Čtyři děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17745
10.1.11 09:29

Ahoj!

Tak já mám čtyři děti a jsem moc spokojená.

Je to hukot, nebudu zastírat, že to má co dočinění s plavbou na růžovém obláčku a odrážení se pampeliškama, ale my jsme chtěli s manželem vždycky kupu dětí a jsme za to rádi :srdce: .

Jak tu někdo psal, muselo se pořídit větší auto, ale jinak si nevzpomínám na nějakou jinou komplikaci :think: !

Finančně je to náročné, ale neřekla bych, že nějak extrémně.Manžel je ze 7 sourozenců a taky to zvládli s grácií. :mrgreen:

Naše děti se neustále vyhledávají a jakmile někdo není i stolu je to znát :-? .
Občas dělám smírčího soudce, ale toho člověk dělá i u dvou sourozenců :lol: .

Ahoj :mavam: :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.1.11 09:40
Radkamysacek píše:
Ahoj ja nevím jak ty ale já mam tři kluky a ted čekam dvojčata,myslím si že to je každého věc a uvážení kolik chce mít nebo má dětí. :lol:

Díky a gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.1.11 09:42
merett píše:
já vidím jediné mínus že se nevlezete do běžnýho auta, tam dáte jen max 3 děti…

na auto sem úplně zapoměla..Nějak jsem ho vypustila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.1.11 09:46
Alice19761 píše:
Ahoj!

Je to hukot, nebudu zastírat, že to má co dočinění s plavbou na růžovém obláčku a odrážení se pampeliškama, ale my jsme chtěli s manželem vždycky kupu dětí a jsme za to rádi :srdce: .

Jak tu někdo psal, muselo se pořídit větší auto, ale jinak si nevzpomínám na nějakou jinou komplikaci :think: !

Finančně je to náročné, ale neřekla bych, že nějak extrémně.Manžel je ze 7 sourozenců a taky to zvládli s grácií. :mrgreen:

Nádherný optimistický příspěvek :palec: díky :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.1.11 09:47

mám dvě velké holky… a dvouletého synka.. jsem na mateřské a je mi doma dobře… :lol: představa že půjdu do práce mě moc nevoní.. :lol: ale do dalšího dítěte ne! finančně bychom to nezvládli! už teď je potíž!
ale kdybych se nemusela ohlížet na finance a vše s tím spojené tak po citové stránce bych do toho šla! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.1.11 09:55
Alice19761 píše:
Ahoj!

stejné jako u nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
10.1.11 10:08

mila2113 pokud se na to citis, jak po strance financni, tak i dalsi, tak proc do toho nejit :palec: Osobne te uz predem obdivuji :kytka: , vlastne obdivuju vsechny rodice, kteri maji vice nez tri deti :wink:

Ja bych uz do 4 nesla, ale to je taky mozna tim, ze moje deti jsou si vekove stejne a nemam uz potrebu jim do toho zasahovat dalsim sourozencem, a ani finance na to nemame, uz ty tri deti jsou pro nas financne narocne, a me uz jaksi biologicke hodiny prozatim dotikaly :mrgreen: , takze smele do toho, pokud tomu nic nebrani :palec: :dance:

Příspěvek upraven 10.01.11 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.1.11 10:10

Je fakt že nejsme žádní Onassisové ale já bych moc chtěla.Nejsem už nejmladší tak pokud né ted už nikdy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
10.1.11 10:24

ahoj tak já mám 4 děti přítel 4 děti dohromady 6 :mrgreen: …každý jsme šel do vztahu s 2ma,příroda si s námi pohrála a nadělila dvojčátka :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
10.1.11 10:25

Tak 4 dítě řeším taky, mám kluka 16, holku 11, a teď miminko 9 měsíců,a pořád si říkám že by malej měl mít parťáka. Je spousta důvodů proč nemít další dítě, peníze- vidím kolik stojí ty dvě starší, můj věk, poslední těhotenství nebylo pohodové, manžel hodně pracuje tudíž nepomáhá, babičky nejsou.
Kolikrát je to u nás na palici, ty dva starší se neustále hádaj, řvou po sobě, mlátěj se…ale když se něco děje, když někdo třeba ubližuje holce tak to jde velkej brácha řešit :lol: nebo když si vezmou malýho a hrajou si s ním :andel: to jsou takový chvilky že bych to nevyměnila za nic na světě.I když kolikrát padám na hubu a říkám si že už fakt nemůžu, že to nezvládnu tak se pak stane něco co mě nabije neuvěřitelnou energií a jedu dál.
Takže jediný co mě teď jakoby brzdí je strach abych nemusela ležet třeba v nemocnici, protože by se neměl kdo starat o prcka.

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
10.1.11 10:30

já bych upřímně čtvrté taky chtěla, kdybych si byla jistá že to bude kluk, aby měl náš jediný syn parťáka, tak do toho jdu i podle (-:

ale protože tu jistotu nemám, a manžel čtvrté dítě dobrovolně už nechce (já ho chápu), děcka jsou mrňata a dají zabíračku na nervy, tak zůstáváme u těch třech. Ale za mě, čtvrté bych chtěla, myslím, že by jsme pak byli úplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.1.11 10:30
Hodaka píše:
Tak 4 dítě řeším taky, mám kluka 16, holku 11, a teď miminko 9 měsíců,a pořád si říkám že by malej měl mít parťáka. Je spousta důvodů proč nemít další dítě, peníze- vidím kolik stojí ty dvě starší, můj věk, poslední těhotenství nebylo pohodové, manžel hodně pracuje tudíž nepomáhá, babičky nejsou.
Kolikrát je to u nás na palici, ty dva starší se neustále hádaj, řvou po sobě, mlátěj se…ale když se něco děje, když někdo třeba ubližuje holce tak to jde velkej brácha řešit :lol: nebo když si vezmou malýho a hrajou si s ním :andel: to jsou takový chvilky že bych to nevyměnila za nic na světě.I když kolikrát padám na hubu a říkám si že už fakt nemůžu, že to nezvládnu tak se pak stane něco co mě nabije neuvěřitelnou energií a jedu dál.
Takže jediný co mě teď jakoby brzdí je strach abych nemusela ležet třeba v nemocnici, protože by se neměl kdo starat o prcka.

U nás je to stejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.1.11 10:31
marketm píše:
ahoj tak já mám 4 děti přítel 4 děti dohromady 6 :mrgreen: …každý jsme šel do vztahu s 2ma,příroda si s námi pohrála a nadělila dvojčátka :mrgreen:
:lol: :lol: pěkný počty :palec: a gratuluji k dvojčátkům :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
10.1.11 10:34
Aty píše:
já bych upřímně čtvrté taky chtěla, kdybych si byla jistá že to bude kluk, aby měl náš jediný syn parťáka, tak do toho jdu i podle (-:ale protože tu jistotu nemám, a manžel čtvrté dítě dobrovolně už nechce (já ho chápu), děcka jsou mrňata a dají zabíračku na nervy, tak zůstáváme u těch třech. Ale za mě, čtvrté bych chtěla, myslím, že by jsme pak byli úplní.

Jé, to je krásně napsané! :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
10.1.11 10:37
mila2113 píše:
marketm píše:
ahoj tak já mám 4 děti přítel 4 děti dohromady 6 :mrgreen: …každý jsme šel do vztahu s 2ma,příroda si s námi pohrála a nadělila dvojčátka :mrgreen:
:lol: :lol: pěkný počty :palec: a gratuluji k dvojčátkům :potlesk: :kytka:

Taky se mi líbilo počítání! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová