Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
On by totiž prý nechtěl, kdyby marodil, aby s nim někdo musel byt doma a koukat na jeho podrážděný obličej.
To je teda chudáček. Jakoze si se měla obětovat aby na tebe nekoukal jo?
To je zm.rd. ![]()
@Anonymní píše:
Jinak - svědomí si teď muze třeba uzpytovat.Premyslela jsem nad tím a tohle jsou chvíle, které bych neměla jen tak přejít. Až budeme mít děti, tak co?
Tak si přece bude moct jít užít jinam, když to třeba během těhotenství nebo po porodu nepůjde, ne? ![]()
@dedrichov píše:
Jéjé a kde byli s 2 psy? V restauraci ano? Nebo spolu venčili? Případně ho pozvala domů?Správně zvolený termín, dobře věděl, že budeš doma a nehrozí žádné sledování.
Měli jen mou Roxynu a ta se umi chovat v restauraci, je to dáma.
A fakt milacek povahou. Ten její pes je prý na ostatní hafany total agresor. Nevím kde ten byl. ![]()
Ale byli v restauraci asi tak 10 min pěšky od bytu, kde bydlíme.
@Anonymní píše:
Napřed nechápal, co mi na to vadí. Tak jsem mu to vysvětlila, kdybych šla takhle já, zda by to pro něj bylo ok. Tož prý by mu to vadilo. Na argument, zda li to nemohl o 14 dní odložit a pak jít všichni společně odpověděl přeci, že za 14 můžeme jít zas s kamarádkou.Kdyby byl doma, asi bych ho vystřelila z bot.
A teď ho to najednou mrzí a prý me vezme na skvělou večeři až budu zdravá. Jo hochu, na to jsi měl od října dost času.
Trochu jsem mu nastínila, ze nás nečeká asi úplně příjemné odpoledne, neb nevím, jestli v tom vztahu chci nadále setrvávat. Bo proč ho to nemrzelo včera a šel?
Jeho to nemrzí ani dnes, nebuď naivní. Hraje divadlo. Pro něho bylo jednodušší jít s ní ven a pak se jakože strašně omlouvat a zpytovat svědomí, než o tu večeři úplně přijít. Co na tom nechápeš. Hraje divadlo a v duchu si mne ruce, jak to chytře udělal.
@Anonymní píše:
Jinak - svědomí si teď muze třeba uzpytovat.Premyslela jsem nad tím a tohle jsou chvíle, které bych neměla jen tak přejít. Až budeme mít děti, tak co?
No to je na tobě, co pak. Jako na pobavení borec dobrej ale nejakej rodinnej život a oporu bych v něm nehledala. To bude přesně ten typ, co se bude chtít chodit bavit, když budeš lítat doma kolem dítěte. Je to na tobě.
@Tajemnadama píše:
To je teda chudáček. Jakoze si se měla obětovat aby na tebe nekoukal jo?To je zm.rd.
Tak rekla jsem, ze me je nejprijemnejsi, když mi něco bolí, ze je semnou, jsem ten typ, když marodim, chci podrbat a povídat si, nebýt na to sama.
@medvidka píše:
Jeho to nemrzí ani dnes, nebuď naivní. Hraje divadlo. Pro něho bylo jednodušší jít s ní ven a pak se jakože strašně omlouvat a zpytovat svědomí, než o tu večeři úplně přijít. Co na tom nechápeš. Hraje divadlo a v duchu si mne ruce, jak to chytře udělal.
Jeho trochu mrzí, ze by o mne eventuálně mohl přijít. To víš, taková jistota. Každopádně porad dumam, zda to mám skončit, nebo mu dat šanci.
@Anonymní píše:
Jeho trochu mrzí, ze by o mne eventuálně mohl přijít. To víš, taková jistota. Každopádně porad dumam, zda to mám skončit, nebo mu dat šanci.
No jestli chceš v budoucnu sedet zavrena s deckami na krku doma, mezitím co si tvůj milý bude chodit s kamarádkami po vecerich… Pro me by to byl jakožto pro ženu bez závazku jasný signál k ukončení. Opravdu tohle máš zapotřebí? Ještě ti sebral drze psa aby ho ukázal nejaky minde. ![]()
@Anonymní píše:
Budou nemocné a on bude trajdat s „kamarádkama“, aby se nemusel doma koukat na jejich otrávené obličeje
![]()
@Liberalissima píše:
Budou nemocné a on bude trajdat s „kamarádkama“, aby se nemusel doma koukat na jejich otrávené obličeje![]()
![]()
To mě přesně napadlo. ![]()
@Anonymní píše:
On by totiž prý nechtěl, kdyby marodil, aby s nim někdo musel byt doma a koukat na jeho podrážděný obličej.
Tak to je od nej vlastne ohleduplne, ze zmizel na veceri s modelinou.
![]()
Vymlouva se, zkousi to, ale dobre vedel, ze ty bys byla radsi, kdyby byl s tebou.
@Anonymní píše:
Měli jen mou Roxynu a ta se umi chovat v restauraci, je to dáma.![]()
A fakt milacek povahou. Ten její pes je prý na ostatní hafany total agresor. Nevím kde ten byl.
Ale byli v restauraci asi tak 10 min pěšky od bytu, kde bydlíme.
Jasný. Může to být naprosto nevinné nebo taky ne. Každopádně si zvolil velice vhodnou chvíli, kdy ví, že ho nebudeš stolkovat
@Anonymní píše:
Napřed nechápal, co mi na to vadí. Tak jsem mu to vysvětlila, kdybych šla takhle já, zda by to pro něj bylo ok. Tož prý by mu to vadilo. Na argument, zda li to nemohl o 14 dní odložit a pak jít všichni společně odpověděl přeci, že za 14 můžeme jít zas s kamarádkou.Kdyby byl doma, asi bych ho vystřelila z bot.
A teď ho to najednou mrzía prý me vezme na skvělou večeři až budu zdravá. Jo hochu, na to jsi měl od října dost času.
Trochu jsem mu nastínila, ze nás nečeká asi úplně příjemné odpoledne, neb nevím, jestli v tom vztahu chci nadále setrvávat. Bo proč ho to nemrzelo včera a šel?
Proč by mu to vadilo ti řekl? Jasně, teď ho to mrzí, když už je po všem.
@Anonymní píše:
Jo, on to tak sám možná mít může, ale každý jsme jiný.
Nemocná, jsi ale teď ty.
Jinak - svědomí si teď muze třeba uzpytovat.
Premyslela jsem nad tím a tohle jsou chvíle, které bych neměla jen tak přejít. Až budeme mít děti, tak co?