Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
17.9.10 09:40

Peti, nový Topaz za $93??? 8-o Jéžiši, já se snad zblázním… Nevíš, jestli zasílají taky do ČR a pokud ano, na kolik by to poštovné cca vyšlo? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.9.10 10:02

Holky, ještě mě tak napadlo… Když skládáte Topaz, musí se sundat to madlo a nebo se „zlomí“ jako např. při skládání TFK Buggstera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fejz
17.9.10 11:38

TOPAZ

Ahoj holky, tak na 80% kupuju Nunu - včera jsem ji vyzkoušela, oproti Topazu má jedinou nevýhodu, a to že nemá polohovací záda. Na delší cestování ale stejně budu používat můj stávající sporťák, takže pro mne je Nuna lepší.

Děkuju tedy, Madame, za nabídku, ale už ji nevyužiju - pokud bych se přece jen ještě rozhodla pro TOPAZe, tak v Německu je teď akce a prodávají je za 99 EURO, a to ve všech barvách - jak jsem psala, já jsem toužila po zelené.

Všem vám přeju hezké dny, díky moc za vaše rady a ať máte zdravé dětičky! :)

• Citovat
  • Upravit
Fejz
17.9.10 11:38

TOPAZ

Ahoj holky, tak na 80% kupuju Nunu - včera jsem ji vyzkoušela, oproti Topazu má jedinou nevýhodu, a to že nemá polohovací záda. Na delší cestování ale stejně budu používat můj stávající sporťák, takže pro mne je Nuna lepší.

Děkuju tedy, Madame, za nabídku, ale už ji nevyužiju - pokud bych se přece jen ještě rozhodla pro TOPAZe, tak v Německu je teď akce a prodávají je za 99 EURO, a to ve všech barvách - jak jsem psala, já jsem toužila po zelené.

Všem vám přeju hezké dny, díky moc za vaše rady a ať máte zdravé dětičky! :)

• Citovat
  • Upravit
10482
17.9.10 15:01

Anomisko, madlo se zlomí, resp. ono je měkké, takže se složí dovnitř, nemusí se sundavat…
myslím, že bohužel ti američtí do evropy nezasílají, nějak jsme to tu už probíraly :-?

Fejz - gratuluju, hlavně, že máš vybráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.9.10 16:10

Díky Naty :-) Tak to je bomba s tím madlem! Ujistila jsem se, že Topaz je pro mě to pravé ořechové :palec: Počkám si na nějaký cenově přijatelný (i starší) a jdu do něj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.9.10 19:54

Anomisko, madamecrazy zrovna jeden prodává.. :)
 http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

zítra jedu do babystaru, přesvědčila jsem manžela, aby na ně mrknul se mnou, nepotřebujete někdo něco oměřit ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
18.9.10 18:14

Ahojte holky,
s tim posilam za Statu je to fakt na houby, zrusili na poste posilani po mori a letecky jsou urcene takove miry baliku, ze dlouhe slozene golfky nejdou poslat :cry:
Ja asi fakt s kocarky zkoncila, necham si to na pristi ditko, pokud se teda k druhemu odhodlame, pripadne mi, ze ani nezvladam tohle jedno :-D
Divala jsem se na youtube na ty quinny senzz a docela se mi teda zalibil. Muj kluk je totiz zvykly- kvuli nasemu zivotnimu stylu na autosedacku a tak jsem zjistila, ze mu nejvice vyhovuji kocarky co maji sedacku na autosdacka. jenom to teda prehnali s cenou, tady ho mame dokonce jeste drazzi- $400- to prehnali. Jeste jsem koukala na ebay na maclareny a narazila jsem sice na spportovni, ale taky vymakany Maclaren Grand Tour LX, novy za $299. Mit mimco, tak hned kupuji, na youtube je taky dobre video, a divala jsem se, ze u vas teda silene drahy. No nevim, cim vice kocarku vyrabeji, tim je to horsi se rozhodnout. A me kocarky chytli az docela pozde, prvni rok jsme snad pouzivali jenom klokanku, coz si myslim byla chyba, nebot se dite rozmazlilo a nas bolela zada. Zavidim vam vase podminky, kdy si detatko krasne povozite v kocarku, tady mame uz od konce dubna denne prumerne 30stupnu a neda se ani ven, jake je dusno :cry:
A sportaky jsou stejne nejlepsi, ted si rikam, ze jsme zbytecne porizovala ten dazzle, ani nevim, kdy mi vlastne dovezou z te Miami.
Holky, mejte se hezky, drzim palce s vybiranim kocarku!!
pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
19.9.10 00:25

Ahojky Natasko,
tak jsem zvedava, jak to zitra prozkoumate, urcite se ozvi!!
Preji pekny vikend!!
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.9.10 09:13

tak hlásím, že jsem se v sobotu stala hrdou majitelkou cybex callisto 2009 red chilly, komplet i s taškou.

manžel byl z kočáru nadšený (tedy jak jen on mohl být :-P ), líbily se mu relativně velký kola, musela jsem převykládat, jaké jsou rozdíly 09/10, plus proti topazovi, který byl zamítnut hnedka. a pak šlo už jen o to, jetsli s tou taškou nebo bez a jestli červený nebo modrý :mrgreen:
(mmchodem, taška byl jeho nápad, ne můj, já bych s tím sama nepřišla.. asi mi chtěl udělat radost :) tak to beru jako dárek k výročí svatby :mrgreen: .. i když kočár jsem platila já :mrgreen: )

kočár se mi vejde na šířku kufru, což je super (to jsem chtěla). vložná taška je jen o malinko menší než korbička co mám ke sporťáku..fusak se mi krásně vleze.. boudička fakt hodně kryje korbičku.. už vidím, že pokud nebude sněhová kalamita, sporťák nevytáhnu a budu jezdit jen s tímhle.. fakt super! rukojeť je na mě akorát vysoko, nemusím povytahovat. skládá se luxusně jednoduše, zvlášť, když mám gryf z rubyho jak vysunout tu nožní pojistku :)

Vojta pravil, že to je kočárek pro miminko, ale když jsem mu dovolila si lehnout, udělal to.. a nechtěl ven.. když měl hlavu na konci zádovky, nohy mu visely na tu opěrku akorát v kolenou, takže docela dobrý.. vůbec v něm nevypadá divně.. docela se tam válel, i si dal nohy nahoru, takže myslím, že by to pro těbe bylo to pravé :) Peti :-P
(Topaz má stejný sedák)
zkusím ti to i vyfotit, jestli si vzpomenu na foťák, až pujdu do garáže.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.9.10 11:30

Jé, Naty, tak to moc gratuluji! Konečně ses dočkala :-) Já možná budu mít nového Topaze za 2500 Kč, ale nechci to zakřiknout, takže zatím budu mlčet jak partyzán a čekat :wink: A v čem vidíš rozdíly mezi Callistem a Topazem? Já jsem z Ostravy a tady nemám absolutně šanci někde tyhle kočárky zhlédnout, takže jsem odkázaná jen na to, co se tady píše a na obrázky z netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.9.10 12:29

díky :) mám ho rozložený a chodím se na něj koukat :mrgreen:

rozdíly jsou v podvozku.
topaz má klasické berany, callisto spojenou rukojeť. s druhým dítětem je výhodnější spojená, neb prostě jednou rukou potřebuješ řídit, přes silnici atd. u prvního by mi to nevadilo..

callisto má jednoduchá kola, snadněji se s ním zatáčí.. a z aretace kol jsem vedle ještě teď. jen zmáčknu čudlík a rozjedu se. a kola sama zapadnou a zaseknou se. čudlíky zmáčkneš i nohou..velikostně průměrem jsou skoro stejná, rozhodně od pohledu, číselně nevím, topaz má 17.4, u callista to nepíšou.. u obého je odpružení na všechny kola, s topazem jsem venku nejela, jen v krámě, ale myslím, že to bude srovnatelné..

u nového calista je jiný materiál potahu sedačky, uv 50+, ale podle mého trochu zbytečné.. (rozhdoně to není kritérium výběru :) ). u nového callista je ale překlápěcí boudička před dítě, fakt úplně zacloní, u topaze je bouda daleko více otevřená. i u starého callista je taková vyklápěcí přídatná stříška, takže zastřešení je dobré, u topaze je to jen tak, jak je to na fotkách.. takže to asi pak chce slunečník/sluneční clonu nebo tak..

co se týká sedáku samotného - jeho šířky, pohodlí, pásů, madla, polohování, polštářku, je to naprosto stejné.

nevím, jetsli jsem na něco nezapomněla.. kdyžtak se ptej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.9.10 22:39

Ahojky Natasko,
jak se mas? Ja uz nad kocarky tak neuvazuji, moc bych nevyuzila, i kdyz je mi to lito. Maly ted zacal slapat na kole, tak jsem poridila to s rukojeti pro rodice a jezdim tak s nim po obchodech. Docela ho to bavi, no horsi kdyz se rozmysli jit po svych a ja to vse tahnu.
Skoda, ze uz to callisto nevyzkousim, ze jsem ho nekoupila hned jak jste mi radily. Na overstock.com je uz cervenne za $120, jsem zvedava, az na jakou cenu to klesne.
A co ty, zkousela jsi v callistu maleho vozit, nebo schovavas pro mimco? Pokud bys mela chvilku, vyfot mi v nem, prosim, maleho, kdyby ten kocarek moc slevnili, mozna bych koupila, asi jen na to vyzkouseni. V kvetnu se chystame do CR za babickou, tak bych mohla dovezt a prodat jako pouzity a nic bych neztratila. Dazzle je porad v Miami, nevim, kdy ke me dorazi, uz s nim ani moc nepocitam. Maly mi uz asi do kocarku nevleze, no uvidime.
A kdy se ma tobe narodit mimco a bude to holcicka, chlapecek nebo prekvapeni? Mej se zatim hezky,
pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.10.10 09:54

ahoj Peti,

callisto je pro miminko, nechala jsem v něm vojtu posedět, ale má to rozdělený, ruby je jeho, callisto mimi, aby pak nežárlil na kočár a tak..

tyjo, 120 dolarů. o takových cenách si můžem nechat jen zdát.. :-P

jakto, že je dazzle pořád v miammi? bych ten obchod asi skoro zrušila.. dyť už je to docela dlouho, ne? :nevim:

co to bude a kdy mám v podpisu :wink: další kluk a o vánocích.. :)
i tak má červený kočárek.. :D ona modrá je v něm pak hrozně hezká.. :D a já prostě mám všechny kočár červený,, speediho, rubyho a teď i callisto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.10.10 23:35

Ahojky,
tak gratuluji k chlapeckovi, taky si myslim, ze cervena je super barvicka, mela jsem ten onyx cerveny. Ted jsem se divala, ze i ten onyx je na overstock.com za $73. Ja mam proste smulu, mela jsem si na zacatku koupit poradny kocarek a ne zmatkovat, kdyz uz ani neni skoro treba. My ten prvni rok odnosili v klokance. Ja si jen rikala, ze kdyz poletime v kvetnu do CR, tak bych mohla prodat a neztratila, ale urcite potahnu ten dazzle. Ten dazzle uz mam zaplaceny a vyzvedli mi ho rodice moji zname, jen jsem si myslela, ze uz tu davno budou, oni bydli pul roku na Miami a pul roku v Atlante. ted me to mrzi, klidne bych koupila to callisto.
No uvidim, jestli se kocarku vubec dockam, akorat jsem zase udelala kup, sice vyhodny, ale nikdo mi ho tu nekoupi. Tady leti jen maclareny, divala jsem se na ebay a Amici jsou uplne prdli, kocarek, co je kup ted za $119(triumph) tak radsi prihazuji na pouzity a uz je tam snad castka $80+postovne, no nechapu to.
mej se zatim hezky, jak zvladas druhe tehotenstvi? Ja mam strach jit do toho znovu a nevim, jak bych zvladla deti dve, kdyz si nekdy nevim rady s tim jednim.
Hezky vikend, pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4