Čůráte ve sprše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101575
12.9.11 23:25

Do sprchy klidně :-) proč plýtvat vodu na splachování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.9.11 23:27

No unas to nejak neresime moc je hygienicka a setejne se pak clovek umyje mydlem nebo sprchacem a osprchuje se. A hlavne moc je nejlepsi desinfekce . Horsi je treba u deti ze obcas kadi do napustene vany :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.9.11 23:32

Ve sprše ano, ve vaně ne. Spočítej příteli, kolik vody ušetříš za rok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
12.9.11 23:44

Zajímavá diskuse. :lol: Nečůrám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.11 23:56

Taky jsme toto téma jednou vedly :lol: Když se sprchuji tak čůrám, kdy se koupu tak ne. Přítel teda nečůra, nebo se stydí to říct :lol: ale expřítel to taky dělal…

• Citovat
  • Upravit
50133
13.9.11 00:10

Ani jeden do sprchy nečůráme, vždycky si před tím dojdeme na WC. Náš malej se tam ale vždycky vyčůrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.9.11 00:15

Ve sprše se v klidu vyčůrám. V napuštěný vaně ne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6792
13.9.11 00:36

ja taky curam do sprchy :lol: ale spis se sprchuju ve vane mame oboji a tam taky curam ale jen kdyz se sprchuju,kdyz se tam valim tak nee.ale i kdyz si dojdu predtim na zachod tak se mi proste chce :nevim: a pritel chodi pred sprchovanim curat na zachod takze asi nee,nebavili jsme se o tom :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
13.9.11 00:37

Ve sprse se vycuram, nevidim na tom nic nehygienickeho kdyz se to stejne hned splachne. V napustene vane ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
13.9.11 01:30

Zajímavá debata :lol:

Já chodím na malou na wc,
ale pak mě štve že když zapomenu vypnout napouštění vody na splachování opařím si zadek.
Takže ano někdy čůrám ve sprše a vanu nemáme,
ale i kdyby jo nedělala bych to tam :D
Nedovedu si představit že v tom pak budu 30-60minut ležet :think: :mrgreen:
Ale myslím že je to kažédho věc,a pokud se někdo pro koupání ještě psrchuje tak ať si tam dělá co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
13.9.11 05:38

bože to mi připomnělo jedno video, kde pubertální krasotinka natáčí jak čurá do sprchy aby dokázala nějakýmu klukovi že to hned odteče :D Já tedy do sprchy čurám výjimečně, ale nepřijde mi na tom nic špatného. Do vany bych teda nikdy :poblion: pak se tam v tom rochnit :D Přítel má zas zlozvyk že se vysprchuje a pak jde na wc. To se vždycky vztekám, že se ani nemusel mýt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.9.11 05:50

Ve sprše jo,do vany nee.Ani malý do vany nečůrá,vyndaváme ho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.9.11 06:26

já chodím před sprchou i potom ve sprše,vanu nemáme.Ale před přítelem normálně čurám:-)

• Citovat
  • Upravit
43029
13.9.11 06:58

Sice to vždycky bvylo neslušné, ale pak jsem se dočetla, že to je eko. Takže by to vlastně měl dělat každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
13.9.11 07:21

ve vaně ne, ve sprše čůrám a dvojčatům myju kaka prdelky v umyvadle :-) to bych se za vlhčený ubrousky nedoplatila :roll: :lol: no a hodně často čistíme odpady :lol:
jsk jste to dělaly vy s malejma dětma, když jim rostly zuby? moji kluci teď kakaj cca 4-5krát denně a když si to vynásobím 2krát, tak už je to celkem síla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová