Chtějí, abych se vzdala dědictví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
1.6.20 22:18
@Anonymní píše:
Upřímně mi ani tolik nejde o ty peníze (samozřejmě, teď se budou hodit). Ale spíš o to, že jsme se s manželem milovali a plánovali budoucnost a já si teď připadám, jak kdybych nebyla nikdo. Děti na prvním místě a já jsem jen doplněk k vnoučeti.

:hug: upřímnou soustrast, toto vůbec neřeš, oni určitě taky prochází velkou ztrátou, tak k nim buď tolerantní, ale zároveň nekompromisní, co se týká dědictví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 22:19

@welovefashion já jsem tolerantní, myslím že až dost. O to mě to mrzí ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
4009
1.6.20 22:26

A jaký uvedli důvod svého požadavku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 22:27

@evill důvod neuvedli, prostě mi řekli, že všechno dostanou děti a tečka.

• Citovat
  • Upravit
4009
1.6.20 22:30
@Anonymní píše:
@evill důvod neuvedli, prostě mi řekli, že všechno dostanou děti a tečka.

Tak pokud jsou to nějací primitivové, kteří si myslí, že dědické řízení probíhá tak, že oni řeknou a tečka, tak nemá ani cenu se nad tím zamýšlet. Otázka v úvodu zněla, zda by to byl někdo ochoten udělat - dovedu si představit případy kdy ano. Tenhle případ to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.6.20 22:31
@Anonymní píše:
@evill důvod neuvedli, prostě mi řekli, že všechno dostanou děti a tečka.

Tak kecat si můžou co chtějí. Ale u notáře budeš ty a předpokládám zástupce dětí z prvního manželství/vztahu. Nikoho jiného než dědice notář k dědickému řízení nepozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 22:33

@divine woman no jo, to já vím, že říkat si můžou co chtějí. Jde mi o to, že mi je ten jejich přístup líto a uráží mě to. Jak kdybych v manželově životě nic neznamenala.

• Citovat
  • Upravit
25897
1.6.20 22:37
@Anonymní píše:
@divine woman no jo, to já vím, že říkat si můžou co chtějí. Jde mi o to, že mi je ten jejich přístup líto a uráží mě to. Jak kdybych v manželově životě nic neznamenala.

Ty se teď potřebuješ od situace citově oprostit. Chápu, že je to takřka nemožné myslet na sebe a svoje dítě. Pindy nepřejících tchánovců by tě neměly zajímat. A dědické řízení se dá odložit, než se vzpamatuješ z nejhoršího. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 22:42

@divine woman já nechci, aby syn vyrůstal v tom, že maminka s babičkou a dědou nevychází kvůli pár korunám. Ale na druhou stranu, já jsem do vztahu taky nepřišla s úplně holým zadkem a nevidím důvod, proč se všeho vzdát. Manžel kdyby nechtěl, tak si mě nebere, že jo.

• Citovat
  • Upravit
21703
1.6.20 22:42
@Anonymní píše:

pokud by to tak bylo, tak by si tě nikdy nevzal.
Vzal si tě, vzal. Tak co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
1.6.20 22:43
@Anonymní píše:
@divine woman já nechci, aby syn vyrůstal v tom, že maminka s babičkou a dědou nevychází kvůli pár korunám. Ale na druhou stranu, já jsem do vztahu taky nepřišla s úplně holým zadkem a nevidím důvod, proč se všeho vzdát. Manžel kdyby nechtěl, tak si mě nebere, že jo.

no ale co s tím uděláš? To je jejich volba. Nebo se vzdáš dědictví, aby byl klid? Stejně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 22:45

@PaníBovaryová no neudělám s tím vůbec nic. Máš pravdu. Jak to vidím napsané, tak mi dochází, že ať udělám cokoliv, bude to špatně.

• Citovat
  • Upravit
1074
2.6.20 00:10
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová no neudělám s tím vůbec nic. Máš pravdu. Jak to vidím napsané, tak mi dochází, že ať udělám cokoliv, bude to špatně.
dedictvi se nevzdavej. Zda se mi, ze ikdyz se dedictvi vzdas, stejne mezi vami bude ve vzduchu neco viset, porad. Takze si vlastne nicemu nepomuzes a jen na tom budes bita
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.6.20 00:40

Bože, vy co odsuzujete ty rodiče, se proberte. Oni spolu „plánovali“ budoucnost, tzn., že i když spolu už měli dítě, tak pravděpodobně spolu byli jen krátce a ona se za tak krátkou dobu může dostat i třeba k majetku původně od rodičů a jim se to prostě nelíbí. Ona ještě může roztahovat nohy jinýmu a bude si užívat za jeho prachy a jejich syn se má na to divat, jak si užívá s jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.6.20 06:23
@RadimHrb píše:
Bože, vy co odsuzujete ty rodiče, se proberte. Oni spolu „plánovali“ budoucnost, tzn., že i když spolu už měli dítě, tak pravděpodobně spolu byli jen krátce a ona se za tak krátkou dobu může dostat i třeba k majetku původně od rodičů a jim se to prostě nelíbí. Ona ještě může roztahovat nohy jinýmu a bude si užívat za jeho prachy a jejich syn se má na to divat, jak si užívá s jiným?
:roll: :roll: :roll:
No to je zase vyplod
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová