CK Horizont - naletěli jste také?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
18.1.11 00:47

Takhle mi taky někdo volal. Vím, že spolužačka potřebovala vyplnit nějaký dotazník pro nějakou statistiku, ale byla to jiná CK. Ozvali se mi po tel. asi uuž z jiné CK po 3 měsících s tímto: Dobrý den, právě jste byla vylosovaná, a můžete vyhrát zájezd nebo slevu na nej, stačí jen, když příjdete na prezentaci s přítelem/manželem, která trvá asi hodinu…pak bude losování. Ta ženská měla uplně natěšený hlas, jakokdyby očekávala nějakou bůhvíjakou reakci..asi že půjdu štěstím do kolen :poblion: :roll: Tak sem se jí klidným hlasem zeptala odkud má moje číslo. Tak mi odpovděla, že prý sem vyplnovala dotazník (kam byste se chtěli podívat atd atd., kde pracuji bla bla), tak sem si vzpomněla.
A ona hned..a příjdete? Tak říkám, že přítel pracuje a nemá čas a já jsem ve škole. Tak mi začala nabízet jiné termíny. Pak se mi zeptala, jestli studuju denní, tak říkám že jo..a ona…ahaa..tam byla podmínka, že oba jste pracující. (spoluačka mi tehdá řekla, at tam nepíšu, že studuju).

To bylo asi ono ne? Když měli i podmínku pracujících, jinak by ze mně asi 40 tis nevymlátili. Jinak já se na tyto blbosti nenechám naletět. Už tento telefonát něčím zaváněl…ale mrzí mě, že lidi na to většinou skočí. Rodina hned..jó jed tam, přemlouvali mě, tak jsem jim řekla, ať se nad tím zamyslí a nejsou tak naivní, že zájezdy se po telefonu určitě nenabízejí jen tak…

To jsou ty podobné srance typu…nabízejí nějaké spotřební zboží s ukázkou u vás doma s tím, že vám řeknou, že třeba dostanete matraci za 5.000,– zdarma (těmto sem tel. ukončila hodně rychle) a po show u vás doma vám řeknou…když si koupíte polštář a peřinu za 20 táců, tak matrace je zdarma. :roll: :roll: Ten konec jsem si domyslela, ale scénář je podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.1.11 07:44

Dnes na Ceskem rozhlasu bude pulhodinove povidani o vyse uvedene cestovce.Koho to zajima,najde si dobu vysilani-ja ji bohuzel nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicol8
20.1.11 01:08

Rozhlas

Nevíte někdo kde najít tu reportáž z Českého rozhlasu?
Bohužel jsem hledala marně :cry:

• Citovat
  • Upravit
Pavel123123
25.1.11 16:54

Odpověď

Komu?Je tady na stránkách požadavek na dva poukazy.I když naletěli stejně jako my, chtěli odkoupit,alespoň levněji dva poukazy.My s přítelkyní, jak jsem již psal,
jsme nikam nejeli a zaplatily již něco pčes 40tis.kč.
Rádi bychom se připojily k nějakému hromadnému podání
trestního oznámení???Přeci není možné, aby se tím instituce nezabývaly???

• Citovat
  • Upravit
nicol8
25.1.11 17:20

K hromadnému trestnímu oznámení se s přítelem rádi přidáme… Nás to stálo 7000Kč storna… Taky nikam nejedeme. Nelíbí se mi jak to celé funguje a je to vlastně jen založeno na lžích. Nechala jsem si zaslat nabídku hotelů např. na Maltě. Ty hotely se zmiňovaným luxusem nemají nic společného a hlavně když si je zarezervuji sama tak mě to bude stát na 14 dni minimálně o 10000 méně. Takže žádná sleva ze 40000 na 20000 na týden se nekoná. Celá prezentace je tedy založena na lží. Což se mi opravdu nelíbí. Proto trvají na podpisu přímo na prezentaci, protože ví, že když lidé přijdou domů a podívají se na internet zjistí jaký je to podfuk a budou zklamaní.
Bohužel nás to stálo 7000tisíc a to mohu být ráda, protože jak jsem se dočetla z mnoha špatných recenzí na tuto cestovní kancelář spoustu lidí to stálo daleko více peněz.
Myslím, že solidní cestovka by neměla mít na netu takové špatné recenze a hlavně nemít pravidelně negativní reportáže v černých ovcích na ČT1.
Taky se podivuji, že můžou už fungovat tolik let a nikdo s tím u nás nic nedělá. Nechávají dále a dále okrádat takto lidí…
Copak solidní cestovky mají zapotřebí zvát si lidí na základě lží o nekonajících se hodnotných cenách do kanceláře a pak na základě nepravdivých informacích o zájezdech prodávat zkušební týdny???
Jsem tím znechucena…

• Citovat
  • Upravit
Besine
4.2.11 09:05

Storno

Nikol,prosím Vás a jak jste to udělali,že Vám vrátili aspoň něco?Nám nevrátí nic a ještě se nám smáli

• Citovat
  • Upravit
nicol8
4.2.11 10:15

CK Horizont

Naštěstí jsme u sebe neměli tolik peněz a využili jsme nákup na splátky. Do týdne jsme smlouvu zrušili, takže nás to stálo 30procent storna…
A mám z toho velké ponaučení do budoucna, nikdy nic nepodepisovat a nechat si čas na rozmyšlenou.
A jejich lež o tom, že zkušební týdny se dají koupit jen na prezentaci a přitom je nabídka i na jejich webových stránkách se mi taky nelíbí :-( .
A taky vytáhnout z nich nabídku do jakých hotelů lze vůbec např. na Maltě cestovat stálo hodně úsilí.

• Citovat
  • Upravit
Besine
4.2.11 11:35

Nicol8: Děkuju,mě se to taky nelíbí,ale co už.22000 je fuč a u mě skončili i ti naháněči na těch parkovištích a podobně.Bohužel pro ně,i ti slušní.Je to velká lekce.Já jen budu doufat,že tahle CK během dvou let zkrachuje a já budu moct uplatnit škodu na pojišťovně :-)

• Citovat
  • Upravit
wendol
10.2.11 09:27

dobrý den,i nám volali na základě ankety.Anketu jsme vyplnili loni v létě a teď volali,že jsme vyhráli.Dělala jsem v cestovní kanceláři a upozorňuji, že zadarmo Vám nikdo nic nedá. Ankety dělají i seriózní cestovky, výhry se, ale tímto způsobem nedělají. Dávají se slevy stálým klientům, slevy za včasný nákup nebo last minute nebo můžete soutěžit třeba s fotografií ze zájezdu té cestovky, ale vyhrát zdarma zájezd předváděčkou z nějaké ankety se nedělá…My nevěříme a předváděčky se nezúčastníme.

• Citovat
  • Upravit
Hanik123
18.2.11 16:46

V úterý jsme byli s manželem na předváděčce, bohužel nám volali 3 dny před tím na dovolenou, tak jsme neměli čas nic zjistit a nechali jsme se napálit také. Manžel tam dnes byl, samozřejmně nám nic nevrátili, tak se to pokusíme dát právnímům a uvidíme co z toho bude.Nevěřili by jste, jak rychle vyklidili prezentační místnost, když se tam manžel hrnul říct ostatním co to je za podvodníky. Navzájem se zatloukali i když je manžel viděl - nehoráznost.

• Citovat
  • Upravit
30309
18.2.11 17:02
Hanik123 píše:
V úterý jsme byli s manželem na předváděčce, bohužel nám volali 3 dny před tím na dovolenou, tak jsme neměli čas nic zjistit a nechali jsme se napálit také. Manžel tam dnes byl, samozřejmně nám nic nevrátili, tak se to pokusíme dát právnímům a uvidíme co z toho bude.Nevěřili by jste, jak rychle vyklidili prezentační místnost, když se tam manžel hrnul říct ostatním co to je za podvodníky. Navzájem se zatloukali i když je manžel viděl - nehoráznost.

Bohuzel,nedostanete z nich NIC,o to se uz pokousely mraky lidi pred vami i se svymi pravniky-maji VSE RADNE OSETRENE VE SMLOUVE!
O kolik jste prisli??? :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanik123
18.2.11 18:47

Přišli jsme o 11000kč. Ten jejich dodatek minimálně 30% po dohodě s odborným pracovníkem - jinak řečeno nikdy se s ním nedohodnete. Přesto to ještě zkusíme u právníka.

• Citovat
  • Upravit
Duškovi
20.2.11 14:19

daruji poukaz

Zdravím všechny, právě jsme se vrátili z prezentace.Nenechali jsme se nachytat(stále se nám to nezdálo) a tak jsme chtěli čas na rozmyšlenou.Dali nám na sebe telefoní čísla s tím že se máme do zítřka ozvat.Po přečtení této diskuse jsem zjitil, že jsme udělali dobře, a tak jsme jim zavolali s tím, že zítra přijedeme vše zaplatit, ale že sebou vezmeme i reportéry z televize. Měli jste slyšet tu změnu.Daruji někomu koho nalapali poukaz ,jak jinak než v hodnotě 500kč

• Citovat
  • Upravit
30309
20.2.11 14:49
Duškovi píše:
Zdravím všechny, právě jsme se vrátili z prezentace.Nenechali jsme se nachytat(stále se nám to nezdálo) a tak jsme chtěli čas na rozmyšlenou.Dali nám na sebe telefoní čísla s tím že se máme do zítřka ozvat.Po přečtení této diskuse jsem zjitil, že jsme udělali dobře, a tak jsme jim zavolali s tím, že zítra přijedeme vše zaplatit, ale že sebou vezmeme i reportéry z televize. Měli jste slyšet tu změnu.Daruji někomu koho nalapali poukaz ,jak jinak než v hodnotě 500kč

Gratuluju k ‚nenachytani‘ :kytka:
Mmch,a CO SE JIM NA MEDIALIZACI NEZDALO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fanimal
22.2.11 06:52

Mnohokrát děkuji Všem za upozornění.V minulých dnech jsem byl stejným způsobem osloven a s příslibem zmíněných lákadel,vehementně manipulován k návštěvě „nezávazné“ prezentace.Má naivní představa,že podobným aktivitám,už v dnešní době odzvonilo,vzala velice rychle za své.Stále se najdou gangsterské organizace,které pod rouškou korektního jednání a fiktivní dobročinnosti,bezcharakterně parazitují na lidské důvěřivosti.Ihned jsem varování rozeslal svým známým,abych je ochránil před zločineckými praktikami,této tzv.cestovní kanceláře. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová