Dcera chodí na brigádu - bojím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65677
14.11.20 18:24
@smajlik345 píše:
Kdo by si chtěl přečíst https://www.emimino.cz/…gama-338163/ Ale nechápu dospělým dcerám jako dárek agamu aby je naučila zodpovědnosti. A přitom zodpovědná není ani ona sama, když pro ni neměla žrádlo

ty neznáš MEH? Pochybuju, že to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
14.11.20 18:26
@vokishka píše:
ty neznáš MEH? Pochybuju, že to tak bylo.

Znám :-D ale jestli je skutečná a ne jen troll. Tak i tak mě nikdy nepřestane udivovat, jak někdo může být tak blbý

• Citovat
  • Upravit
222
20.11.20 00:32
@lajovka píše:
@Miyako7 out, vim, ale nemuzu se udrzet…brabantik v profilovce? :srdce:

Je to tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
20.11.20 01:09

Meh je jedna věc, to je magor.

Druhá věc je, že dotáhnout domu covid, když je tam starý nemocný člověk. Pečuju o dědečka, kvůli tomu opravdu nikam nechodím, měl vážnou operaci, amputaci, nemá imunitu. A ano, on zemře, ale opravdu si nevezmu na triko, že ho zabiju já. Očividně ani moje máma, která pracuje s lidmi a tak za dědou raději nechodí, aby ho případně nenakazila.

Nám je to jedno, předpokládáme že když to chytíme, bude to jak chřipka. Ale utrhlo by mi srdce mu ublížit.

• Citovat
  • Upravit
20.11.20 01:12
@Anonymní píše:
Tak proč je teda tolik nakažených zdravotníků, když je to tam bezpečné? Navíc zdravotníci budou mít určitě lepší ochranné pomůcky než nějaká uklízečka. Navíc upřímně, vždycky jsem myslela, že má navíc, než aby někde utírala záchody na infekčním oddělení, je jí tam škoda, na gymplu má jedničky. Já bych se tam styděla dělat, když už, šla bych třeba doplňovat zboží do obchodu, ale určitě ne uklízet.

Tak už asi víme o co téhle káče jde… ne o nemocnou babičku ale o „prestiž“ práce kterou dcera vykonává :roll: :roll: :roll: :poblion: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí