Co dělat abych nemusela dceru dávat ex.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
6.9.19 13:59
@Annabela11 píše:
@Lama Lama Ja ti to bulikovat budu…mam znamou na kterou se chlap vybodl neposilal ji penize na decko uplne kašlal…Nasla si chlapa a decko samo od sebe mu zaclo říkat tato… ;) A maji to tak dodnes.

jo, ve dvou letech, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:59

@Lama Lama Jestli by mohla pracovat je spekulace…mela by hlidani? vezmou ji dítě do školky? prostě spekulace.Ja osobne bych zatlacila na otce a dala vse k soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 14:00

@Lama Lama Ano ve 2letech.Taky jsem si rikala ze to neni mozne, je to možné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.9.19 14:04

Já to vyřešila tak, že jsem řekla ex, že může syna vídat kdykoliv se mu zachce, jak je libo, ať si ho třeba klidně vezme na víkend nebo na prázdniny. Tím, že může kdykoliv se stalo to, co jsem čekala - zpohodlněl a neozívá se prakticky vůbec, syn se s ním vídá max. jednou za rok, a to když já donutím syna (18) aby konečně jel za babičkou s dědou.
Taky jsem si našla nového přítele a syn (tenkrát dvouletý) mu sám od sebe začal říkat tati. Bohužel tento vztah nevydržel a po 3 letech jsme se rozešli. Syna to hrozně ranilo, mnohem víc než rozchod s jeho otcem.

Příspěvek upraven 06.09.19 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
6.9.19 14:05
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@Lama Lama píše:
A co se třeba nažit nějak sama- minimálně se odpíchnout od toho, že to podám na soud a pokud nic neplatí, tak podat návrh na předběžné opatření. A dítěti je 2,5, tak to už by mohla i pracovat, ne?
A když už to jinak nejde, tak OK, at se nastěhuje z důvodu finanční tísně k chlapovi..
Ale blbnout hned s tím že mu dítě bude řikat tati? A at mi tu nikdo nebulíkuje, že to samo…

no tak by se mohla snažit sama, což s dvouapůlletým dítětem, které nemáš kam dát je dost složité. Zatímco chudáček tatínek se nestará, nezajímá, peníze neposílá, ale hlavně že je hen ten táta a sedneme si z toho na prdýlky. Psala, že ještě nemá soudně vyřešené, ne že to vůbec neřešila, vzhledem k prázdninám a známé rychlosti soudů vůbec neznamená, že to na tom soudě nemá podané. Ale může dítě někam šoupnout( vždyť to je jednoduché, někam šoupnout dítě, žádný problém) a jít makat, když tatíneček se nestará. Vždyť jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.9.19 14:05
@Annabela11 píše:
@Marek04 A ty to máš v hlavě v pořádku?

o me nemej strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 14:16

@Marek04 Fascinuje mě lidská hloupost :lol:…kdo co dokáže napsat.Otec má závazek platit na dceru coz nedělá je to trestné. Takze ho absolutně nic neomlouvá…takhle se muze i matka na dítě vyflaknout a co? Taky může rict ja nemám peníze tecka. Chlap by se mel sakra stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
6.9.19 14:19
@Marek04 píše:
jak jeho ex zacla hned po rozchodu pichat s jinym frajerem, ktery s ni evidentně bydlí, když mu dcera říká " tati " tak asi má co jíst.
:). zato sposta chlapu p*a s nekym a maji nekde rodinu. To je ale neco jineho.
Ja I chapu, ze to dite rika tato nekomu jinemu… Tento otec zde asi stejne otec nebude nikdy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
6.9.19 14:24
@Annabela11 píše:
@Marek04 Fascinuje mě lidská hloupost:lol:…kdo co dokáže napsat.Otec má závazek platit na dceru coz nedělá je to trestné. Takze ho absolutně nic neomlouvá…takhle se muze i matka na dítě vyflaknout a co? Taky může rict ja nemám peníze tecka. Chlap by se mel sakra stydět.

Mě taky. Otec nemá závazek platit na dceru, otec má závazek vyživovat. Pokud ovšem ona opustila společnou domácnost a výživu tak znemožnila, on bez rozhodnutí soudu nic platit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
6.9.19 14:35

@zoidberg To je omyl, vyzivovaci povinnost mají oba. Přispívat musí a pokud ne, prip. soud mu to určí zpětně.

Příspěvek upraven 06.09.19 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 14:36

@zoidberg Normalni chlap ktery si poridi dítě tak neceka na rozhodnuti soudu a normalne na dítě plati a ma o nej zajem! Pouze ubožák to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
6.9.19 14:56
@Šáruší píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…no tak by se mohla snažit sama, což s dvouapůlletým dítětem, které nemáš kam dát je dost složité. Zatímco chudáček tatínek se nestará, nezajímá, peníze neposílá, ale hlavně že je hen ten táta a sedneme si z toho na prdýlky. Psala, že ještě nemá soudně vyřešené, ne že to vůbec neřešila, vzhledem k prázdninám a známé rychlosti soudů vůbec neznamená, že to na tom soudě nemá podané. Ale může dítě někam šoupnout( vždyť to je jednoduché, někam šoupnout dítě, žádný problém) a jít makat, když tatíneček se nestará. Vždyť jo.

Proč v reakci na mě píšeš chudáček tatínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
6.9.19 15:07

Motáš hlavu dceři už teď. Ten se kterým sis dítě pořídila má na ni nárok stejně jako ty. Teď na něj hazes špínu jak je špatný aby si mu ji nemusela dávat a holky ti tu pochlebovali.
PROČ by měla říkat tati cizímu chlapovi? Současný přítel může být někdy ex a co potom?
Jsi jak malé dítě. Jednou sis pořídila dítě s ex, tak to prostě ber, že je biologický otec on a má na ni nárok, stejně jako ty.
Když si ho chtěla za otce svého dítěte tak ti špatný nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
6.9.19 15:10
@Annabela11 píše:
@Marek04 Fascinuje mě lidská hloupost :lol:…kdo co dokáže napsat.Otec má závazek platit na dceru coz nedělá je to trestné. Takze ho absolutně nic neomlouvá…takhle se muze i matka na dítě vyflaknout a co? Taky může rict ja nemám peníze tecka. Chlap by se mel sakra stydět.

A ty víš důvod a jeho verzi?
NE vzdy může být pravda co zakladatelka v příspěvku napíše. Neznáš ji a neznáš ani jeho. A soudis jen podle toho co ti tady někdo napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 15:10

@Janiiska A jak se díváš na otce ktery neplati a nejevi zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí