Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Cože??? Vy jste spolu pár měsíců? Já myslela, že jste manželé po xy letech.
Takže jste spolu chvíli, kdy obvykle lidi tokají, vrkají a nemůžou se jeden druhého nabažit.. Ty navíc po operaci, s bolestmi. A on jde s kámoškou na večeři? To bych nerozdýchala.
Zdá se to jako blbost, ale tohle by nebyl partner pro mě.
Tak uz to tu máme.. Dvacátá hodina odbila..čekáš stále na toho de.bila? ![]()
@Anonymní píše:
Znají se dlouho. Uvidí se s ni asi podruhé, nebo potřetí. Nevím proč, i včera automaticky řekl, ze si jen doma vezme naši fenu (vlastně moji fenku, já ji měla ještě než jsem ho poznala, moje lady z útulku) a půjdou. Ze slecna chce Roxy moc videt. Smutny, ze me nikdo videt nechce. 😀Tvarila jsem se fakt asi kyselé, páč mi není dobře, bolí mě to, ale zároveň už me to nebavi doma samotnou…a tak trochu jsem bebíčko, které chce pozornost
![]()
To je uplne v pořádku, ale komunikuj mu to! ![]()
@Anonymní píše:
Teď za šťabajznou odešel.Vi, ze mi to vadí. I tak šel. Ještě řekl, ze ji psal, ze jsem po operaci. Borka na to prý nic. Tak at se spolu pos**ou. Pardon, asi emoce.
Hm, tak to je ale divny
To by zas muz nesel, kdyby vedel, ze mi to tak vadi. Navic ti je blbe. Jinak je fajn? Jaky mas plany do budoucna po tomhle?
@Tajemnadama píše:
Tak uz to tu máme.. Dvacátá hodina odbila..čekáš stále na toho de.bila?
@Anonymní píše:
Stále doma není.
Ze mu to neni trapny, prece neco slibil, bych se s nim nebavila a rekla mu, ze me hluboce zklamal, a zacala zvazovat, jestli je to ten pravy.
@Anonymní píše:
Stále doma není.
Co budeš konat dal? Jak se k tomu postavis?
@Anonymní píše:
Stále doma není.
Ne nadarmo se říká, že pravého muže činí skutky a ne sliby. ![]()
Mě jen napadla: hláška z Výměny manželek
Nesahej mi na hada.
![]()
Tak tady :Nesahej mi na čubu.
![]()
@Gerbera001 píše:
Ze mu to neni trapny, prece neco slibil, bych se s nim nebavila a rekla mu, ze me hluboce zklamal, a zacala zvazovat, jestli je to ten pravy.
Není, ale to je všem jasné…
Za prvé, není empatický ani ohleduplný, vzhledem k jejímu aktuálnímu zdrav. stavu.
Za druhé, nějaká kamarádka je mu přednější než ona.
A za třetí, kromě všeho, co jsem tu zmínila, je nespolehlivý a to je jedna z hlavních charakterových vlastností, která je ve funkčním vztahu nezbytně důležitá.
Ano, je pravda, že pokud bude chtít být nevěrný, tak bude a důvod, místo i čas, si vždy najde.
Ale podle mě, tento muž nebude podle všeho tím pravým. ![]()
Jinak zakladatelko. Já myslela, že jste spolu roky. A čtu, že spolu nejste ani rok. ![]()
Takže předpokládám, že lady zná déle jak tebe.
Jak dlouho jsi po operaci? Dokážeš si sama dojít na WC?
Jako asi jsem divná, ale mě by to nevadilo, kdyby šel s kamarádkou ven.
Ale byla bych ráda, kdyby šel ven s ošklivou kamarádkou.
![]()
Hezká by mi vadila i po 10 letech vztahu. ![]()
Další věc co by mi vadilo: to že tahá MÉHO psa za nějakou svoji kamarádkou. ![]()
Ja všeobecně nemám ráda, když mi není dobře, aby kolem mě někdo lítal.
Pokud si dokáží dojít na WC a neomdlevam, tak nikoho nepotřebuji. ![]()
A jsem ráda, že si mohu lízat rány hezky sama. ![]()
Kdyby to na me zkusil muj manzel, asi by dostal panvi po hlave. A nedejboze v zacatku vztahu. To bych byla fakt extremne neprijemna ![]()