Co dělat abych nemusela dceru dávat ex.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
6.9.19 13:15
@Annabela11 píše:
@zoidberg Chlap ma radne cvakat a cvakat!!

Tobě někdo naboural účet? Bylas vždycky docela příčetná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.9.19 13:16
@Annabela11 píše:
@Bábrdl Ona uci dítě rikat novemu partnerovi tati??a kde to píše? pise pouze ze dcera mu tati rika, ne ze ji to uci! :roll:

Já jen reaguju na větu Úslava, že oslovení neznamená nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:17

@zoidberg Ty by sis ho mel zrusit jelikoz píšeš vzdy uplne z cesty…Nikdy to nema hlavu ani patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.9.19 13:24

Nějak nechápu, proč dcera říká tvému příteli táto? Teoreticky - když se časem rozejdete a ty si najdeš nového partnera, tak mu taky začne říkat táto?? To už v tom bude mít docela hokej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
6.9.19 13:25

@Lama Lama Přesně tak. Měli by se vzpamatovat oba. To dite moc dobre vi, kdo je jeho otec, když má 2 roky a do května bydlel jeho biootec s nimi a předpokládám, ze s dcerou normálně komunikoval. On je blbec, ze se chová po rozchodu s partnerkou, jako kdyby přestal být rodičem. Vůbec nic ho neomlouvá, ale ji taky ne, ze vůbec nad tímto přemýšlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
6.9.19 13:28
@lolink píše:
Sobectvi. Boji se byt samy.

Já bych řekla, že největší roli většinou hrají finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:32

@Mialina Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
6.9.19 13:34
@Mialina píše:

no jistěže, je na rodičáku, otec díěte, který by se měl postarat má, chudák, zapláčeme nad ním, finanční těžkosti a tak se 5 měsíců nezajímá a neplatí. Takže v podstatě nový chlap pro ni byl volbou, jak s tím dítětem přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
6.9.19 13:46
@Mialina píše:

V nasem pripade ne.

• Citovat
  • Upravit
14313
6.9.19 13:46

@Šáruší Presne tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
6.9.19 13:49
@Šáruší píše:
no jistěže, je na rodičáku, otec díěte, který by se měl postarat má, chudák, zapláčeme nad ním, finanční těžkosti a tak se 5 měsíců nezajímá a neplatí. Takže v podstatě nový chlap pro ni byl volbou, jak s tím dítětem přežít.

Vždyť ano, já to nijak neodsuzuju, chápu to. Jen tu někdo psal, že je to od ženy sobectví, tak píšu, že si myslim, že to je prostě hlavně o penězích. Bio otce se vůbec nezastavam, dle mého by na dítě právo mít neměl. Bohužel má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
6.9.19 13:52
@Marek04 píše:
jak jeho ex zacla hned po rozchodu pichat s jinym frajerem, ktery s ni evidentně bydlí, když mu dcera říká " tati " tak asi má co jíst.

Aby ses nerozplakal.To že matka píchá s kýmkoli, neznamená, aby se otec na dítě vykašlal a neplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
6.9.19 13:54
@Šáruší píše:

A co se třeba nažit nějak sama- minimálně se odpíchnout od toho, že to podám na soud a pokud nic neplatí, tak podat návrh na předběžné opatření. A dítěti je 2,5, tak to už by mohla i pracovat, ne?
A když už to jinak nejde, tak OK, at se nastěhuje z důvodu finanční tísně k chlapovi..
Ale blbnout hned s tím že mu dítě bude řikat tati? A at mi tu nikdo nebulíkuje, že to samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:55

@Marek04 A ty to máš v hlavě v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:57

@Lama Lama Ja ti to bulikovat budu…mam znamou na kterou se chlap vybodl neposilal ji penize na decko uplne kašlal…Nasla si chlapa a decko samo od sebe mu zaclo říkat tato… ;) A maji to tak dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí