Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@iila píše: Více
Tak ja expektka nejsem, ale na netu v diskuzi zrovna cestinu taky neresim. I kdyz se snazim psat bez chyb, ale treba 2 boty klidne prectu jako dvoje boty ne 2 boty a kusu u bot pouzvam taky. Protoze tim myslim treba je to muj 12 kousek bot. Jako ze jsem ulovila dalsi kousek do sbirky. Moc tu cestinu zeres ![]()
@astoret mate na to asi vic úložného prostoru? Ja mam boty taky moc rada, ale nekuouji uz dalsi, nemam to moc kam davat.
@PAN66 mame kazdy svou satnu, ma tam na zdi takove vystavene ty svoje nadhery, pak ma boty k oblekum, ty ma ale normalne v botniku ve skrini a pak boty na bezne noseni, sport, co nosime casto jsou normalne dole v botniku v predsini. To uskladndni je nejhorsi no, chce to prostory, ale v posledni dobe se snazim, ze co nenosime, to jde pryc..
@Knizka píše: Více
Zrovna jsem si jeste doobjednala knizky pro me na Vanoce, tak jsem tam to Ctvrte kridlo taky prihodila
na odreagovani … pristi Vanoce budu chtit vetsi knihovnu ![]()
@blumen píše: Více
Ja plno knih po precteni davam na trh knih a dobre se to tam prodava. U mnoha knih vim, ze mi staci je precist jednou. A taky rada nakupuju v antikvariatu. To je mor!! Vzdy tam vlezu s tim, ze NIC nekoupim a pak tam najdu takove poklady, ze skacu nadsenim ![]()
Jsem chtela rict, ze kdybych neprodavala, tak mam doma asi jen knihovny
jinak jich mame sest, jsou uplne plne a mam velke vycitky, ze tam mam i plno neprectenych.
Vloni jsem jela na dovolenou a brala jsem si sest knih. Ze si budu jen a jen cist. Precetla jsem par stranek v letadle, jinak nic
jak jsem na lehatku otevrela knihu, v tu chvili jsem usnula. ![]()
Nic. Jdu si cist
Violet ceka ![]()
@Knizka no my zijeme v zahranici, tak proto si knizky, ktere me zaujaly, nechavam
ja je muzu cist klidne vicekrat. Ty, co se mi nelibi bud prodam (ale vyjimecne) nebo je pak davam v Cesku do knihobudky. Snazim se nakupovat ve slevach. Jen novinky z mych oblibenych edic kupuju nove za plnou cenu, ale ty si nechavam. A knihobot taky zasila do zahranici
ty knizky si nechavam az posledni rok, deiv jsem precetla a poslala dal, ale pak jsem se k nim chtela precejen nekdy znovu vratit a uz byly pryc ![]()
Jdu si taky cist, decka usnuly brzo (u knizek
). ![]()