mají jen náznaky a hned je posílám od stolu…Já tak nesnáším to prasní s jídlem, i když je nechtěné, oni ale čistě jíst neumí, i hustým jogurtem se dokáží zamatlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
21.11.16 21:16
@Adinka_2012 píše:
@Lady Bee
Já nevím, jestli to byla tahle diskuze, ale to, co si myslím já, tak tam vymyslela s přítelem nějaké představení o moderní hudbě, vč. stylů oblékání, efektů, nejkvalitnějšího nazvučení a já nevím, čeho všeho. Chtěli do nabízet školám…Nakonec jsme byly všechny za kulturní barbarky, o které si nikdo ani neopře kolo :mrgreen:.

To bude zřejmě něco podobného z produkce Kaliopy :mrgreen: tohle byli zas anonymní diskuze a odkazy na videa nějakých tančících dětí a chtěla slyšet názor ostatních a myslím, že jen pochvalné názory samozřejmě. Každopádně není to poprvé co tu o ní něco čtu, jí bych nesvěřila ani žížalu, protože mi nepřijde úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.16 21:30

@Adinka_2012 o jogurtu mi ani nemluv, ten vždycky stírám snad i ze stropu :cert: céres je mu ukradený, když mu vezmu jídlo, tak jde dělat bordel do pokoje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.11.16 21:41

@Tamtama
já jsme na jídlo pes, ale je spoustu věcí, u kterých se vztekám neustále a oni je dělají pořád…jsou určité, dominantní, typy dětí, kterým jsou prostě dospělácká pravidla u zadele a nic se nepřesvědčí o opaku :cert: :cert: :cert:…Takže proč tím ještě dráždid ostatní. Taky si 100× radši rozmyslíme, co s nima už absolvovat půjde a co ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.16 21:45

@Adinka_2012 přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie