Dárce spermatu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14691
2.4.14 20:20
@Anonymní píše:
Nevěřím nabídkám na internetu, takže budu muset popřemýšlet o nějakém kamarádovi, který do toho se mnou půjde a nabídnout mu asi nějakou fin. odměnu…? Dárci v CAR se přece prověřují, zda nemají infekční nemoci atd…je to tak? A jak to proběhne v centru, když tam půjdu s tím kamarádem? Je možnost si vybrat z dárců (tzn. jaké má vzdělání, výška atd…?). Jsem v tomto tématu nezkušená…

V CAR je možné si trochu vybrat, ale v malých CAR mají v nabídce třeba 4 kusy, ve větších ve městech je to asi lepší. V centru to proběhne tak, že kamarád prostě MUSí podepsat všechny papíry, že dítě bude jeho. ty je samozřejmě nemusíš použít, ale musí to být vážně dobrý kamarád, který ti bude 100% věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
2.4.14 20:22
@Anonymní píše:
Fakt omluva, jestli nepíšu mimo, ale ještě před týdnem jsem toto téma neřešila, myslela jsem si, jakýho nemám doma úžasnýho chlapa… :?

Ale v tom případě to nech uležet - jsi teď samá emoce, když ještě před týdnem to byl fajn chlap a teď je z toho takový průšvih. To je na houby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 20:31

Já si moc přála miminko s ním, on pořád že času dost, svatba času dost, mimi času dost, takhle to šlo skoro dva roky, a pak se domáknu, že vy*ukává s jinou v naší posteli, když já tam zrovna jednu noc nepřenocuju. Takže mimi už chci přes dva roky, s ním ztráta času, protože stejně nic, a jsem ochotná už pro to udělat hodně, ale ne dárce u internetu (nemám důvěru)

• Citovat
  • Upravit
72725
3.4.14 06:34
@Anonymní píše:
Nevěřím nabídkám na internetu, takže budu muset popřemýšlet o nějakém kamarádovi, který do toho se mnou půjde a nabídnout mu asi nějakou fin. odměnu…? Dárci v CAR se přece prověřují, zda nemají infekční nemoci atd…je to tak? A jak to proběhne v centru, když tam půjdu s tím kamarádem? Je možnost si vybrat z dárců (tzn. jaké má vzdělání, výška atd…?). Jsem v tomto tématu nezkušená…

ano, dárci v Car jsou prověřovaný, něco málo si vybrat můžeš (jestli je tmavovlasý, atd). Ale prostě musíš mít chlapa, který pro Car bude vystupovat jako otec dítěte.. a to jen tak nenajdeš, protože on pro ně bude otec papírově se všema povinostma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.14 18:28

Hledáte tatínka?...Daruji sperma

Dobrý den, jsem velmi sportovně založený, inteligentní, atraktivní, zdravý, kreativní, empatický, a dá se říci že „úspěšný muž na úrovni“. Aktivně se věnuji svému fyzickému i psychickému rozvoji. Velmi dbám na zdravou životosprávu (nekuřák, téměř abstinent). Je mi 34 let, měřím 180 cm, atletické postavy, mám blond vlasy a zelené oči, bez brýlí, bez alergií. Pocházím z VŠ rodiny, která nebyla zatížena vážnými nemocemi.
Hledám zajištěný vyrovnaný pár, který chce dát svému miminku to nejlepší a celý proces bere vážně a zodpovědně. Pár, který se nespokojí s „anonymním dárcovstvím“ ze spermabanky, kde nikdy neví jaký je otec po jiné než zdravotní stránce. Nabízím nezávázné poznání se, předtím než se na čemkoliv dohodneme. Zaručuji diskrétní jednání. Kontaktujte mne, prosím, prostřednictvím e-mailu (darujisperma1@seznam). Praha, celá ČR, případně i zahraničí. Ondřej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.14 00:59

Dárce

S mezilidskými vztahy a odhadem člověka si dospělý žena musí poradit už sama.
S genetickým materiálem a postupem ti mohu poradit/pomoci já.
Jsem dospělý, zdravý-testovaný, velmi vysoký a ramenatý muž, díky náročnému zaměstnání, studiu a zahraničním cestám nemá výhledově možnost mít děti.
2600 -zavináč- centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.14 01:05

S mezilidskými vztahy a odhadem člověka si dospělá žena musí poradit už sama.
S genetickým materiálem a postupem ti mohu poradit/pomoci já.
Jsem dospělý, zdravý-testovaný, velmi vysoký a ramenatý muž, díky náročnému zaměstnání, studiu a zahraničním cestám nemá výhledově možnost mít děti. Nechat se kompletně otestovat si snad dospělý člověk dokáže zařídit akorát genetické vyšetření chromozomů je na několik měsíců až rok a za několik tisíc až 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.14 01:12

jak na to

@Anonymní píše:
Koukala jsem na stránky, je tam dost komentářů v tom smyslu, nakolik jsou nabídky dárců spermatu opravdu seriózní?? Je tam několik příspěvků s tím, že dotyčný je podvodník…Prosím poraďte.

S mezilidskými vztahy a odhadem člověka si dospělá žena musí poradit už sama.
S genetickým materiálem, postupem a dokumenty ti mohu poradit/pomoci já. IVF kliniky jsou pro pár § mimo hru.
Jsem zdravý-testovaný, velmi vysoký a ramenatý muž, díky náročnému zaměstnání, studiu a zahraničním cestám nemá výhledově možnost mít děti. Nechat se kompletně otestovat si snad dospělý člověk dokáže zařídit, akorát genetické vyšetření chromozomů je na několik měsíců až rok a za několik tisíc až 30.

• Citovat
  • Upravit
13.11.14 09:06

Ověřený anonimní dárce spermatu

Ahojky, zdravím všechny
Dlouho jsem všude hledala někoho kdo by mi udělal mimčo, protože s přítelem se nám to dlouho nedařilo
Zkoušela jsem se i poptat, jak by to bylo z umělím oplodněním
No nikomu nebudu popisovat co vše a kolik času by to zabralo
No ale potom jsem dostala od jedné známé tip. že ví o něčem daleko snažším
Pokud chcete radu a nechcete stát fronty u lékaře doporučuji kontaktovat tenhle mail a domluvte se co a jak (darujisperma@post.cz)
Já osobně jsem váhala a nevěřila ale mohu říct - Povedlo se a mám zdravou holčičku A sem za ni moc moc ráda Přeji mnoho úspěchú i vám všem pááá Barča S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48853
13.11.14 09:10
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.11.14 09:16
@baras85 píše:
Ahojky, zdravím všechny
Dlouho jsem všude hledala někoho kdo by mi udělal mimčo, protože s přítelem se nám to dlouho nedařilo
Pokud chcete radu a nechcete stát fronty u lékaře doporučuji kontaktovat tenhle mail a domluvte se co a jak (darujisperma@post.cz)
Já osobně jsem váhala a nevěřila ale mohu říct - Povedlo se a mám zdravou holčičku A sem za ni moc moc ráda Přeji mnoho úspěchú i vám všem pááá Barča S

Chlape, radeji se nauc poradne cesky, nez abys plodil decka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48853
13.11.14 09:17
@Gorlami píše:
Chlape, radeji se nauc poradne cesky, nez abys plodil decka :roll:

tady si o sperma napíše málokdo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
13.11.14 09:19

A co na to pritel ze mate dite z anonymniho mailu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.14 09:26

Anonymní dárce spermatu

Prominte mi kdyžtak malé chybyčky v pravopisu ale co už
No na otázku, co nato přítel - odpověd' je domluva že se nebude zajímat kde jsem k tomu přišla Řekla jsem mu, že jsem oto požádala kamaráda Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.11.14 09:29
@baras85 píše:
Ahojky, zdravím všechny
Já osobně jsem váhala a nevěřila ale mohu říct - Povedlo se a mám zdravou holčičku A sem za ni moc moc ráda Přeji mnoho úspěchú i vám všem pááá Barča S
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital