Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blumen píše: Více
Chapu. Knihy jsou drazsi konicek nez bundy
ale taky velka radost. Ja jsem knihami obklopena doma i v praci. Ted zrovna ctu druhy dil Ctvrteho kridla, to me bavi
syn se mi smal, ze to jsou knizky pro sestnactilete holky, ale co uz
cte se to dobre
![]()
Tak ja teda take nechapu jak nekdo muze fungovat s jednou univerzalni zimni bundou na vse. I kdyz odhlednu od toho, ze jsem presvedcena, ze bunda vhodna na vsechno proste neexistuje, tak mi to prijde fakt neprakticke.
Ja mam dve vylozene lyzarske, jednu sportovni nelyzarskou, hodne teplou do mesta, teplou parku, slabsi zimni do mesta, dlouhou teplou vestu, kratkou teplou vestu a samozrejme zimni vlneny kabat. Kabat by to chtelo jeste jeden, ale nejak se mi nic nelibi.
@Maggdallena Pro me je to taky nepochopitelný, fungovat s jednou bundou si neumim představit. Tady na miminu si člověk rozšíří obzory, co všechno je mozne ![]()
@Knizka píše: Více
Tak to neznam, koukam, ze prvni dil je vyprodany
ale na odreagovani bych si to klidne precetla taky ![]()
@smile_xxx píše: Více
Sušičku nemáme. A zrovna dneska jsem věšela na šňůru dvě manželovy vyprané bundy. Ty potom uklidím do skříně. Připravil si další na nošení. Teplou zimní. S jednou bundou na všechno si to neumím představit.
@blumen píše: Více
Jo ten prvni dil jsem precetla skoro na jeden zatah
cte se to fakt dobre. Jen kde na to vzit cas…
ctu pred spanim a bud hned usnu, nebo se brutalne zactu a jdu spat pozde
jako dite jsem cetla vsude, na kazde navsteve, u vsech rodinnych navstev jsem mela prectenou celou jejich knihovnu ![]()
@smile_xxx píše: Více
Sušičku mám a stejně bychom s jednou bundou nevystačili.
@citlivaduse píše: Více
Jsem nechápala i když někdo ztratil rukavice, nějaké dítě třeba a matka vyšilovala kde narychlo sežene jiné. Vždycky jsem měla pro děti aspoň dvoje, dvě šály, tři čepice, já mám taky několikery rukavice, šátky na krk a tak.
Holky, a kde všechny ty bundy skladujete, jak často je perete a za jak dlouho už je pro vás bunda nenositelná? A jak často si kupujete nové?
Já mám teda bund taky víc, ale zase 20 jich nemám, to bych právě neměla kde mít uložené.
@Anonymní píše: Více
Jsi nezdrave skromna, prilis na sobe setris a ucis zo i lidi ve svem okoli.
Az se te zad nekdo zepta co chces, tak rekni po pravde, co to je a az se zacne ofrnovat a hodnotit, ze to nepotrebujes, tak na nej koukni a s klidem rekni, ale ja to chci. Ptal ses, co chci a xy mi udela radost.
Podle me je problem uz jenom to, ze dovolis, aby se rozjelo to hodnocení.
@iila máme šatnu v ložnici na věci. Děti mají každý v pokoji přes celou jednu stěnu dělanou skříň na míru a v garáži máme dvě skříně, kde se dávají bundy, moje jarní/podzimní svetry/svetrové kabáty a různé tenké bundy. Nechtěli jsme žádný botník, žádnou skříň na chodbě. Nám se to líbí, že je prostor čistý, bez nábytku jen květina nebo tematická dekorace tam je. Klasický věšák na chodbě doma nevedeme žádný. Dáváme roznošené bundy do skříní v garáži a na věšák z Ikey na ty skříně (za dveře chodby). Ale říkala jsem, že je v dohledné době v garáži protřídníme. Tam budou nějaké, které budou dětem malé. 20 bund nikdo nemáme. Ale kolem 10 - 15 se různých bund najde. Plus ty moje svetry, kabáty. Ale počítám všechny. I podzimní, jarní, tenké letní, podzimní. Zimní mám jen jednu. Ostatní jsem dala dcerám. Nerada nosím zimní bundu. Kromě hor. Loni jsem zimní měla 2× za celou zimu.
@iila máme je pověšené v šatně a výběr nejvíce používaných v zádveří…