Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
Růže a jak můžeš vědět, že sex je o něčem jiném
No ten bude ještě tak pár let než chlapík zestárne a pak ji bude vrstevník dobrej ![]()
@divine woman píše:Říkám podle mě
Růže a jak můžeš vědět, že sex je o něčem jiném
@Anonymní píše:
PřesněMně je 21 a od 17 jsme s přítelem spolu. Jemu je 42. Taky jsem neměla moc kamarádů ve svém věku a radši se bavila s kamarády rodičů. Prostě si se staršími rozumím víc. Nedokážu si ani v nejmenším představit vztah se svým vrstevnikem, ve většině případů jsou to prostě ještě děcka, a v 17 byli tuplem
Vyhovuje mi, že je přítel rozumnej, zodpovědnej, chova se ke mně galantně a narozdíl od kluků v mém věku se s ním mám o čem bavit
A co si budem, přitahuje mě mnohem víc a sex je podle mě taky úplně o něčem jiném
Přeji ti tvé štěstí, ale zrovna ten sex i přitažlivost, bohužel, hlavně budou o něčem jiném. Moje kolegyně to ma doma podobně, je to šmrncovní skoro padesátka a doma má dědka s klapačkami a stařeckým puchem.
@Osssa píše:
Přeji ti tvé štěstí, ale zrovna ten sex i přitažlivost, bohužel, hlavně budou o něčem jiném. Moje kolegyně to ma doma podobně, je to šmrncovní skoro padesátka a doma má dědka s klapačkami a stařeckým puchem.
Tak moji vrstevníci ve většině případů vypadají jako nagelovaný buzeranti s upnutýma džínama. Vypadají pořád jako děcka mi přijde. Ty starší jsou pro mě prostě o něčem úplně jiném. Tam se mám na co dívat
A líbí se mi i nejeden šedesátník ![]()
…tak mě by teda vadilo, kdyby mě kamarád klátil dceru. To si prasák nemůže najít někoho jiného a neblbnout hlavu mladý holce?