Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@nellp to jediné mě fakt odradilo od téhle barvy jinak je krááásnej a ten 2014 obzvlášt!
@MisTer jo ta černá je taky pěkná v ty 2014 ale trochu se ji bojím pravě z hlediska praktičnosti ![]()
@Kacka001 píše:
@MisTer jo ta černá je taky pěkná v ty 2014 ale trochu se ji bojím pravě z hlediska praktičnosti
u m zatim fakt dobry. Jakakoliv smouha jde vlhkym hadrikem nebo ubrouskem smyt. ![]()
@nellp jsem zvědavá jak to nakonec rozmyslim
jakou ma barvu toho nanozniku?
@Kacka001 píše:
@nellp jsem zvědavá jak to nakonec rozmyslimjakou ma barvu toho nanozniku?
takovou šedou. Ale ten nanoznik je asi jediny co se mi na tom kocarku nelibi
je to takovy zmuchlany a kratky na muj vkus teda. Nechala jsem si usit nanoznik a super. Ted uz nema chybu
![]()
@nellp on asi ani moc využitelný nebude max když překvapí počasí a bude foukat nebo tak!
@nellp a odkud nanoznik? Já právě nevím jaký poridit aby pasoval ![]()
@Kacka001 píše:
@nellp a odkud nanoznik? Já právě nevím jaký poridit aby pasoval
Ja uz nevim jak se pani jmenovala..ale na mimibazaru je jich fakt plno. Staci zadat do vyhledavace nanoznik na kocarek, a vyjede jich plno a pak uz se jen s nekterou domluvit jestli umi na concord wanderer ![]()
Holky dnes netrpělivě očekávám dodání wandráka českou poštou ![]()
@Any83 ty se mas
já už se nemůžu dočkat az ho objedname a jakou barvu mas?
@Kacka001 mám 2013, nakonec jsem vybrala beige a hned jsem zadala jedné paní, ať mi do něj ušije barevnou podložku a ladící tašku
ve hře byl ještě šedý, ale nejvíc času trávíme v lese, takže béžový bude ideální
samotný béžový mi připadá hodně jednotvárný, ale s barevnými doplňky bude úžasný ![]()
@Any83 Tak pak hod nějakou fotku
já bych chtěla z 2014 tu šedou
Tak už je doma a je obrovský!!! Mám Muru 4 2012 a ta je proti němu trpaslíček
zítra ho vezmu vyvenčit do obory, tak pak hodím nějaké foto. Není teda tak designový jako Mura, sedačka mi přijde jako pytel a stříška jakoby snad byla z jiného kočárku
ale jízdní vlastnosti teda luxusní, prostor úžasný, zastínění, no myslím, že budeme spokojení, i když je to teda obr a budu za ním úplně ztracená, jsem malinká ![]()
@Any83 s tou sedačkou máš pravdu taky mi to přijde jak pytel, ale to se dá vyřešit právě tou nějakou vložkou a i to kočárek oživí. Tak se těším na fotky a jak budeš spokejená s jízdou venku.