Chybí mi opravdová kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
25.11.10 20:18

to já taky :) většinou ;)

• Citovat
  • Upravit
24320
25.11.10 21:04
Anonymní píše:
Děvčata prosím Vás,co je to APOLINÁŘ hádám se tady stím svým kokotem .On tvrdí že to je jedna nemocnice a já tvrdím že to je něco jako léčitel prosím poradte

porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.11.10 21:11
Anonymní píše:
Děvčata prosím Vás,co je to APOLINÁŘ hádám se tady stím svým kokotem .On tvrdí že to je jedna nemocnice a já tvrdím že to je něco jako léčitel prosím poradte

Super slovnik :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.11.10 21:44

Peo, já jsem dělala v ženském kolektivu jenom měsíc - brigáda ve fabrice a vůbec jsem nechápala, co bych si měla s těma ženskýma povídat.Jednak byly teda starší, ale hlavně ty jednoduché kecy… Jako nechci, aby to vyznělo nějak blbě, ale ony třeba řešily, jestli má ta která vložky s křidýlkama - jak kdyby to byla nějaká extra vymoženost a ty ostatní si tam rvaly vatu nebo co :roll: Na takové rozhovory prostě nemám :lol: :lol: :lol:

Teď dělám v kolektivu, kde je celkem 6 chlapů (a asi 23 ženských) a je to fajn.

Donago, na to jsem taky hrdá, že díky tomuto „stavu“ nepotřebuju tu druhou slípku, když chci někam chodit. Chci, tak jdu. Dřív jsem si myslela, že bych nešla sama třeba do kina, ale teď klidně :nevim: :lol:

Anonymní, to si pleteš s apatykářem, ne? :mrgreen:

Ještě jsem našla, že existuje nějaký mučedník Otec Apolinář (žil v 18. století :lol: ), ale ten taky lidi neléčil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.11.10 21:54

Jée holky tak to já taky chodím sama.Ještě teda před pár lety jsem byla sama v kině a hned jsem byla divná :nevim:
Byla jsem i nedávno na zumbě sama,mě to nevadí já se tam nepotřebuju s nikým přátelit ale zhubnout že jo.
Teď lákám kamarádku,která teda bydlí na druhém konci Prahy aby jsme chodili spolu no a nevím jak to dopadne.Asi zase buud chodit sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.11.10 21:58
petra79 píše:
Jée holky tak to já taky chodím sama.Ještě teda před pár lety jsem byla sama v kině a hned jsem byla divná :nevim:
Byla jsem i nedávno na zumbě sama,mě to nevadí já se tam nepotřebuju s nikým přátelit ale zhubnout že jo.
Teď lákám kamarádku,která teda bydlí na druhém konci Prahy aby jsme chodili spolu no a nevím jak to dopadne.Asi zase buud chodit sama. :lol:

Cvičit chodím taky sama, protože když bych se měla na někoho spoléhat, tak se tam nedostanu. Jako bylo by to fajn, ale když není, tak není :nevim: Ale seznámit se tam též nedá, protože všichni mají potřebu chodit min. ve dvojicích :lol:

Nechápu mojeho bratrance - chtěl jít na Harryho Pottera, ale nešel na to, že nemá s kým :nevim: A to je mu 34, takže bát by se nemusel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.11.10 21:59

Né, že bych teď někde cvičila, ale dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.11.10 22:02

Ja chodim vsude sama i do kina a vubec mi to nevadi.Nez nekoho lakat a pak se divat na zpruzeny oblicej :roll:

MMch Anguo proboha kolik to mas prispevku?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
25.11.10 22:25

já taky chodím sama.. sice do školy, na aerobic :) ale mě to tak dá se řict vyhovuje.. :)

• Citovat
  • Upravit
9909
25.11.10 22:31

ale mě třeba překvapuje,kolika lidem to přijde divný,že někam razím sama. :nevim: Jako kdybych byla nesvéprávná nebo co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.11.10 22:51
Taminka píše:

Ježiš, no to je hrůza, kdyby to viděl manžel :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
26.11.10 08:11

Holky, já chodím teda resp.chodila jsem cvičit také sama, ale teda dalo mi to. Ale než se na někoho spoléhat, tak cvičím jendou do roka. Teď jsem těhu, takže necvičím, ale mám doma skoro 2 letou holčičku, takže podnikáme většinou něco spolu sami nebo se k nám občas připojí jedna ze 2 mamin, se kterými jsem se seznámila s mateř. centru…Už jsem si na to nějak zvykla, ale někdy to na mě padne a je mi to tak nějak líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
26.11.10 08:27

Donago, tak na zumbu jsem taky chodila a dokonce se dvěma kolegyněmi, no ale ve finále to bylo tak, že oni spolu pořád něco probíraly a já se jen s nima svezla tam a zpět a cvičila jsem sama. Teď nikam nechodím, není tady moc výběr, co bych mohla jako těhotná, navíc musím dojíždět 20 km. Ale přiznám se, že jsem se snažila chodit cvičit alespoň s někým, přeci jen je to veselejší.

Angu, já spíš moc nepobírám tu nenávist tady, jsou tady utvořené klany, které se vzájemně nesnáší a stačí jeden křivý pohled a hned je celý oběd co probírat. Vzhledem k tomu, že já se s nikým nechci hádat a snažím se s ostatními vyjít (je teda pravda, že s nima nemusím nic moc řešit, pracuju s klukama), tak většinou u oběda jen mlčím :mrgreen: no a na probírání, která kosmetika je nejlepší, jaký kadeřník a kde sehnat super moderní oblečení taky moc nemám co říct, používám přírodní kosmetiku, nemaluju se, ke kadeřnici chodím jednou za uherský rok a nákup oblečení mě otravuje. Tak co se mnou, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
26.11.10 09:55

Ahoj holky,
tak koukám že je tu dobrá nálada.
Dopíšu co vám dlužím :oops: ,včera přišel drahý a tak jsem ho sem pustila.Za to jseme pak spolu koukali na Ordinaci :lol:

Peo pod SZ kterou jsi ji poslala je napsáno jestli tu SZ četla nebo ne.A nebo koukni na její profil bude tam napsáno kdy tu byla naposled.Snad se ozve,držím všechny pěsti :-)

Angua souhlasím, prošla jsem kolektivem samých bab a není nad to když jsi někde kde jsou chlapy.Aspoň nemusíš poslouchat drby celý den :lol: :mrgreen:

Nihaska to vypadá že sme skoro stejně staré.
Tobě je kolem 20 nebo se pletu? :think:

Lucyus12 :palec:

Petra79 a kam chodíš na Zumbu? :think:
Kolik stojí lekce?Taky mě to zaujalo.

marty2010 máš asi i dost tělocviku s malou,ne?

Řešení teda máme,nemáme nej. kamarádky,protože si víc rozumíme s muži.To považujeme za nepatřičné a tak to tak necháváme a neřešíme :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
26.11.10 09:58
donaga píše:
Angua píše:
Taminka píše:
Ježiš, no to je hrůza, kdyby to viděl manžel :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Petro máš pravdu, někam jdu sama ahraničí to s nesvéprávností. Vždycky mě pobavily ty nevěřící pohledy a ověřování, že chci jen jeden lístek nebo zamlouvám jen jedno místo :lol: :lol: I když i přes to nevymizí všechno nevymizí fakt, že třeba na komedie do kina chodím ráda ve dvou, protože sdílená radost je dvojnásobná radost.

Donag taky si myslím,že některé zážitky se líp prožívají ve dvou.Např. ty komedie.I když na horor bych sama taky jít nechtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí