Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@MarkytN vybrala jsem si peg perego gt3. Zatim je porad v obchodu do porodu
ale byla jsem moc smutna. Ten sedy se mi moc libil, ale verila jsem mu, ze ma s nimi problemy. Rikal, ze to vyrobce spatne i reklamuje. Ze je to vyrobni vada, ale porad se s nimi hada. ![]()
@Vicky1 píše:
@MarkytN vybrala jsem si peg perego gt3. Zatim je porad v obchodu do poroduale byla jsem moc smutna. Ten sedy se mi moc libil, ale verila jsem mu, ze ma s nimi problemy. Rikal, ze to vyrobce spatne i reklamuje. Ze je to vyrobni vada, ale porad se s nimi hada.
To je opravdu zlý sen ten výběr kočáru…Člověk by řekl, že za takovou částku už pořídí slušný produkt…a ono prd ![]()
@MarkytN nam rikal narovinu, ze jsou poruchove vsechny a ze u tech drazsich se na nej budeme vic zlobit
ale kocar vybral manzel a byl nadseny, tak jsem kyvla, kdyz se z nej tak radoval
neves hlavu, ale taky jsem si prosla docela krizi
pak to vyresil nakup s manzelem ![]()
@Vicky1 píše:
@MarkytN nam rikal narovinu, ze jsou poruchove vsechny a ze u tech drazsich se na nej budeme vic zlobitale kocar vybral manzel a byl nadseny, tak jsem kyvla, kdyz se z nej tak radoval
neves hlavu, ale taky jsem si prosla docela krizi
pak to vyresil nakup s manzelem
Tak Vám přeji, aby Vám dělal radost a dobře sloužil
!
@MarkytN kupte kolekci 2015, tam už by nedostatky měly být vychytané. já s ním byla moc spokojená, žádný problém jsme neměli… snad jen, že sisuje.
@Mikejla_a píše:
@MarkytN kupte kolekci 2015, tam už by nedostatky měly být vychytané. já s ním byla moc spokojená, žádný problém jsme neměli… snad jen, že sisuje.
Děkuji za odezvu. Já jsem právě někde četla, že kolekce 2015 se liší jen barvami…Můžu se zeptat, jak dlouho jste využívali? A v jakém terénu převážně? Děkuji ![]()
@MarkytN no údajně se i výrobce zaměřil na ty vady, které se objevily u těch předchozích a zlepšili to. měli jsme kočárek zhruba rok… jezdili jsme po běžných cestách, terén moc ne.
Mám ho už rok a půl na druhé dítě a jsem s ním maximálně spokojená. Jediné co bych mu vytkla, tak že začalo kmitat jedno přední kolečko, ale podložka navíc to spravila a trošku začal vrzat v kloubu, ale je to podle mě jen otázka vyčištění a nějakého namazání, já to, ale neřeším. Za mě palec nahoru. Jo a ještě jsem zapomněla říci, že jsem vyzkoušela více kočárku, tenhle je nejlepší. (měla jsem 2× X-lander /move/, maxi cosi, cybex, navington)
Petra
@Mikejla_a bohužel vychytané chyby nejsou! měli jsme ho 4dny a vrátila jsem ho. A to nám ho měnili za rok 2014 který jsme měli necelý rok a 7×reklamace. JSem ráda, že už ho nemáme!
@MisTer píše:
@Mikejla_a bohužel vychytané chyby nejsou! měli jsme ho 4dny a vrátila jsem ho. A to nám ho měnili za rok 2014 který jsme měli necelý rok a 7×reklamace. JSem ráda, že už ho nemáme!
To je mi líto. Jak reklamace řešili? Půjčovali Vám náhradní podvozek? V Babiez nás paní ujišťovala, že v případě reklamace nám ho půjčí, abychom se neocitli bez kočáru…Popř. jaký jste vybrali jiný? Mám podle všech přehnané požadavky…Možnost otočení po i proti směru jizdy, velký prostor, úplný leh, polohovatelné nohy, kočár do lehčího terénu,…
@MarkytN v babaiez ano opravdu mohu doporučit na reklamace jsou skvělý! Jinak ted máme britax bmotion poloviční cena a velká spokojenost jediné co mi chvíli vadilo je otočení, ale to už jsem si zvykla! Wanderer s odstupem času mohu říct, že je předražený klump!
Jinak 2015 jsme vraceli po 4dnech po 4dnech pouhého spaní 2×denně malýho se rozrevrala ze spodu sedací část je blbě položená a doléha na konstrukci a hned se dělají díry takže to je velké mínus výrobce a to samé se udělalo u 2014 ale až po půl roce! Reklamaci jsme měli kolečka asi 3×, křivou konstrukci na tu nám pak vyměnili novou ta původní se hrozně vyklala.
V roce 2013 jsem zalozila tuto diskuzi s nasim bezovym Wandererem, ted cekame miminko znovu s kocarkem sem byla tak spokojena ze jsme ho poridili znovu pro nase miminko ktere se narodi v unoru
![]()