Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4569
12.3.16 11:31

My dnes menu ze zluty prdelky (Mekac) 8) dcera odjizdi zitra na tyden na lyzak a ukecala nas :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.3.16 11:51

Pečené kuře na žampionech a paprice, s rýží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.3.16 11:52

@Kacievi a já myslela, že jednoduché to mám dneska jen já :D ted jsem snědla uzenou makrelu na studeno a večer šupky dupky do hospůdky :D dnešní souhrn nádobí: jedna vidlička, jedna sklenička :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
12.3.16 11:54
@Trixia píše:
@Kacievi a já myslela, že jednoduché to mám dneska jen já :D ted jsem snědla uzenou makrelu na studeno a večer šupky dupky do hospůdky :D dnešní souhrn nádobí: jedna vidlička, jedna sklenička :pankac: :pankac: :pankac:
:potlesk: :potlesk: a hezky plny brisko, vid? :palec: :* tak si vecer uzij i za mne, s mimi si zatim nechavam o hospudce zdat :pankac: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.3.16 11:59
@Kacievi píše: :potlesk: :potlesk: a hezky plny brisko, vid? :palec: :* tak si vecer uzij i za mne, s mimi si zatim nechavam o hospudce zdat :pankac: :kytka:

prááávě že mimi já mám ještě v bříšku, takže jdu vlastně krmit malou :pankac: :pankac: ostatně je to jedna z posledních příležitostí vyrazit ven s přáteli :D nevím jeslti by mi to za měsíc ještě vyšlo, spíš se to tou dobou ze mě bude akorát klubat :D ale aspoň to pak zapijou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
12.3.16 12:06

Dnes si děti objednaly k obědu krupicovou kaši, tak jsme ji měli všichni. Manžel je naštěstí v práci, ten by se na to moc netvářil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.3.16 12:16
@Petra274 píše:
Dnes si děti objednaly k obědu krupicovou kaši, tak jsme ji měli všichni. Manžel je naštěstí v práci, ten by se na to moc netvářil.

to bys mě holči taky neuctila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.3.16 12:28
@Kacievi píše:
My dnes menu ze zluty prdelky (Mekac) 8) dcera odjizdi zitra na tyden na lyzak a ukecala nas :mrgreen: :mrgreen:

Proč ze žluté prdelky? Tam bych upřímně na oběd nešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
12.3.16 12:29
@Trixia píše:
to bys mě holči taky neuctila…

Neříkám, že skáču radostí, ale jednou za čas to zvládnu a jsem ráda, že nemusím vymýšlet žádný složitější oběd. Ráno byla pohoda bez vaření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
12.3.16 12:38
@Trixia píše:
prááávě že mimi já mám ještě v bříšku, takže jdu vlastně krmit malou :pankac: :pankac: ostatně je to jedna z posledních příležitostí vyrazit ven s přáteli :D nevím jeslti by mi to za měsíc ještě vyšlo, spíš se to tou dobou ze mě bude akorát klubat :D ale aspoň to pak zapijou :mrgreen:

No tak to joooo :* :kytka: tak preji pohodovy finis do porodu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
12.3.16 12:39
@chipsa píše:
Proč ze žluté prdelky? Tam bych upřímně na oběd nešla :mrgreen:

Logo-zluty M tu prdelku proste evokuje :oops: :lol: no a ja to v Mekaci jednou za cas klido dam ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.3.16 12:42

@Kacievi moc děkuji :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.3.16 16:21

Dneska byla zapečená bramborová kaše s masem, zelím a posypané sýrem :palec:

• Citovat
  • Upravit
8975
12.3.16 19:32

Prosím poraďte jak připravujete kuře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
12.3.16 19:53

Kuře jde na spoustu zpusobu, bud jen posypat kořením a dávám pod kuži máslo a polévám během pečení, aby byla křupavá kurka, nebo jsem ted viděla pěkný recept od šéfa, do jogurtu dát citronovou štávu a rozmarýn, nechat kuře odležet a pak dát péct nebo když se peče vcelku tak se muže naplnit nádivkou, někdo dělá na pivě, na medu, na netu najdeš receptu spoustu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí