Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
4.3.16 20:55

Vývar s drobením, telecí guláš s klobásou a fazolemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 20:57

Jsem sem ted po veceru nemela ani lizt :roll: :nevim: :think: dala bych si snad vsechno, o cem tu pisete ale nejradeji asi ty sladke kosicky s jahodamaaaa!!! :pankac: :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 21:00
@střepina píše:
@kometa32 tak jsem se nechala inspirovat, jenže jsem blbá a nepřemýšlím :zed: :zed: :zed: mám jen kovové špejle, napíchala jsem sýr, cibuli, anglickou, vzala jsem si široký misky na obalování, jenže se mi tam špízy nevešly, kromě jednoho, který se jako jediný povedl, takže bordel z obalování všude a nejhorší bylo že se mi nevešly do pánve, takže jsem to patlala, smažila jak to šlo, no hruza :pocitac: :pocitac: akorát jeden špíz mám menší, takže nebyl problém, ten nechám chlapovi, příště jedině koupit dřevěný špejle, kde je seženu, mají je v penny? nebo někde v papírnictví? a nastříhat je podle pánve, k tomu jsem uvařila brambor a domácí tatarku

Story jako z Prostreno! :kytka: :jazyk: :mrgreen: tak hlavne, ze jsi spizy premohla! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 21:03
@Voltiček píše:
@Kacievi nakonec je v hrnci Bratislavské plecko, bude i na zítra a zítra odpoledne upeču chlapcům pizzu. Já se omezuju, do konce března bych ráda tři - čtyři kila dolů, tak možná jen ochutnám a odřeknu si svou klasickou porci.

Hmmm, ja bych taky rada nejaky kilco dolu, preci jen se leto blizi :think: :pankac: tak at Ti to jdeeee :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
4.3.16 21:07

Holky, prosim muzete mi nektera poradit recept ze sojovych bobu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 21:11
@Káťa19 píše:
@Voltiček my si je delame, kupujeme mlete hovezi v Lidlu, uplacame co nejtensi placky, vyjde to na 4 ks a opekame, ale poradne z obou stran, bez koreni bez niceho, az kdyz jsou hotovy, tak trochu posolime. Do bulky davame led. salat, rajce, cibuli, horcici a z druhe strany kecup. Moc nam to chutna :)

Do housky davame uplne stejnou napln/horcici plnotucnou x dijonskou? Na burgery pouzivam tak ze 2/3 hovezi a zbytek veprove-vic nam tak smakuji a i lepe mi drzi pri sobe 8) kdyz se mi nepodari slabe placky, tak udelam klido silnejsi a necham chvili dojit v troube. Ted js je delala zrovna v tydnu a misto hoveziho namlela danci maso a mnaaaam :palec: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.3.16 21:12
@Kacievi píše:
Story jako z Prostreno! :kytka: :jazyk: :mrgreen: tak hlavne, ze jsi spizy premohla! :pankac: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a víš co bylo nejlepší? že chlapovi jsem nechala ten jedinej co se povedl a on mi večer řekl, fuj co to je? to je hnusný :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.3.16 21:14

@Kacievi máte v rodině myslivce, ne? že máš přístup ke zvěřině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 21:17
@IrenaKřížová píše:
Holky jak děláte kuskus?

Myslis jen samotny jako prilohu x chces konkretni recepty? A sladke x slane? 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 21:19
@střepina píše:
@Kacievi máte v rodině myslivce, ne? že máš přístup ke zvěřině

Jj, znamej je nimrod a nedavno nabidl cca 10kg danka ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 21:21
@střepina píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a víš co bylo nejlepší? že chlapovi jsem nechala ten jedinej co se povedl a on mi večer řekl, fuj co to je? to je hnusný :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:

Jj, chlapci obcas umi „potesit“… Tento smajlik :pocitac: naprosto sedi! :pankac: :pankac: :mrgreen:
PS:ale ty dreveny spejle bych si stejne poridila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.3.16 21:25

@střepina jo a az se oklepes ze syrovejch spizu, zkus tyto bramborove: http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
U nas v oblibe a absolutne nenarocny na suroviny, jen tedy na spejle 8), ale tam bys mohla uplatnit i ty vase fajnovy nerezovy :jazyk: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.3.16 21:31

@Kacievi parádní recept, díky :potlesk: :potlesk: :palec: to se bude hodit, až nebudu vědět co vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
5.3.16 07:27

@Kacievi to taky zkusím. Vypadá to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.3.16 07:36

Dnes udělám ze zbytků masa Bulharku, do zítřka se krásně rozleží na topinky a jdu uvařit domácí zelíčko, v lednici mám od kamarádky jelítka a jitrničky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí