Co dělat abych nemusela dceru dávat ex.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8040
6.9.19 10:53

Holka zlatá, neznáme pozadí. Nechci tě soudit, ale také mi nepřijde normální, že ani ne po půl roce, co jste od sebe, už říká táto jinému chlapovi. Jiná věc je, že neposílá peníze. Snaž se s ním domluvit na alimentech, je to jeho povinnost, ale ať se ti to líbí nebo ne, na dceru má stejný nárok jako ty. Jiná by byla, pokud by to byl feťák, násilník a já nevím co ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34332
6.9.19 10:56

@carola Tak svěření dcery do péče už měla mít dávno vyřízené a alimenty taky, ty by jí měl dopatit i zpětně. Na to je ale asi času dost, přednější byl asi jiný chlap a učit dítě aby mu říkala tati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.9.19 10:57

Tak pises ze malem prisel o strechu nad hlavou, tak asi nema penize aby ni neco poslal, coz ho vubec neomlouva, ale nevim proc by jeste k tomu nemohl vidat vlastni dceru.

mam nejradeji takove matky, co zabranuji styku s vlastnim ditetem. Mi to udelat (ex)manzelka, tak bych „plival krev“!

chudak decko, kteremu pletes hlavu tim, ze si domu pritahnes po par dnech od rozchodu s manzelem druheho frajera.
To, ze po 4 mesicich rika cizimu frajerovi táto trochu budi v nezasvecenych dojem, že to taky asi nemas uplne v hlavě srovnané.

Příspěvek upraven 06.09.19 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150006
6.9.19 10:59
@Marek04 píše:
Tak pises ze malem prisel o strechu nad hlavou, tak asi nema penize aby ni neco poslal, coz ho vubec neomlouva, ale nevim proc by jeste k tomu nemohl vidat vlastni dceru.mam nejradeji takove matky, co zabranuji styku s vlastnim ditetem. Mi to udelat (ex)manzelka, tak bych „plival krev“!

Hlavně že jeho zajímá, jestli má jeho dítě co jíst. Chudák bez střechy nad hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.19 11:00

Jak zde již padlo, dítě je jeho stejně jako tvoje a to, co jí motá hlavu je fakt, že po pár měsících randění s novým chlapem mu říká táto. Po půl roce bych tak teprve začala zvažovat seznámení s dítětem.. Zřejmě jsi dost nepoučitelná. Bacha, jestlis ještě nepodala žádost o svěření do péče, tak je možné, že jí podal ex a může mu být v klidu vyhověno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150006
6.9.19 11:01

Zakladatelko, otec má právo vídat svou dceru, i kdyby neplatil třeba 10 let. Tak to holt je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.9.19 11:02
@Anna766 píše:
Hlavně že jeho zajímá, jestli má jeho dítě co jíst. Chudák bez střechy nad hlavou.

jak jeho ex zacla hned po rozchodu pichat s jinym frajerem, ktery s ni evidentně bydlí, když mu dcera říká " tati " tak asi má co jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.9.19 11:02

Co má tahle diskuze vyvolat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41585
6.9.19 11:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu.

Mám dceru 2 roky a 4 měsíce. S jejím biologickým otcem nežijeme od května a od té doby ji ani neviděl. Neměl zájem, byl v dluzích a skoro přišel o střechu nad hlavou. Dcera začala říkat novému přítelovi táto, mají skvělý vztah, všechno bylo perfektní do té doby, než bývalí přítel začal psát sms že chce dceru vídat, že má na ní nárok atd.Za 5 měsíců na dceru neposlal ani korunu natož aby napsal jak se jí vede. Ještě soudně nemáme vyřešené svěření do mé péče. Nechci však dceru dávat někomu, koho 5 měsíců neviděla, u koho nevím jestli bude v bezpečí a hlavně jí motat hlavu zase jiným chlapem když jednoho tátu má, a to je ten s kterým žijeme.

Máte tu prosím některá podobnou zkušenost? Vím že teotericky má na dceru nárok, ale tohle té malé přeci vůbec nemůže prospívat.

Prosím o radu.

ano dítko má jednoho tátu, a rozhodně to není tvůj aktuální partner. Chápu, že je blbé, že bio otec neplatí a dceru neviděl 5 měsíců, ale jestli tu někdo blbne hlavu dcerce jsi to ty. Trochu bych zabrzdila -) otec dítka je jeho bio otec a má na něj nárok a to i když neplatí. Takže vhodnější by bylo začít pracovat na vzájemné komunikaci a vztazích a rozhodně bych do toho netahala hlášky typu, ale on už nového tatínka má. Nemá, tak bacha, na to jsou u soudu dost háklivý...…...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 11:04

Jsem ve stejne situaci, otec ditete odesel v kvetnu, cekam na soud, on se vubec o syna nezjima ani neplati, synovi jsou dva roky. Ale kdyby projevil zajem, styku mu branit, vzdyt je to jeho tata! Tve mysleni se neubira dobrym smerem

• Citovat
  • Upravit
1280
6.9.19 11:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu.

Mám dceru 2 roky a 4 měsíce. S jejím biologickým otcem nežijeme od května a od té doby ji ani neviděl. Neměl zájem, byl v dluzích a skoro přišel o střechu nad hlavou. Dcera začala říkat novému přítelovi táto, mají skvělý vztah, všechno bylo perfektní do té doby, než bývalí přítel začal psát sms že chce dceru vídat, že má na ní nárok atd.Za 5 měsíců na dceru neposlal ani korunu natož aby napsal jak se jí vede. Ještě soudně nemáme vyřešené svěření do mé péče. Nechci však dceru dávat někomu, koho 5 měsíců neviděla, u koho nevím jestli bude v bezpečí a hlavně jí motat hlavu zase jiným chlapem když jednoho tátu má, a to je ten s kterým žijeme.

Máte tu prosím některá podobnou zkušenost? Vím že teotericky má na dceru nárok, ale tohle té malé přeci vůbec nemůže prospívat.

Prosím o radu.

Chápu jak to myslíte..řeknu jak to vidím já, tatínek měl asi hodně problémů aby se o dceru zajímal..vím že to není omluva.na jednu stranu by byla škoda když má o dcerku zájem mu bránit, pokud s ním je rozumná řeč tak se přeci můžete dohodnout když ho malá dlouho neviděla že jejich setkání by bylo za vaši pritomnosti. nekomplikujte si život naschvalama, táta se třeba srovná a dá si život do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
6.9.19 11:08
@carola píše:
Holka zlatá, neznáme pozadí. Nechci tě soudit, ale také mi nepřijde normální, že ani ne po půl roce, co jste od sebe, už říká táto jinému chlapovi. Jiná věc je, že neposílá peníze. Snaž se s ním domluvit na alimentech, je to jeho povinnost, ale ať se ti to líbí nebo ne, na dceru má stejný nárok jako ty. Jiná by byla, pokud by to byl feťák, násilník a já nevím co ještě.

I tak by měl nárok, prostě by si dítě klidně mohl odvést. Pokud by se nechoval násilně k dítěti a nebyl by zfetovaný, pak by to ještě teoreticky šlo řešit. No, nedávno se tu se mnou jedna čerstvě rozešlá přela, že styk s dítětem soudně posvětit nepotřebují, protože se přece na všem dokážou domluvit. Tak kdo chce kam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 11:08
@arinecka píše:
@carola Tak svěření dcery do péče už měla mít dávno vyřízené a alimenty taky, ty by jí měl dopatit i zpětně. Na to je ale asi času dost, přednější byl asi jiný chlap a učit dítě aby mu říkala tati.

Tak napriklad ja jsem podala navrh na soud na svereni do pece v kvetnu hned jak otec ditete odesel a nemam jeste ani termin stani! Takze ze to mela mit davno vyrizene je sice hezke ale vis praxi to moc nefunguje

• Citovat
  • Upravit
Hanney
6.9.19 11:09

To bude troll… jinak takovýhle lidi by vůbec neměli mít děti :poblion:

• Citovat
  • Upravit
34332
6.9.19 11:10
@Anonymní píše:
Tak napriklad ja jsem podala navrh na soud na svereni do pece v kvetnu hned jak otec ditete odesel a nemam jeste ani termin stani! Takze ze to mela mit davno vyrizene je sice hezke ale vis praxi to moc nefunguje

Jenže ty to máš podané, ona ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria