Dávali jste před 2. rokem tchyni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78493
29.5.20 08:31
@Anonymní píše:
@lucenka nenabalovat jako cibuli? V mrazu být v jarním oblečení není normální.

a proč jsi mu v mrazu balila k tchýni jarní oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.5.20 08:31
@warita píše:
Moje rec, presne tak to na mne taky pusobi. Proste, kdyz lidi nesouhlasi, je treba pritvrdit.

Tak tak a s podrobnostma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 08:33

@vodolejka ne, ona si představovala, že nyní bude hlídat i třeba měsíc, prostě přes prázdniny. U 2 letého dítěte to vhodné nepřijde, ani o tom uvažovat. Prostě chce, aby kluk byl více s ní než se mnou, ať si prý odpočinu atd… To jsou vždy hrozně kecy…

• Citovat
  • Upravit
53190
29.5.20 08:34
@Anonymní píše:
@warita ne, nebylo, ale jako máma jsem myslela, že budu mít pochopení, ale asi jsou tu většinou mámy, které děti běžné dávají na x dní pryč a nevadí jim to. Já jsem jiná, syna miluju a chci mu dát maximum. Prostě, každá jsme jiná.

Ale babičku mu nedopřeješ. Nedáváš mu maximum, tohle, co popisuješ, je opičí láska.

S tím jarním oblečením-to si máme představit co? Že venku mrzlo a ona mu dala sandály a tričko? Nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
@Anonymní píše:
@warita ne, nebylo, ale jako máma jsem myslela, že budu mít pochopení, ale asi jsou tu většinou mámy, které děti běžné dávají na x dní pryč a nevadí jim to. Já jsem jiná, syna miluju a chci mu dát maximum. Prostě, každá jsme jiná.

no, k tve tchyni bych dite asi taky nedala.

Moje dcerka byla hlidana od cca 7,5m moji mamou 2 dny v tydnu. Spokojena jako zelva. Na nejake prodlouzene hlidani jsem ji nedavala, nebyl duvod. Babicka si male uzivala kazdy tyden dva dny, tak po delsim case neprahla. Minule leto na necelych 3 letech byla s babickou a dedou 1 tyden sama u more a pak na 3 letech 3 tydny na dovolene v zahranici. Moje mama sice taky nerespektuje urcite me prani, napriklad co se tyka stravy, ale cim je dite starsi, tim vic k tomu pristupuju relaxovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
@Anonymní píše:
:lol: :lol: :mrgreen: :zed: sorry jako, to uz je moc! Tady je to sama matka hyena a vsechny jsme si daly jarni slet u tveho prispevku :lol:

Příspěvek upraven 29.05.20 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.20 08:35
@Anonymní píše:
@vodolejka ne, ona si představovala, že nyní bude hlídat i třeba měsíc, prostě přes prázdniny. U 2 letého dítěte to vhodné nepřijde, ani o tom uvažovat. Prostě chce, aby kluk byl více s ní než se mnou, ať si prý odpočinu atd… To jsou vždy hrozně kecy…

A ty jsi na rodičáku? Pokud ano, tak prostě poděkuj, že hlídání nepotřebuješ a pokud má zájem syna vidět, ať klidně přijede na týden k vám (nebo vy k ní) a odpočinete si alespoň oba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@stinga on měl zimní oblečení, ale odjeli jsme na nákup a ona ho převlékla do oblečení, které mu koupila na jaro a šla s ním ven.

• Citovat
  • Upravit
9117

My hlídání nemáme žádné, tchýně vidí dítě jednou měsíčně a nemají k sobě vztah, tak by to ani nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
29.5.20 08:36
@Anonymní píše:
@vodolejka nemám ráda? ale ona me od začátku vztahu jen kritizuje a když se mi narodilo dítě, tak poučuje co mám dělat a co ne. Neumí přijmout jiný styl života ani jiný názor.

Zkratka ji nemas rada. Jsi rada, ze ji nevidis, neslysis. To vsechny pochopime.
Co na to rika tvuj manzel? Je to vase dite. A pokud vy dva rozhodnete, ze syn k babicce nepujde, tak proste nepujde, i kdyby se na hlavu stavela. Odpovednost za syna mate vy dva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.20 08:36
@Anonymní píše:
@stinga on měl zimní oblečení, ale odjeli jsme na nákup a ona ho převlékla do oblečení, které mu koupila na jaro a šla s ním ven.

A co to konkrétně bylo za oblečení? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.5.20 08:37

Samozrejme bych sve deti v tomhle veku nedala na dlouhodobe hlidani a miluju je nade vse :) ale ty proste uz jen gradujes popis situace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
@Anonymní píše:
@Khalesi ona je po nemoci, která hodně ovlivní psychiku. K dalším lékařům nepůjde, prý ví, jak ji je atd… Naposledy jsme tam byli v zimě a kluka si převlékla jako panenku do tak lehkých věci, že z toho kluk pak onemocněl. No a to je jenom jedna lahůdka.

a když jste tam byli, tak proč jsi dovolila, aby ho převlékla do lehkých věcí? a kde ty věci nabrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zijeme v zahranici, takze jezdime vsichni treba na tyden, spolecne byvaji par hodin.
Planovala jsem, ze si pak treba zaridime nejaky vikend pobliz, aby se uzili, nicmene syn ji od sebe dost odhani a ma problem i s par hodinami. A ted je situace jaka je.

Svagrova k ni davala syna denne, ale prestala - zacal byt pro ni moc narocny, nezvladala s nim chodit ven, zacal ji odmitat a delat sceny. Tak uvidime, dva roky jsou uz kazdopadne pryc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@unuděn @vodolejka to jsem neřekla, prostě jen každá to má jinak, já jsem doma, takže se synovi můžu věnovat, takže víkend, týden co měsíc volná nepotřebuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová