Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tezi no ja nevim, s dieselem jsem mela spotrebu kolem 5l/100km… tak ono ty dva navic asi neni tolik…
dovolenou asi s kocarem stejne nedame, spis pocitam ze dovolenou az treba bude stacit golfac, kterej tolik mista nezabere… spis mi slo o veci a tak…
a kde jste kupovali - na novy takhle velky auto finance dohromady asi nedame, tak ze ojetinu, ale po pravde nas minuel kdyz jsme kupovali ojety auto dost odrbali - auto se ukazalo po roce a pul provozu ze bylo po totalce, bez airbagu, s rezervou co na to auto nepatrila apod… takze jsme pred dvema lety koupili novy s tim ze nam vydrzi dlouho, to se tak troche nepocitalo s tim ze se nam urodej dvojky ![]()
@kacenice čím větší auto, tím větší spotřeba.
Ohledně věcí, se 4 dětmi jsem jezdila v meganu (sedan), který má kufr opravdu velký a dobře přístupný. A dodávku máme peugeot expert a kupovali jsme nové. Je to auto, které nám musí vydržet nějakou dobu. Z ojetého jsem měla strach a hlavně ta nabídka je dost malá ![]()
Sice je to časově náročné, ale nejlepší je projít si bazary nebo i prodejce aut a ty auta si pořádně prohlídnout a vybrat ![]()