Dcera chodí s našim kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8397
24.1.19 13:39
@Anonymní píše:
Podvedla ho. Tak většinou spolu někam jedou, nebo mu s ním pomáhá když je u něj. Má ho ráda :)

A chlapeček je v pohodě? Tvoje dcera mu s tátou nevadí?

Ptám se, protože můj syn těžce nesl tátovu milenku, později i coby oficialní partnerku.
Někde dokonce bejvalky svoje děti proti novým partnerkám chlapů naváděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 13:42
@Celina píše:
Kdyby to byla moje dcera, tak jí dám jasně na jevo, že stojím při ní, jejího partnera a její soukromí respektuji a chci, aby byla šťastná. Kamarády bych slušně požádala, aby neřešili soukromí jiných.
A dotyčnému bych mezi čtyřma očima řekla, že jestli ublíží mojí holčičce, tak ho osobně vykastruji :lol: :mavam:

Takže bys jí nevyjevila žádnou ze svých pochybností a obav, jako velký věkový rozdíl, možnost, že on se po čase vrátí ke své rodině, aby s tím počítala?

Já teda jo. Ne, abych ji manipulovala, ale připravila i na jinou variantu, než tu nejrůžovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
24.1.19 14:01

@botl jenže tohle se může stát i v jiném vztahu, najde si 20 letýho borečka, co holky střídá co pár měsíců a je vymalováno nebo se vrátí ke své ex apod..to jsou veci, které primárně nesouvisí s věkem..spíš bych viděla problém, když by spolu zůstali, zda si uvedomuje ten 20 letý rozdíl, ono 37 letý chlap je fajn, ale za 12-13 let má na krku 50 a ona bude mít 30, čili stále mladá, ale ono je to těžké nekomu vysvětlit, v 18 nekouká 20 let dopředu a ještě dál..a další věc, má dítě co bude brzo v pubertě a ona mu bude dělat nevlastní mamku, ale ze zkuenosti vím, že jsou to stejně všechno jen teorie co by kdyby, třeba jim to přes to vše bude klapat nebo prostě nebude jako ve všech vztazích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 14:14
@Celina píše:
@botl Ne. Stejně si to udělá po svém a proč bych jí to měla malovat na černo? Vždyť nikdo neví, jak to dopadne a třeba budou šťastní ? Kolik dvojic k sobě pasuje věkem a stejně se rozvádí :nevim:
Určitě není hloupá a je si vědoma toho, že to může dopadnout tak i tak..A pokud ne, získá životní zkušenost (jako my všichni)
To je život.

To je o přístupu. Některý rodič odkývá potomkovi vše a ani se s ním o tom nebaví. Potomka už od puberty vlastně ani nemusí zajímat názor rodiče.

A někdo zase potomkovi předestře i úskalí jeho rozhodnutí. To této skupiny patřím já. Proto se mě moje děti chodí na můj názor ptát a vědí, že jim nepovím jen to, co chtějí slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 14:31
@astoret píše:
@botl jenže tohle se může stát i v jiném vztahu, najde si 20 letýho borečka, co holky střídá co pár měsíců a je vymalováno nebo se vrátí ke své ex apod..to jsou veci, které primárně nesouvisí s věkem..spíš bych viděla problém, když by spolu zůstali, zda si uvedomuje ten 20 letý rozdíl, ono 37 letý chlap je fajn, ale za 12-13 let má na krku 50 a ona bude mít 30, čili stále mladá, ale ono je to těžké nekomu vysvětlit, v 18 nekouká 20 let dopředu a ještě dál..a další věc, má dítě co bude brzo v pubertě a ona mu bude dělat nevlastní mamku, ale ze zkuenosti vím, že jsou to stejně všechno jen teorie co by kdyby, třeba jim to přes to vše bude klapat nebo prostě nebude jako ve všech vztazích

Dlouhodobý vztah ukazuje fakt, že ti dva spolu mohou žít. To si ten, co odchází, ale zhusta uvědomí, až když ten, co byl opuštěn, definitivně zavře dveře. Pak je ten, co odešel, konečně volný a až tehdy si uvědomí i ty přitažlivé síly ke svému původnímu partnerovi. Naprostá většina odcházejících je pak zaskočena, že to, co už mělo být dávno mrtvé a pryč, je tady a žije. Nastává i pokus o návrat. Není to pravidlo, ale je to časté. Není na škodu o tom vědět a být připravený.

A stejně tak i to ostatní. Je vždycky lepší si to probrat a popřemýšlet, protože se najdou věci, které by jednoho nenapadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 14:39
@Celina píše:
@botl Proto píšu "pokud by to byla moje dcera "…v osmnácti už by dávno věděla, že vztahy nejsou jen růžové, tyhle hovory už bychom měly dávno za sebou.
Osmnáctiletá je pro mě dospělá žena.

No tak to jo. A dospělou ženu už nemusí zajímat pohled její matky. Tak ti přeju, abys měla puberťáka, co se s tebou bude chtít bavit, abyste ty hovory o mateřství, sexu, manželství do 18 stihly.

Já naopak doufám, že pro můj názor si ke mně budou chodit moje děti i v dospělosti. Dál už to je stejně jen jejich život, jejich boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 15:11
@Celina píše:
@botl ano, dospělou ženu nemusí zajímat názor její matky, tedy ani tvoji dceru nemusí zajímat tvůj černý scénář..
Asi jsi od začátku nepochopila můj komentář a tvoje „přeji ti“ je s křížkem po funusu, stihli jsme a moje názory nejsou vaření z vody, ale zkušenost. A na rozchod nikdy nikoho nepřipravíš, pokud ho miluje, o rozchodu určitě nepřemýšlí a nepřipouští si ho, stejně jako nikdo, kdo je na začátku vztahu a je to logické. Kdyby mi moje máma říkala "ale víš, že to může dopadnout špatně, můžete se rozejít a bla, bla " tak bych jí asi řekla "ne, mami, já jsem asi úplně pitomá :roll: "

A proč rovnou černý scénář?

Teda neumím si představit, jak ses se svou dcerou bavila výhradně o pozitivních věcěch, aby ses vyhnula černému scénaři, ale to není důležíté. Spíš mě zajímá, i když nemile překvapuje, že se nezajímá tvůj názor a že v 18 už byla hned dospělá.

Já si teda neumím u svého potomka představit, že by byl za rok náhle dospělý. Řekla bych, že spíš až v 19 skončí střední školu a začne pracovat a starat se sám o sebe, tak ho to šoupne do dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 15:27
@botl píše:
A chlapeček je v pohodě? Tvoje dcera mu s tátou nevadí?Ptám se, protože můj syn těžce nesl tátovu milenku, později i coby oficialní partnerku.
Někde dokonce bejvalky svoje děti proti novým partnerkám chlapů naváděj.

Jo má ji rád, tak on ji zná odmalička. Nijak mu to nevadí, aspoň co vím.

• Citovat
  • Upravit
crempus
24.1.19 17:08
@botl píše:
To je o přístupu. Některý rodič odkývá potomkovi vše a ani se s ním o tom nebaví. Potomka už od puberty vlastně ani nemusí zajímat názor rodiče.A někdo zase potomkovi předestře i úskalí jeho rozhodnutí. To této skupiny patřím já. Proto se mě moje děti chodí na můj názor ptát a vědí, že jim nepovím jen to, co chtějí slyšet.

Taky si to myslím…Sázet…na to, že když…je holce 18 je tedy dospělá a může si dělat co chce…a dál to neřešit…To mi spíš přijde jako takovej nezájem ze strany rodičů…V 18 ví o životě..kulový…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 17:11
@crempus píše:
Taky si to myslím…Sázet…na to, že když…je holce 18 je tedy dospělá a může si dělat co chce…a dál to neřešit…To mi spíš přijde jako takovej nezájem ze strany rodičů…V 18 ví o životě..kulový…

Já s ní samozřejmě všechno řeším, ale nechci ji nic přikazovat nebo rozmlouvat.

• Citovat
  • Upravit
8397
24.1.19 17:42
@Anonymní píše:
Jo má ji rád, tak on ji zná odmalička. Nijak mu to nevadí, aspoň co vím.

Tak to je dobře. Moc.

A promiň, ještě jednu osobní otázku, jak je to dlouho, co na tu nevěru přišel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 17:45
@botl píše:
Tak to je dobře. Moc.A promiň, ještě jednu osobní otázku, jak je to dlouho, co na tu nevěru přišel?

To už bude přes 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 19:25
@Martina84 píše:
Proboha, co si 37 letý chlap může povídat s osmnáctkou? Jako kdyby mu bylo o deset míň, tak ještě budiš, ale tohle nemůže a nebude fungovat.

Ale může ;) Já si taky vždy rozuměla s muži i ženami staršími, a naopak s vrstevníky měla vždy problém navázat přátelství. Ne každá osmnáctka je tupá a do života nepoužitelná a ne každý chlap, který si takovou nejde, je oplzlé hova.o ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 19:36
@Anonymní píše:
Ale může ;) Já si taky vždy rozuměla s muži i ženami staršími, a naopak s vrstevníky měla vždy problém navázat přátelství. Ne každá osmnáctka je tupá a do života nepoužitelná a ne každý chlap, který si takovou nejde, je oplzlé hova.o ;).

Přesně ;) Mně je 21 a od 17 jsme s přítelem spolu. Jemu je 42. Taky jsem neměla moc kamarádů ve svém věku a radši se bavila s kamarády rodičů. Prostě si se staršími rozumím víc. Nedokážu si ani v nejmenším představit vztah se svým vrstevnikem, ve většině případů jsou to prostě ještě děcka, a v 17 byli tuplem :nevim: Vyhovuje mi, že je přítel rozumnej, zodpovědnej, chova se ke mně galantně a narozdíl od kluků v mém věku se s ním mám o čem bavit :srdce: A co si budem, přitahuje mě mnohem víc a sex je podle mě taky úplně o něčem jiném :oops:

• Citovat
  • Upravit
25897
24.1.19 20:59

Růže a jak můžeš vědět, že sex je o něčem jiném :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat