Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamule42 Bylo mi odebráno z nedostatku finančních prostředků o které mě otec dítěte a následně pak přítel okrádal. Prostě moje naivita. A ano byla jsem těhotná, ale měla jsem mimoděložní.
@mamka.92 píše:
@terien Myslím že tohle není ta správná odpověď a navíc a otázku otázkou
To je mi jasný, že to není správná odpověď. Tohle slyšet nechceš, co, abyses starala o děti, co porodíš
@terien píše:
Nesprávná otázka
To je možné, ale pokud chce někdo přibližnou odpověď, tak je dobré poskytnout více informací, my nevíme za jakých okolností bylo dítě odebráno, a dítě se neodebírá jen tak. A podle toho může OSPOD přihlížet na každou situaci jinak.
@prokr píše:
Co je Ti do toho?
Týjo, ty jsi nějaká obhájkyně autorů diskuzí?
To je (dnes)podruhé, co vlezeš do diskuze jen abys „setřela“ někoho, kdo nemá podle tebe „správný“ komentář.
Ale, všechno se vším souvisí..
@mamka.92 píše:
@mamule42 Bylo mi odebráno z nedostatku finančních prostředků o které mě otec dítěte a následně pak přítel okrádal. Prostě moje naivita. A ano byla jsem těhotná, ale měla jsem mimoděložní.
Teda nechci rýt, ale z nedostatků finančních prostředků se jen tak dítě neodebere. A i kdyby, přece jsi se po čase mohla vzpamatovat a dítě vzít zpět.
@terien já se starala, ale to asi nechcete slyšet vy…
Příspěvek upraven 24.04.22 v 20:07
@mamka.92 tak to si tedy myslím že je trochu nesmysl. Protože v případě nouze maminky s dítětem jsou tu azylové domy je zde politika aby dítě bylo s bio rodiči a to i v případě že dítě bylo skoro týrané.
Nikdo nikomu nepřebere dítě protože nemá peníze
![]()
@mamka.92 píše:
@terien já se starala, ale to asi nechcete slyšet vy…Příspěvek upraven 24.04.22 v 20:07
Tak ses starala, až ti ho vzali
no tak proč si ho nevezmeš zpět, když se máš teď tak dobře?
@mamka.92 to je divné a ty jsi hlady nezemřela?
Ne. Vážne. Určitě to bylo jinak než píšeš. Určitě ti ho proti tvé vůli soud neodebral jen proto že jsi neměla finance. Respektive věřím že se člověk může dostat do finanční tísně ale na druhou stranu v ČR je spoustu záchranných sítí pro maminky s malým dítětem. Třeba i v klokánků může být matka s dítětem po nějaký čas atd…
@mamka.92 píše:
@ludmilaadamkova tak asi musí dítě něco jíst že
Potravinove banky, azylaky…
@mamule42 píše:
Teda nechci rýt, ale z nedostatků finančních prostředků se jen tak dítě neodebere. A i kdyby, přece jsi se po čase mohla vzpamatovat a dítě vzít zpět.
S tím, co vidíme ve výměně manželek, se taky divím.. To už by ty děti z televizních pořadů byly dávno v bezpečí u jiných rodin.. ![]()