Dcera chodí na brigádu - bojím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42859
9.11.20 18:40

A ještě mají holky divné záliby (třeba studují nevhodné jazyky), nesmí si zavírat do koupelny ani do pokoje, musí jásat z toho, jak jim synáček brakuje zásuvky, jí zdravá jídla (no fůj), nesmí říkat bratrovi jménem ale zdrobnělinou,… Prostě teplo rodinného krbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
9.11.20 18:42
@Svistice píše:
@Tomáš916 Sakra, agama mi nějak v téhle telenovele unikla. Vo co go? :think:

Agama je pro meh hlavni napln dne. Pousti ji a pak po ni vysava. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.11.20 18:43
@malákráličice píše:
Agama je pro meh hlavni napln dne. Pousti ji a pak po ni vysava. :lol:

Hehe ahoj. Jak vy doma valcite? Všechno v cajku?

• Citovat
  • Upravit
Alriga
9.11.20 19:49
@Anonymní píše:
Já ji nemůžu poslat k sestře, zvlčela by tam. Navíc s tím svým partnerem prý dost chlastá a bojím se, že by jí třeba nabídli taky.

Divím se, že tvoje děti neberou drogy ve velkém!

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
9.11.20 20:01
@Anonymní píše: Řekly, že nic nechtějí, já se ptala. Dostanou symbolicky nějaké oblečení, aspoň nějaké normální, oblékají se dost šíleně.

Upřímně je něco co dcery dělají a tobě to nevadí? Oblékají se šíleně, jí divné jídlo, studují šílenou školu, mají hroznou brigádu…Tak co dělají normalního?

• Citovat
  • Upravit
17472
9.11.20 22:19
@Anonymní píše:
Jenže proč pracuje, když je stejně všechno zavřené, takže vůbec nemá kam chodit? A stranit se bude velmi ráda, pro jistotu asi nevyleze z pokoje, znám ji velmi dobře. A kdy jako bude jíst? Vaří si jiná jídla, než jíme my, jenže já jsem v kuchyni skoro pořád a rozhodně se kvůli ní nehodlám nějak omezovat.
Mohla by být ještě se svou starší sestrou, s tou byla už na jaře, ale to tehdy dopadlo fakt katastrofálně.

Ta katastrofa by mě hrozně zajímala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.11.20 22:28

Jé, proč se nesmí pít kubánský rum? Snad to vláda taky nazakazala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.11.20 22:30
@Tamtama píše:
Jé, proč se nesmí pít kubánský rum? Snad to vláda taky nazakazala. :think:

Asi ma radeji podporit evropske vyrobce te nahrazky z brambor. ;)
Je videt, ze holka ma, alespon vkus, co se kvality tyce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.11.20 22:22

Nechceš, aby ti dcera líbala nohy? :cert: Matka z pekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
14.11.20 09:54
@Tomáš916 píše:
@Svistice Hele už přesně nevím, ale nějak z ní neměli radost, nestarali se, jedna z těch holek jí nějak blbě vzala, já už nevím přesně. Ale prostě zase nějaká příležitost jet do tech holek, vše špatně, znáš to. To je u nich normálka.

Ja si pamatuju, že tam byl nějak asi kolem Vánoc problém s krmením, došli cvrcci a nikdo je nebyl schopnej koupit, ona psala co má s tou agamou dělat, že byla nějaká prichcipla. Takže nakonec hlady nechcipla, uf to jsem si oddychla. To by totiž šlo už ne jen o týrání dětí, ale i zvířat :think: Jo, tuhle story si vybavuju, a koukám, že je to pořád to samé. Třeba dcera doufá, že se nakazí sama a bude mít aspoň důvod se od svý rodiny izolovat úplně. Smutný no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.11.20 12:02
@Jahudka82 píše:
Ja si pamatuju, že tam byl nějak asi kolem Vánoc problém s krmením, došli cvrcci a nikdo je nebyl schopnej koupit, ona psala co má s tou agamou dělat, že byla nějaká prichcipla. Takže nakonec hlady nechcipla, uf to jsem si oddychla. To by totiž šlo už ne jen o týrání dětí, ale i zvířat :think: Jo, tuhle story si vybavuju, a koukám, že je to pořád to samé. Třeba dcera doufá, že se nakazí sama a bude mít aspoň důvod se od svý rodiny izolovat úplně. Smutný no.

Taky se divim, že ještě žije i jestli je pravda, že jí neustále vytahuje a otravuje. Je to plaz ne kočka nebo pes. Docela bych i věřil tomu, že podání :„holky se nestarají“ znamená v reálu to, že se oni chovají ke zvířeti jak mají a nedělají z něho hračku. Já roky choval chamíky, jestě jich pár mám, ale už ne na chov. Měl jsem dost náchylné druhy a ti by péči Mech nedali asi ani týden :lol:. Ale agama ta vydrží hodně, tu zabít to už musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.11.20 12:40

@Tomáš916 Trochu mě překvapilo to „pouštění agamy po bytě“. Známý mají a zásadně je při návštěvách připláclá na šutru pod lampou v terárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.11.20 13:09
@Svistice píše:
@Tomáš916 Trochu mě překvapilo to „pouštění agamy po bytě“. Známý mají a zásadně je při návštěvách připláclá na šutru pod lampou v terárku.

No a tak je to správně, to je pro ní nejlepší. Ona ke spokojenému životu potřebuje co nejvíc přirozené prostředí, samozřejmě toho v zajetí nejde docílit uplně, ale válet se na vyhrátém kameni je pro ní hlavni náplň dne i v přírodě. V přírodě žijí v Austrálii, tam je jiné klima než u Mech na koberci v obýváku. Samozřejmě by mela mít i možnost se ochladit, proto je dobré mít větší terárko a tím vytvořit teplotní rozdíl. Pod zdrojem (žárovkou )třeba tech čtyřicet a na druhém nevyhřívaném konci terárka klidně i o 15-18 stupňů méně. Ona si sama vybere, ale když nemá možnost? Ale jak říkám ty agamy vydrží hodně. Jednou děti domů donesly agamu, co měl jejich spolužák několik týdnů pod postelí v krabici. Vypadala strašně, ještě chvíli a konec, ale dala to. Dneska žije spokojený život v terárku na naší vesnický škole v družině děti se alespoň učí, že i ještěrka má své potřeby a není to hračka a pěkně se o ní starají. :palec: Teď teda paní družinářka(moje žena) a díky agamy musela překonat strach z hmyzu, což je pro mě velké plus, protože už to není na rozchod, když mi nějaký cvrček uteče doma :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
14.11.20 13:34

@Tomáš916 Tak to má tedy tvá žena mé velké uznání :palec: Osobně ještěrky miluji, ale k hmyzu cítím jaksi odpor, překonat to není prča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
14.11.20 18:23

Kdo by si chtěl přečíst https://www.emimino.cz/…gama-338163/ Ale nechápu dospělým dcerám jako dárek agamu aby je naučila zodpovědnosti. A přitom zodpovědná není ani ona sama, když pro ni neměla žrádlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML