Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem taky koukala do profilů odkud kdo je
Od nás nikdo ![]()
Problém je ale i v tom, že když člověk bydlí v jednom městě, ale na opačném konci, tak to stejně není na nějaké denní scházení ![]()
donaga píše:
Jako myslíte seznamku maminek? Živě to vidím, prckové lezou jedem přes druhého, těhotné se s pupky snaží protlačit davem, vzduchem se nese okřikování potomků a do toho se všechny snaží poznat kdo je kdo z emimina![]()
To by byla sranda…
Pěkně napsáno
![]()
petra79 píše:
Jéé,hezky se to chytlo.No ale holky,kolik z vás je tady z Prahy?co jsem skoukla pár profilů tak jsem zatím na nikoho nenarazila
Ahoj Peti,
pokud chceš koukni na skupinu maminky Praha a okolí.
Třeba mezi náma někoho najdeš … nebo se můžeš seznámit se mnou ![]()
Myslela jsem,že jsem jediná,která nemá kolem sebe hromadu kamarádek
.No a teď vidím,že ne.
Já mám sice takovou tu nej kamarádku už od první třídy,ale bydlím teď od ní 300km,tak na nějaké časté návštěvy to není
.Pak mám ještě kamarádku,která má mrňouse,díky emiminu
.Jinak všechny ostatní děti nemají a ten čas na mě už taky ne
.Navíc nám ubylo i společných témat na pokec.
Takže já jsem taky pro seznamku mamin
!
ahoj marty,
nee … bydlíme na Praze 4 někde se píše 12 je to Kamýk.Vy bydlíte na P-10,že?
marty2010 píše:
Já jsem z Prahy, ale trávím teď čas napůl v Pze a napůl u rodičů
Ono je to těžko.Já zkoušela skupinu maminek z mého okolí a nikdo nemá zájem. ![]()
marty2010 píše:
Meg, ty jsi myslím Praha 5, že ?
Marka76 píše:
Ono je to těžko.Já zkoušela skupinu maminek z mého okolí a nikdo nemá zájem.
to je škoda,třebase najde některá maminka tady ![]()
Já teda profily nezkoušela, ale moc nevěřím, že se tu někdo najde od nás.. a zase psát někomu s kým jsem se v diskuzi ani nepotkala mi přijde blbé..
Holky, tak já koukám, že máte dobré nápady.
Seznamka maminek - a fakt by to probíhalo dle popisu výše, živě to vidím. ![]()
Jo, taky jsem nakukovala do profilů, no pro mne je nejblíž asi Marka76 (tak když budete chtít na výlet, můžete do Zlína
).
Peo píše:
Já teda profily nezkoušela, ale moc nevěřím, že se tu někdo najde od nás.. a zase psát někomu s kým jsem se v diskuzi ani nepotkala mi přijde blbé..
Přesně - můžu si tu nechat vyhledat maminy od nás, ale co s tím? ![]()
Meg - já právě, že tvoji přezdívku znám, tak jsem to popletla, vím, že právě v té skupině Praha a okolí je hodně mamin z P5. JJ, já jsem z P10 - Zahradní město.