Co mi hrozí - odebrání dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
24.4.22 20:01

@mamule42 Bylo mi odebráno z nedostatku finančních prostředků o které mě otec dítěte a následně pak přítel okrádal. Prostě moje naivita. A ano byla jsem těhotná, ale měla jsem mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.4.22 20:02
@mamka.92 píše:
@terien Myslím že tohle není ta správná odpověď a navíc a otázku otázkou :think:

To je mi jasný, že to není správná odpověď. Tohle slyšet nechceš, co, abyses starala o děti, co porodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
24.4.22 20:03
@terien píše:
Nesprávná otázka :mrgreen:

To je možné, ale pokud chce někdo přibližnou odpověď, tak je dobré poskytnout více informací, my nevíme za jakých okolností bylo dítě odebráno, a dítě se neodebírá jen tak. A podle toho může OSPOD přihlížet na každou situaci jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
24.4.22 20:04
@prokr píše:
Co je Ti do toho :roll:?

Týjo, ty jsi nějaká obhájkyně autorů diskuzí? 8o To je (dnes)podruhé, co vlezeš do diskuze jen abys „setřela“ někoho, kdo nemá podle tebe „správný“ komentář.

Ale, všechno se vším souvisí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.4.22 20:05
@prokr píše:
Co je Ti do toho :roll:?

Hádej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
24.4.22 20:06
@mamka.92 píše:
@mamule42 Bylo mi odebráno z nedostatku finančních prostředků o které mě otec dítěte a následně pak přítel okrádal. Prostě moje naivita. A ano byla jsem těhotná, ale měla jsem mimoděložní.

Teda nechci rýt, ale z nedostatků finančních prostředků se jen tak dítě neodebere. A i kdyby, přece jsi se po čase mohla vzpamatovat a dítě vzít zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.4.22 20:07
@terien píše:
Hádej :mrgreen:

A tomu říkám odpověď na úrovni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361

@terien já se starala, ale to asi nechcete slyšet vy…

Příspěvek upraven 24.04.22 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

@mamka.92 tak to si tedy myslím že je trochu nesmysl. Protože v případě nouze maminky s dítětem jsou tu azylové domy je zde politika aby dítě bylo s bio rodiči a to i v případě že dítě bylo skoro týrané.

Nikdo nikomu nepřebere dítě protože nemá peníze
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
24.4.22 20:08
@prokr píše:
A tomu říkám odpověď na úrovni :pankac:

Nápodobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.4.22 20:09
@mamka.92 píše:
@terien já se starala, ale to asi nechcete slyšet vy…Příspěvek upraven 24.04.22 v 20:07

Tak ses starala, až ti ho vzali :think: no tak proč si ho nevezmeš zpět, když se máš teď tak dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 20:10

@ludmilaadamkova tak asi musí dítě něco jíst že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.4.22 20:13

@mamka.92 to je divné a ty jsi hlady nezemřela?

Ne. Vážne. Určitě to bylo jinak než píšeš. Určitě ti ho proti tvé vůli soud neodebral jen proto že jsi neměla finance. Respektive věřím že se člověk může dostat do finanční tísně ale na druhou stranu v ČR je spoustu záchranných sítí pro maminky s malým dítětem. Třeba i v klokánků může být matka s dítětem po nějaký čas atd…

• Citovat
  • Upravit
mackA159
24.4.22 20:14
@mamka.92 píše:
@ludmilaadamkova tak asi musí dítě něco jíst že

Potravinove banky, azylaky…

• Citovat
  • Upravit
2505
24.4.22 20:14
@mamule42 píše:
Teda nechci rýt, ale z nedostatků finančních prostředků se jen tak dítě neodebere. A i kdyby, přece jsi se po čase mohla vzpamatovat a dítě vzít zpět.

S tím, co vidíme ve výměně manželek, se taky divím.. To už by ty děti z televizních pořadů byly dávno v bezpečí u jiných rodin.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová