Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Justin Case píše: Více
Ja bych treba nechtěla Justýna.
Nabubřelej macho, co nesnese bejt druhej. K zulíbání
Těch věci by bylo hodně. Vzdy jsem razila heslo že životního partnera si má člověk vybrat dukladně. Tak z těch nej asi: hříchy mládí i současnosti v podobě alkoholismu, zatajení děti, vězení nebo užívání drog, dluhy za blbosti - ne hypo a spolehlive auto které potřebuje do práce, násilí k ženám ale i mužům. A moje nejoblíbenejši akohol za volantem.
A přispěvek Atisia mi připomněl ještě jak moc mi vadí kdy někdo shazuje a vysmiva se ostatnim. Př. Kamarádčin přitel se vysmival jiné kamaradce řekl jak je pito*a že děla v praci kde nemaji žadne vyhody -stravenky, prispevek na dovolenou…Jine naši kamaradce řekl že jako matka 3 deti z min manželstvi si najde možna tak alkoholika, ale ne poradnyho chlapa.
A blbosti, ktere nesnesu ale vím že to jsou malichernosti na kterách vztah nestojí tak když má chlap zženštilé chování nebo se holí kdovikde všude.
![]()
Příspěvek upraven 01.04.24 v 11:06
neberu ti to, jen pisu, ze to tak byt nemusí… a vztahy se meni…co bylo..po case byt nemusí.
Ale myslim, ze v tvém veku to zadny problem není…taky nechápu ty mladý bezdětný holky co lezou do second band vztahu.
@Mango_Lassi
jo, ten je nejdulezitejsi…to beru samo sebou
ano, vyřešena minulost je zaklad
Doporučuju si dlouho toho člověka proklepavat, popř. i jeho rodinu… U ex po třech - čtyřech měsících se vyloupl úplný hajzl, neustále mě urážel a ponižoval a podezíral z nevěry… Pořád mi říkal jak jsem tlustá a chytl mě za vnitřní stranu stehna a to tady nebude a takové mi říkával a bylo toho spousta spousta, snažím se na to vše zapomenout a vzpamatovat se z toho už je to 5 let a pořád se mi to nedaří, pořád mám strach, že ho někde potkám nebo tak bylo tam toho fakt hodně, nechci to rozebírat… Pak bych se podívala na bydlení, jak jeho tak rodičů… Vím, že každý žije dle svých možností, ale to fakt byly bohužel takové špíny, že to jsem viděla jen v televizi. Takže doporučuji velkou velkou prověrku jak toho člověka, tak jeho rodiny. Nikdy si hlavně nenechte ubližovat atd… zničí vás to a pak to je strašně, ale strašně dlouhá cesta k nějakému pomyslnému uzdravení…
Pokud bych zjistila, že chodí zároveň s někým jiným. Lhaní o čemkoli. Taky bych nesnesla člověka, který o věcech nepřemýšlí a jen se nechá vést nějakou autoritou. Člověka, který nemá žádné zájmy nebo koníčky a člověka, který nesnáší zvířata nebo neprojevuje zájem o děti, které už má.
Pak taky pár věcí, které jsou sice malicherné, ale mě to vadí hodně. Kouření cigaret, pravidelná konzumace alkoholu ve větší míře, nedostatečná hygiena a špatná péče o zuby. Horší logické myšlení.
jak poznas na ulici, ze je zadaná?
někde ve společnosti se zadanými…treba přítelkyni kamarada taky nebavis?
Tohle mi vadí taky. Jak moc je lidem jedno, mužum i ženam s kým si pořídi dite. Dítě snad neni hračka, a rodič pro něj má chtit toho nejlepsiho mozného druheho rodiče. Což alkoholik/nasilnik/kriminálník není a je blbost a ne naivita čekat, že děcko alkoholika změni. A ještě nad tím mavnout rukou ve stylu, no a tak seženu svemu ditěti hodnýho strýčka ktery ho bude mit rad ale hlavně že mam toho mimiska co jsem tak moc chtěla.
Vysloveně red flag jen pár.
Kdybych tu mela vycislit vsechny neresti, ktere bych nemusela, lhala bych si do kapsy, protoze taky nejsem dokonala, a hledala jehlu v kupce sena ![]()
Nesnesla bych omezence a hlupáka, a nesnesla bych extremistu v jakékoliv podobě, ať v negativním nebo „pozitivním“ směru.
Agresivní alhoholik nebo aktivní rasista je za mě na stejné lodi jako fanatický puritán či hysterický vegan.
A vyrazny nesoulad v traveni volneho casu (výlety, muzika, odpočinek) je taky naprd. Kdyz chci s nekym zit padesat let, spolecny nahled na zabavu je zaklad.
Kdyby ztloustla nebo odmítala sex. To by byla konečná. Taky kdyby občas nezaplatila za večeři.
@Mar__tanka1983 píše: Více
Zase si myslim, že je dobrý, že ví, co chce. A co si budeme povídat..ty second hand vztahy s sebou nesou spoustu komplikací. Podavá ty názory trochu provokativně. Ale já bych před dětma taky nechtěla někoho, kdo už děti má. Teď, když mám svoje děti, tak už by mi to nevadilo. Naštěstí to nemusim řešit.
@Psylocke píše: Více
Ale že zrovna nechce ženu s dětmi je pochopitelné, když vlastní nemá. Pro mě platí, že chci sama to, co dokážu taky nabídnout. Když děti nemá, nechce ženu s dětmi, za mě ok. Ale proč to napadne bezdětného muže, je pro mě třeba záhadou. Že by o něj bezdětné vrstevnice jednoduše nestály a nabízí se mu samé rozvedené s dětmi že se neustále vůči nim ohrazuje?
Já fakt nevím, když jsem byla sama a bezdětná, opravdu jsem nepřemýšlela nad tím, že nechci někoho a dětmi. Přišlo mi standard poptávat svobodné chlapy ve svém věku a bez dětí.
Příspěvek upraven 01.04.24 v 11:37
Ale i přeze všechno, co je tady vyjmenované, tak zas jsem nakloněná tomu, dávat druhou šanci. Např. kdybych zjistila, že partner je alkoholik, ale abstinuje několik let, tak by to pro mě nebyla stopka. Nebo kdybych u něj zjistila nějakou pochybnou minulost, ale věděla bych, že už žije několik let „normálně“ šla bych do toho. A taky se ty moje priority s věkem mění.
@Psylocke píše: Více
Ty priority se s věkem mění, to je normální asi, protože my samy se měníme. To, co platilo ve dvaceti, neplatí už dnes. Ale dnes jsem teda o hoooodně náročnější, než dřív, občas mi snad i ty životní iluze snad chybí. Myslím, že dnes bych si nenašla už vůbec nikoho.
Já bych vedle sebe nesnesla chlapa, co neumí vařit a starat se a vychovávat své děti.