Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx píše: Více
Reagovala jsem sice pouze na inženýrku
. Ale dobře.
Za sebe bych na jeden šup kabát i ten hrnec. Nenechala bych si do toho mindat.
Koupila bych si to k Vánocům sama. Neměla bych na tyhle keci nervy. Když je vše zbytečné, tak proč se tě vůbec ptají?
A co děláš za práci, že Ti stačej dvoje boty a jedna bunda?
Děti se ksichtěj i na víkendové obědy? U vás se nemluví dopředu o tom, co se bude vařit?
A 14 letý puberťák nemá vlastní peníze? Žádný kapesný? Nic? ![]()
@Jeremi píše: Více
Ksichtej a ano mluví, třeba řízky mají rádi, ale teď mají chuť na něco jiného.
@Anonymní píše: Více
Jak nepotřebuješ? Vzdyt máš par hadrů, to chodíš 4-5 měsíců v jedné zimní bunde? To ti přijde normální? Neumis uvařit dětem jídlo které mají rádi? Nebo ho jsou nejedlici kterým nechutná nic? Připadáš mi nějaká úplně mimo..
@karkarka mimo téma ale na co je někomu 20 bund? Ja mám taky 2 a stačí mi to.
@Alušáček a co je spatneho na tom chodit celou zimu v jedny bundě? Já tak chodím taky… peníze abych si koupila jiné věci mám, ale v obchodech mi nic nesedí, proto mám málo věci.
@Alušáček píše: Více
Ano, přijde mi normální chodit v jedné zimní bundě. Nikdy jsem se nad tím hlouběji nezamýšlela. Samozřejmě umím uvařit jídlo, co mají rádi, ale v poslední době to nějak nevychází, i když se domluvíme.
Tak jsou rozcapeni, promin. Bych jim ty rizky sebrala a byli by o hladu az do vecere, kdy by je dostali studeny s chlebem. Aby si priste rozmysleli ofrnovat se nad jidlem, ktere jim nekdo uvari a naserviruje az pod nos.
@Lutern píše: Více
Ja mam treba kabat, pak takovou tu sportovnejsi bundu na lyze nebo kdyz jdeme nekam do prirody v zime, bundu co nosim do staje za konmi, pak kozenkovou bundu na podzim a balonak na jaro/podzim. ![]()
Jinak bych si v tvem pripade rekla, ze chces penize nebo ze ti nemusi davat vubec nic, papinak nebo prkynko na zachod fakt nejsou darky… ![]()
To je tak depresivní. Působiš úplně rezignovane. Píšeš, že na tom nejste finančně špatně. Nemáš teda možnost koupit si ty věci sama, bez ptaní? Kabát, boty, spacák a pokud chceš pomocníka to kuchyně, tak papinak (kdybych měla doporučit, tak raději multifunkční, nastavíš, nemusíš nic hlídat, a má to víc funkci, já jich tedy využívám minimum, ale některé ano a často, hrnce mám dva, větší a menší)
A na dotazy co chci k vánocům bych řekla, že co jsem potřebovala jsem si už koupila, takže od Ježíška to co mám ráda a předala bych seznam,
ať si vyberou - knihu, hodně dobrou kávu, oříšky v karamelu, předplatné oblíbeného časopisu, luxusní vlněnou šálu, kožené rukavice…apod