Dárky k Vánocům, jsem sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33522
21.11.24 23:08

Proč nemají děti kapesné? A žádné jiné peníze, k narozeninám apod? V tomhle věku už by dávno měly dávat dárky, sobě navzájem, rodičům, prarodičům. A co kamarádům, s těmi si taky nic nikdy nedají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
21.11.24 23:14
@Anonymní píše: Více

Tak to taky neres. Obcas jim v sobotu rekni, at si k obedu namazou chleba, ze se ti nechce varit a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
21.11.24 23:33
@Lutern píše: Více

Mám sportovní, když jdu ve snehulich/sportovních botech, pak mám kabát na běžné oblečení, stejně tak bundu která je elegantnější… A pak mam další tři kabáty, protože by byl hřích ty vlněné kabáty v tom sekáči nechat 8) člověk si pak může kreativně hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
21.11.24 23:42

Sobec, kdyz se chces vyspat? Ne, jsi blbec, ktery se neumi vymezit.

Jinak me taky desne stvou ty dotazy co chci k narozkam, na vanoce - jde to resit i vouchery trebas na ruzne internetove TV, welness pobyt jen pro sebe samu, poukaz na masaze, nekdy chci nejakou eknihu, tak mi ji muz koupi a pripravi do me ctecky.

Dary tipu hrncu pracky vysavace zkratka potreb pro domacnost a pro vsechny - takhle by nikdo v nasi rodine hluboko neklesl s takovymi „dary“ :mrgreen:, to se kupuje zapochodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.11.24 00:01

Ty jsi stejna jako tvoje matka - ona rekne, co chce, a asi pro to, ze jsou to pro ni drazsi ppolozky anebo by rada dostala drazsi prasek, ktery si bezne nekoupi a ty to smahem smetes se stolu a koupis neco podle sebe, presne jako ona :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
22.11.24 05:27

No vidíš, tobě stačí dvě a já ráda střídám outfity a mám jich hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 06:15
@Denisa56 píše: Více

O víkendu u nás jí prarodiče, takže vařit musím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 06:17
@Ahep píše: Více

Já jí ten prášek koupím, ale dám jí ho mimo Vánoce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 06:28
@smile_xxx píše: Více

Manžel sní vždy vše, chválí, nerepta.
Jídlo neřeším, kdo nejí, má smůlu a další jídlo je za 3 hodiny samoskou. Není to každé jídlo a lepší se to, ale už mě to za to roky nebaví.
Starší občas i vaří pro všechny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 06:30
@Ahep píše: Více

A ne, není to kvůli tomu, že to jsou dražší věci, je na tom finančně dobře, jen ji je hloupé chtít něco pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
33728
22.11.24 06:37

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33728
22.11.24 06:38

A proc? Dej ji ho pod stromecek kdyz ho chce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.11.24 06:40

No, koukam, ze te vsichni pekne zneuzivaji. Prarodice se kazdy vikend nasackuji k hotovemu obedu bez prace, mladosi se ofrnuji nad plnym talirem, ty kolem vsech skaces a pod stromecek pak dostanes zachodove prkenko. A jim to neni blby a ani jim to vuci tobe nepripada nepatricny a nedustojny, protoze ty skaces, jak vsichni kolem piskaji bez naroku na cokoli pro sebe. Dosla jsi tak daleko, ze si nekoupis ani sama pro sebe neco, co by ti udelalo radost, protoze jsi zacyklena v modelu, ze pro tebe je skoda utracet penize. Mela by ses vymezit a tohleto zneuzivani a dehonestovani sve osoby utnout. Prarodice pozvat na obed dve soboty v mesici, deti zaprahnout v kuchyni, at parkrat v tydnu pripravi veceri pro celou rodinu, rozdelit domaci prace na vsechny cleny domacnosti a kazdy mesic si udelat terapeuticky nakup a jit se pocourat po obchodech a koupit si ciste sama pro sebe neco, co ti udela radost. Zacni si vazit sama sebe, pak si te budou vazit i ostatni. Nejsi nici sluzka, nikoho, ani vlastnich deti. Tvuj volny cas a potreby nejsou o nic min dulezite, nez potreby kohokoli jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33728
22.11.24 06:41

Aby nechodila porad jak seda mys v jednom a mohla kombinovat doplnky, barvy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová