Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@NikysekR píše:
My dnes měli omáčku ze zelených fazolek na kyselo, vajíčko a brambory. Já to nejím, tohle je jedno z mála jídel, co fakt nemusím, tak jsem si vytáhla z mrazáku rizoto. Nedávno zbylo, tak jsem ho dala do krabičky do mrazáku pro strýčka příhodu
Jééjda, brrrr, jsi mi připomněla polévku v jídelně na ZŚ, v té době fazolky přerostlé, po stranách nesloupnutý ten vlas, nebo co to je…a dál to ošklivit nebudu ![]()
Trvalo mi dlouho, než jsem fazolky začala jíst, ze začátku jen ty domácí žluté ![]()
Mne dnes drahy vytahl na obidek - nealko mojito, kulajda, klokani steak na smetanovem ragu z ruzickove kapusty a slaniny & steakove hranolky - mnam!
![]()
@NikysekR píše:
My dnes měli omáčku ze zelených fazolek na kyselo, vajíčko a brambory. Já to nejím, tohle je jedno z mála jídel, co fakt nemusím, tak jsem si vytáhla z mrazáku rizoto. Nedávno zbylo, tak jsem ho dala do krabičky do mrazáku pro strýčka příhodu
Ja tedy tuhle omajdu muzu a zelene fazolky vsude mozne tez
![]()
@Kacievi píše:
Mne dnes drahy vytahl na obidek - nealko mojito, kulajda, klokani steak na smetanovem ragu z ruzickove kapusty a slaniny & steakove hranolky - mnam!![]()
sakra, to jsi se měla ![]()
@Anturie Já fazolky nemám moc ráda v jakékoliv úpravě, jako sním je, ale nevyhledávám je. Ale tohle jídlo si doma přáli a už jsem ho hrozně dlouho nedělala tak jednou za sto let jim ho ráda uvařím. Ale nejím ![]()
@NikysekR To stejné, připravím zapečené ála květák, restované, na paprice, sním, ale také nevyhledávám. Ano, správně jednou za sto let
, jen ne zelené „housenky“
v bílé omajdě ![]()
@Anturie
No, ještěže je to už pryč, zítra udělám něco dobrýho ![]()
@střepina píše:
sakra, to jsi se měla
Jj, nejni to tak casto, tak kdyz uz, tak si rada davam neco ne moc bezneho
![]()
Ale zitra opet zpet do varici reality
![]()
Mrkvová polévka a kuřecí paličky se zeleninou z jednoho pekáče ![]()
Dneska brambory na loupačku s lučinou a nakrájenou ředkvičkou ![]()
Ráno smoothie ze zeleného špenátu, banánu a kiwi, na oběd se těším lívance s jahodama a se šlehačkou ![]()