Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marty2010 píše:
Meg - já právě, že tvoji přezdívku znám, tak jsem to popletla, vím, že právě v té skupině Praha a okolí je hodně mamin z P5. JJ, já jsem z P10 - Zahradní město.
Odkud znáš můj Nick?
Asi s té skupiny ne?
Je tam pár diskuzí a tuším že tam někdo s tvého okolí byl.Koukni se tam ještě.
MegK píše:marty2010 píše:
Meg - já právě, že tvoji přezdívku znám, tak jsem to popletla, vím, že právě v té skupině Praha a okolí je hodně mamin z P5. JJ, já jsem z P10 - Zahradní město.Odkud znáš můj Nick?
JJ, právě z té skupiny…spíš ta fotečka mi byla povědomá
Asi s té skupiny ne?
marty2010 píše:MegK píše:marty2010 píše:
Meg - já právě, že tvoji přezdívku znám, tak jsem to popletla, vím, že právě v té skupině Praha a okolí je hodně mamin z P5. JJ, já jsem z P10 - Zahradní město.Odkud znáš můj Nick?
JJ, právě z té skupiny…spíš ta fotečka mi byla povědomá
Asi s té skupiny ne?
Nějak se to pomíchalo ![]()
Tuším že loooli nebo tak nějak bydlí u Opatova.
Alichi píše:Peo píše:Přesně - můžu si tu nechat vyhledat maminy od nás, ale co s tím?
Já teda profily nezkoušela, ale moc nevěřím, že se tu někdo najde od nás.. a zase psát někomu s kým jsem se v diskuzi ani nepotkala mi přijde blbé..
Přesně to samé jsem udělala já, bylo jich tam asi šest, tak jsem na ně chvilku koukala a pak jsem to zavřela.. ![]()
Holky,mizím…
Musím k Domčovy.
Mějte se tu krásně
zatím pá ![]()
PS: Alichi a Peo třeba když se s nima začnete bavit tak zjistíte že máte hodně věcí společných.
Chcete odvahu ![]()
Příspěvek upraven 24.11.10 v 15:12
Že by řešení??
Jak je na emimču Vánoční kolotoč, tak že by se rozjela emimčová seznamka
![]()
skvělý nápad
![]()
zatím mizím
Holky jestli mě naštvete tak vám založím seznamku ve skupinách a bude …
Peo píše:Alichi píše:Přesně to samé jsem udělala já, bylo jich tam asi šest, tak jsem na ně chvilku koukala a pak jsem to zavřela..Peo píše:Přesně - můžu si tu nechat vyhledat maminy od nás, ale co s tím?
Já teda profily nezkoušela, ale moc nevěřím, že se tu někdo najde od nás.. a zase psát někomu s kým jsem se v diskuzi ani nepotkala mi přijde blbé..
Co s nima, když nenapíšou samy, že.
![]()
Holky, ono to chce odvahu…já se takhle seznámila, ale bohužel se maminka odstěhovala jinam…
Ano opravdu to chce odvahu.Já už si třeba teď píšu s jednou maminkou s této diskuze ![]()
Já se seznámila s jednou maminkou ale na jiné seznamce né tady.A fakt jsem si padli do oka.Jezdili jsme s dětma spolu i na plavání kurz.Občas se vídáme celé rodiny a byli jsme i v divadle.Bohůžel jak už jsem psala tak nemají pořád čas protože zařizují barák.
Ono je to i často někdy tím že jsme pohodlný a nechce se nám seznamovat s novými lidmi
ale teď to nemyslím nějak špatně. ![]()
Marka76 píše:
Pro Alichi-klidně se můžem sejít ve Zlíně.Jsem pro.Zatím.
Poslala jsem ti SZ. ![]()
Holky, my jsme si založili skupinu a je nás tam 8 z 10 v okruhu asi 15 km
Ale protože máme malá dítka tak se asi sejdem až na jaře
Ale jinak je to super… Proberem doktory, obchody a tak co známe všechny. Takže to určo zkuste, snad se tu pro každou z vás nějaká skupinka v okolí najde ![]()
Alichi píše:Peo píše:Co s nima, když nenapíšou samy, že.Alichi píše:Přesně to samé jsem udělala já, bylo jich tam asi šest, tak jsem na ně chvilku koukala a pak jsem to zavřela..Peo píše:Přesně - můžu si tu nechat vyhledat maminy od nás, ale co s tím?
Já teda profily nezkoušela, ale moc nevěřím, že se tu někdo najde od nás.. a zase psát někomu s kým jsem se v diskuzi ani nepotkala mi přijde blbé..![]()
![]()
Alichi, to ani ne, ale je mi hloupé psát úplně cizímu člověku..