Dávali jste před 2. rokem tchyni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
29.5.20 08:24
@Anonymní píše:
@P4ja jako asi roční tam byl 2-3× a nebylo to ok. Jinak měl tam být dva dny a tchýně dělala potíže, že je to málo, ať je tam měsíc. To, že ona odložila svého syna k otci už jako miminko, neznamená, že jsem stejná.

Tos ale měla napsat hned zkraje.
Jestli je psychicky nemocná, dítě bych jí nedávala, bez ohledu na to, zda mu je rok nebo 10 a bylo by mi celkem jedno, co o mě kde vytrubuje. Měsíc by nezvládl ani můj 8mi letý syn, který obě babičky miluje nadevše. I týden je dlouhá doba, kdy už se mu stýská po rodičích a domově :nevim: A jinak obě děti jsem dávala už od mimin, adekvátně věku, ve dvou letech už oba měli několik víkendů s babičkami za sebou. Ale jsou to normální ženský, který se snaží (někdy víc a někdy míň) respektovat mou výchovu a návyky dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.5.20 08:24

Taky tchyni moc nemusím, ještě k tomu když mi vyprávěla jak děti krmila cukrem od 4 měsíců v příkrmech. Když chtěla pár měsíční dceru na hlídání tak jsem řekla že prostě ne. U dvouletýho bych nemela problém, to už dítě nezabije když mu nacpe sušenku..samozrejme po jídle, a nebude mu ji cpát celý den. :nevim: Ovšem u vás je rozdíl v tom, že tchyně bydlí 200 km pryč. Tam bych ditě prostě nenechala přes noc… Co kdyby se něco stalo? Třeba musel do nemocnice? Nebo tchyni by se udělalo zle? My všichni bydlíme od sebe par kilometrů… Není problém hned přijet.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
29.5.20 08:26
@Anonymní píše:
@Khalesi ona je po nemoci, která hodně ovlivní psychiku. K dalším lékařům nepůjde, prý ví, jak ji je atd… Naposledy jsme tam byli v zimě a kluka si převlékla jako panenku do tak lehkých věci, že z toho kluk pak onemocněl. No a to je jenom jedna lahůdka.

no tak v tom případě by ses mohla zamselt i nad sebou a kluka nenabalovat jak cibuli, ale i ho otužovat, aby nebyl hned nemocný ;) A tobě dítě doma nikdy neonemocnělo, že hned za tou nemocí vidíš tchyni? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@vodolejka nemám ráda? ale ona me od začátku vztahu jen kritizuje a když se mi narodilo dítě, tak poučuje co mám dělat a co ne. Neumí přijmout jiný styl života ani jiný názor.

• Citovat
  • Upravit
21593
@Anonymní píše:
@Khalesi ona je po nemoci, která hodně ovlivní psychiku. K dalším lékařům nepůjde, prý ví, jak ji je atd… Naposledy jsme tam byli v zimě a kluka si převlékla jako panenku do tak lehkých věci, že z toho kluk pak onemocněl. No a to je jenom jedna lahůdka.

tohle je tak zavazna informace, ze to cloveka zarazi, proc si to nerekla uz v uvodnim prispevku?

Tam nepadlo ani slovo o tom, ze babicka ma psychicke problemy a stara se o tveho syna timto stylem. Az cloveka napadaji myslenky, zda to nebylo vymysleno po tom, co se uvodni prispevek nesetkal s pochopenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.5.20 08:27

@unuděná ten respekt tam byt musi, to bych take nesnesla, ale treba bych nehrotila, kdyby mu babi dala sladkost, kterou treba doma bezne neji (ted mluvim o trocu starsim diteti nez necele 2 roky). Kazda babi rozmazluje a rozmazluje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@lucenka nenabalovat jako cibuli? V mrazu být v jarním oblečení není normální.

• Citovat
  • Upravit
78493

Jo nejdřív dotaz - dáváte dvouletého k tchýni - nic, pohoda - a postupně je tchýně něco jako netvor a šílenec na útěku dohromady, v dalším příspěvku anonymní se dozvíme, že tchýně je masový vrah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.20 08:28
@Anonymní píše:
@lucenka nenabalovat jako cibuli? V mrazu být v jarním oblečení není normální.

A co se dozvíme dál? Že ho jednou zmlátila vařečkou a nechala klečet v koutě, že její manžel je alkoholik a všichni doma kouřej dítěti pod nos? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.5.20 08:30
@stinga píše:
Jo nejdřív dotaz - dáváte dvouletého k tchýni - nic, pohoda - a postupně je tchýně něco jako netvor a šílenec na útěku dohromady, v dalším příspěvku anonymní se dozvíme, že tchýně je masový vrah

Moje rec, presne tak to na mne taky pusobi. Proste, kdyz lidi nesouhlasi, je treba pritvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
@Anonymní píše:
@vodolejka nemám ráda? ale ona me od začátku vztahu jen kritizuje a když se mi narodilo dítě, tak poučuje co mám dělat a co ne. Neumí přijmout jiný styl života ani jiný názor.

a jak tě poučuje, když bydlí 200 km jinde? :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
@Anonymní píše:
@vodolejka nemám ráda? ale ona me od začátku vztahu jen kritizuje a když se mi narodilo dítě, tak poučuje co mám dělat a co ne. Neumí přijmout jiný styl života ani jiný názor.

Presne a je to videt! Jsi dospela a povznes se. Jestli je tchyne psychicky zdrava, tak je to jen mezi vami a dite by to nemelo poznat. Ale jestli ho budes babicky stranit, je to minus jen pro nej. A tomu mesici neverim…jen gradujes uvodni prispevek. Nejdriv, ze nerespektuje a tyden…ted ze je magor a mesic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@warita ne, nebylo, ale jako máma jsem myslela, že budu mít pochopení, ale asi jsou tu většinou mámy, které děti běžné dávají na x dní pryč a nevadí jim to. Já jsem jiná, syna miluju a chci mu dát maximum. Prostě, každá jsme jiná.

• Citovat
  • Upravit
26928
29.5.20 08:31
@Anonymní píše:
@Jana206 ne, chce ho třeba na týden a víc…

To je dlouho :? Na to bych pristoupila az bude vetsi a sam bude chtit tak dlouho u babicky byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
29.5.20 08:31

Jasne ze davali, vzdyt je to babi…moje tchyne taky ten rezim moc nerespektuje, ale tak kdyz tam je kluk jeden den v tydnu, tak to je prece jedno ne? Ze mu da jidlo o hodinu pozdeji nebo driv, nez to delam ja anebo ze jde spat pozdeji neresim. Vztahy s prarodici jsou prece dulezitejsi nez tohle. Bud rada, ze ti nabizi hlidani. Kazdej jsme nejakej, mne treba sejri deda od tchyne, ale ze bych obstruovala styk, tak to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová