Chybí mi opravdová kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
25.11.10 08:16

Peo přesně :think: :palec: :lol: :mrgreen:
Pak mi dej vědět jak jsi dopadla,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
25.11.10 09:26

No, vidíte holky, třeba tahle diskuze byla nějaký impuls a nové kamarádky se najdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
25.11.10 10:07

Meg, napsala jsem jí SZ, tak uvidím. Moc tomu ale nevěřím, už jsem to takhle jednou zkoušela, kontaktovala mě jedna snažilka, ale nějak to ztroskotalo, asi i tím, že ona bydlí ve vesnici vedle Jesu a já bohužel cca 20 km dál na druhou stranu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
25.11.10 14:31

ahoj holky,

já se taky přidávám.. Bohužel je pravda že v nejtěžších chvílích poznáš kamarády.. Mě za doby co jsem žila s exmanželem a měla dcerku o většinu přišla.. Zůstal mi jen nejlepší kamarád, ale toho vidím tak jednou za měsíc :-( pracuje.. sice bydlí asi 30km ode mě, takže není problém za ním dojet, ale taky má svoje problémy.. Je jako můj brácha ale ta pravá kamarádka mi chybí.. Jednu tady mám, ale nemůžu ji říct co mě trápí, co s přítelem planujeme, jelikož to ví hned půlka města a moje tajemství jsou pak tajemstvím veřejným :-( :-( bohužel..

• Citovat
  • Upravit
7148
25.11.10 14:40

Peo tak nějaká změna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
25.11.10 14:41
Peo píše:
Alichi píše:
Peo píše:
Alichi píše:
Peo píše:
Já teda profily nezkoušela, ale moc nevěřím, že se tu někdo najde od nás.. a zase psát někomu s kým jsem se v diskuzi ani nepotkala mi přijde blbé..
Přesně - můžu si tu nechat vyhledat maminy od nás, ale co s tím? :nevim:
Přesně to samé jsem udělala já, bylo jich tam asi šest, tak jsem na ně chvilku koukala a pak jsem to zavřela.. :mrgreen:
Co s nima, když nenapíšou samy, že. :lol: :lol: :lol:
Alichi, to ani ne, ale je mi hloupé psát úplně cizímu člověku..

To byl jen pokus o vtip, je mně to jasné - mám to podobně, člověk si připadá divně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
25.11.10 14:41

** Nihaska** tak to ti nezávidím.
No jo ne každá žena ví co znamená „tajemství“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.11.10 15:30

Taky to mám podobně… Neumím moc zapadat do již vzniklých skupinek a když jsou někde maminky, tak se většinou druží :lol: Navíc mi přijde, že mám takový asi nějaký jiný způsob myšlení nebo co nebo nejsem tak hnedka družná, že mi trvá dlouho, než zapadnu nebo se líp seznámím :nevim: Taky mám pak pocit, jestli ty nové lidi neotravuju :lol: :lol: :lol:

U starších kamarádek ten problém nemám, ale ty jsou zas bezdětné a buď jsou vytížené pracovně nebo nás spojovalo to, že jsme seděly XYZ hodin nad hrnkem čaje a řešily nesmrtelnost chrousta - na což opravdu nemám už prostor :lol: :lol: :lol:

Schválně jsem se mrkla z hecu na seznam mamin od nás, dřív jich tu bylo malinko a teď hledím. To abych si začala dávat pozor, co kde píšu :lol: :lol: :lol: Ale máme i diskuzi, kde je nás pár a nikdo tam moc nechodí :nevim:

Pro mě je vůbec špatně představitelné, že bych našla v blízkém okolí kamarádku, co má podobně staré dítě / děti, nemá výrazné charakterové vady, podobné zájmy a podobný smysl pro humor 8-o To fakt jde? :lol: :lol: :lol: Já narážím u holek hlavně na ten smysl pro humor - pohybuju se někde v rozpětí černého a inteligentního humoru, spousta věcí mi prostě nepřijde k smíchu a druhá strana na mě taky občas hledí divně, když si nedám pozor :lol: :lol: :lol: U chlapů ten problém většinou není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.11.10 15:34
Škoda že bydlíš tak daleko,možná by jsem si rozuměli.Já jsem něco jako ty :-D
Angua píše:
Taky to mám podobně… Neumím moc zapadat do již vzniklých skupinek a když jsou někde maminky, tak se většinou druží :lol: Navíc mi přijde, že mám takový asi nějaký jiný způsob myšlení nebo co nebo nejsem tak hnedka družná, že mi trvá dlouho, než zapadnu nebo se líp seznámím :nevim: Taky mám pak pocit, jestli ty nové lidi neotravuju :lol: :lol: :lol:

U starších kamarádek ten problém nemám, ale ty jsou zas bezdětné a buď jsou vytížené pracovně nebo nás spojovalo to, že jsme seděly XYZ hodin nad hrnkem čaje a řešily nesmrtelnost chrousta - na což opravdu nemám už prostor :lol: :lol: :lol:

Schválně jsem se mrkla z hecu na seznam mamin od nás, dřív jich tu bylo malinko a teď hledím. To abych si začala dávat pozor, co kde píšu :lol: :lol: :lol: Ale máme i diskuzi, kde je nás pár a nikdo tam moc nechodí :nevim:

Pro mě je vůbec špatně představitelné, že bych našla v blízkém okolí kamarádku, co má podobně staré dítě / děti, nemá výrazné charakterové vady, podobné zájmy a podobný smysl pro humor 8-o To fakt jde? :lol: :lol: :lol: Já narážím u holek hlavně na ten smysl pro humor - pohybuju se někde v rozpětí černého a inteligentního humoru, spousta věcí mi prostě nepřijde k smíchu a druhá strana na mě taky občas hledí divně, když si nedám pozor :lol: :lol: :lol: U chlapů ten problém většinou není :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
25.11.10 15:43
Angua píše: : Já narážím u holek hlavně na ten smysl pro humor - pohybuju se někde v rozpětí černého a inteligentního humoru, spousta věcí mi prostě nepřijde k smíchu a druhá strana na mě taky občas hledí divně, když si nedám pozor :lol: :lol: :lol: U chlapů ten problém většinou není :nevim:

Takže si rozumíš líp s chlapama,že?
Aspoň já to tak mám.
A mám i jednoho fakt dobrého kamaráda.
Jenže s tím některé věco probírat nemohu.
Proto chodím sem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.11.10 15:49

Peto, jj, to je škoda… Ale na Praze 5 mám příbuzné :mrgreen:

Meg, přesně, spíš si sednu s chlapem, ženské jsou často takové moc stádovité nebo jak to říct :nevim: :lol: Ale zas s chlapem neproberu některé věci, jak píšeš a přišlo by mi nepatřičné se s ním obden někde scházet na kafi nebo na písku. I kdyby o to měl náhodou zájem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
25.11.10 16:49

Angu, mluvíš mi z duše - abych tady našla maminu v podobném věku, nejlépe s prvním mimčem na cestě a ještě mi seděla po stránce povahové, zájmové - nedělám si iluze.. navíc jsem nikdy nezapadala do hejna, spíš jsem hledala jednu, dvě kamarádky a to mi stačilo. Do dneška si myslím, že mám tři takové, bohužel každá jsme jinde a ten kontakt upadá. Párkrát do roka si zavolat a napsat je pro mě málo, potřebuju někoho na častější vypovídání.

Meg, zatím nic, ještě si to ani nepřečetla. Ale dívala jsem na diskuze a moc sem nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
25.11.10 17:15

Angua Taky to mám tak… Už od školy jsem si víc rozuměla s klukama. Ten jejich humor mi přijde takový jednodušší a moc se mi líbí, že se chlapi neuráží, teda aspoň ne v takové míře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
25.11.10 17:19

Holky, taky jsem si vždycky líp rozumněla s chlapi - holky jsou zákeřnější a hrozně pomluvačné :((( Jednoho kámoše mám, je ze střední, vím, že mu můžu říct cokoli, ale momentálně je už přes půl roku v Africe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
25.11.10 17:26

MegK to máš pravdu.. hold co neví nepoví.. a jak jsem zjistila dneska tak druhá „kamarádka“ mě jen využívá.. :cry: :cry:

jsem typ co se nerad seznamuje s novými lidmi.. S holkama si nemám o čem povídat a moje vrstevnice se zajímají jen o diskotéky, kluky a šminky.. to já mám za sebou a najít holku co by si ráda popovídala o hokeji nebo o něčem jiném je docela problém najít :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex