Děsná švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
22.12.21 12:29
@VitaminC píše:
Ja to nechapu. Co teda ta svagrova ne/udelala?
  1. nepřijela
  2. chtěla přijet
  3. nedodala hodnotný dar ke křtu
  • Citovat
  • Upravit
18177
22.12.21 12:29

@thalasan @VitaminC Je to jednoduchy. Představte si vsechny hrichy, co muze bezdetna provest, a to to provedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.12.21 12:31
@ontarova.stara píše:
  1. nepřijela
  2. chtěla přijet
  3. nedodala hodnotný dar ke křtu

Jeste bych zminila zvlášť závažné: chodi mezi lidi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.12.21 12:38
@ontarova.stara píše:
A víš ty, co chceš? Když se chce podívat, nesmí, aby dítě nenakazila. Ok. Když to respektuje a nenaléhá, je to mrcha, která se o váš vymodlený poklad nezajímá. A pokud by tedy přijela, protože chudák asi netuší, co aktuálně vlastně chcete, odřeknete.
Hele, ty seš dobrej pošuk. Svět se netočí kolem tvého děcka.
Support švagrová!

Zakladatelka bude dílo. Ona nemá ráda švagrovou už od ZŠ. I kdyby švagrová snesla zlaté vejce, tak se zakladatelce nezavděčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
22.12.21 12:41
@Anonymní píše:
Zdravím :D Chtěla bych radu, nebo vaše zkušenosti se švagrovou. Moje švagrová (manželova sestra) je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! Je sebestředná, sobecká a myslí si, že slunce se točí kolem ní. Tchýni má omotanou kolem prstu a ta ji neustále brání, my jsme vždy ti špatní. Je to horší, co se nám narodilo (vymodlené) miminko. Nedokáže pochopit, že kvůli covidu, ale i dalším nemocem se dceru snažíme chránit. Ze začátku dcera chodila na spoustu očkování, tak nesměla onemocnět apod., takže mi jsme s manželem prakticky jenom doma (dobrovolně) a švagrová je prostě rozlítaná všude možně s milion lidma :roll: a pak napíše, že by teda přijela (po trapném přemlouvání od tchyně) a když to odřekneme, tak se ještě uráží. Dceru viděla jednou a to na křtinách, ke kterým jí ani nic nedala (myslete si co chcete, je to slušnost něco dát) a vlastně jí vůbec nic nedala, ani se nepřijela na dceru podívat (už má skoro rok). Ze začátku mi to bylo líto, protože je to její jediná teta, ale teď po aféře z Vánočními dárky jsem už tak vytočená, že už je mi to jedno a dcera tetu prostě mít nebude!! Co vy? Jak to máte v rodině? :roll:

Jediná teta a ty z vlastní nenávisti nedáš vlastnímu dítěti šanci ji poznat.

• Citovat
  • Upravit
13048
22.12.21 12:50

Mě na tom chování švagrové nepřijde nic závadného, narozdíl od tvého tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 12:55

Ptáš se, jak to máme. U nás podobně, jak u vás. Bráchu sbalila psychicky nevyrovnaná paní a on ji musel jako pravý rytíř zachraňovat. A taky si pořídili vymodlené miminko ( brácha děti nikdy nechtěl). Babička dostává od paní seznam, co smí nebo nesmí kupovat za dárky. Malou si pochovat nesměla, protože ona si svoje děti už přece odchovala :roll:. No a teď je to tak, že holka má dva roky a já ji ještě ani neviděla. A upřímně už o to ani nestojím. Je to pro mě fiktivní cizí dítě. A taky jsem jediná teta.

• Citovat
  • Upravit
13
22.12.21 13:21

Nemáš ráda švagrovou a tímto ji trestáš. Nic víc nic min. Já mám v rodině něco podobného a taky jsem to nikdy nepochopila. Já s rodinou jsme děti po narození nesměli vidět i několik měsíců, oni u mě byli už v porodnici, její bratr s rodinou u nich byli hned celý víkend po příjezdu z porodnice. My když jsme chtěli prcka a pak i druhého vidět, nešlo to nikdy. Nakonec tam mohl alespoň manžel s našimi dětmi. Při posledním mém pokusu o návštěvu jsem dostala konkrétní termín návštěvy asi za 4 měsíce. Tehdy jsem to vzdala. Umíral mi tatínek, tak jsem měla jiné starosti a tohle úplně vypustila. Zatím uplynulo pár let…
Teď mi je zase vytýkáno že nemám zájem. No vlastně už nemám. Děti vidím občas u babičky, a moc ráda, ráda jim něco koupím, ale předávám to švagrovi nebo pošlu po manželovi. Jedinej koho tím holka vytrestala je ona sama sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
22.12.21 13:23
@Ba-stet píše:
Jeste bych zminila zvlášť závažné: chodi mezi lidi :cert:

A taky - Ale ona nemá ani zájem přijet, a když jo, tak pokalbě :mrgreen:
Evidentně jí nemá ráda už od ZŠ -je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! :mrgreen:
Zakladatelka dostala čočku, a už jsme pi@dy všechny, už nám určitě nic nenapíše :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
22.12.21 13:37
@arinecka píše:
A taky - Ale ona nemá ani zájem přijet, a když jo, tak pokalbě :mrgreen:
Evidentně jí nemá ráda už od ZŠ -je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! :mrgreen:
Zakladatelka dostala čočku, a už jsme pi@dy všechny, už nám určitě nic nenapíše :,( :mrgreen:

Mne by zajimal cely ten pribeh :mrgreen: jestli jako chodily na zakladku spolu a nesnasely se. Pak se seznamila s partnerem, a vedela ci je to bracha? Nebo to zjistila az pak, ze se privda do rodiny svoji milovane spoluzacky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
22.12.21 13:40
@hani28 píše:
Mne by zajimal cely ten pribeh :mrgreen: jestli jako chodily na zakladku spolu a nesnasely se. Pak se seznamila s partnerem, a vedela ci je to bracha? Nebo to zjistila az pak, ze se privda do rodiny svoji milovane spoluzacky :mrgreen:

Tak to mě taky, třeba se dočkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
22.12.21 13:49

@Tezami Proč máš pocit, že je vytrestaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
22.12.21 13:50
@Anonymní píše:
Zdravím :D Chtěla bych radu, nebo vaše zkušenosti se švagrovou. Moje švagrová (manželova sestra) je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! Je sebestředná, sobecká a myslí si, že slunce se točí kolem ní. Tchýni má omotanou kolem prstu a ta ji neustále brání, my jsme vždy ti špatní. Je to horší, co se nám narodilo (vymodlené) miminko. Nedokáže pochopit, že kvůli covidu, ale i dalším nemocem se dceru snažíme chránit. Ze začátku dcera chodila na spoustu očkování, tak nesměla onemocnět apod., takže mi jsme s manželem prakticky jenom doma (dobrovolně) a švagrová je prostě rozlítaná všude možně s milion lidma :roll: a pak napíše, že by teda přijela (po trapném přemlouvání od tchyně) a když to odřekneme, tak se ještě uráží. Dceru viděla jednou a to na křtinách, ke kterým jí ani nic nedala (myslete si co chcete, je to slušnost něco dát) a vlastně jí vůbec nic nedala, ani se nepřijela na dceru podívat (už má skoro rok). Ze začátku mi to bylo líto, protože je to její jediná teta, ale teď po aféře z Vánočními dárky jsem už tak vytočená, že už je mi to jedno a dcera tetu prostě mít nebude!! Co vy? Jak to máte v rodině? :roll:
:hug: :hug: ubožátko, ty musíš mít těžký život. kdo ti ještě křivdí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.21 13:55

Ale ta švagrová je vážně pinda. Správně měla:
1. Několikrát denně pět ódy na krásu a jedinečnost právě narozené hvězdy, a to nejlépe písemnou formou.
2. Každodenně se dožadovat návštěvy neteřinky a slíbit, že dodrží společenský i sexuální celibát, bude mít respirátor nejvyšší třídy FFP3, gumové rukavice, 3 dávky očkování a návštěva proběhne za využití prezidentova akvária.
3. Přinést peněžité i nepeněžité dary do kouta, ke křtinám, k narozeninám (1. týden života, 2. týden života, 1. měsíc života, 2. měsíc života, apod…), dáreček k prvnímu zoubku, k prvním krůčkům, k prvnímu prdu, k nejhlasitějšímu prdu, k nejvoňavějšímu prdu, k prvnímu krku, nejhlasitějšímu krku, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.12.21 14:00

@Vyhaslá sopka Chtělo to ještě nějaké všimné pro matku toho malého génia :mrgreen:.

Když jsem před xx lety porodila první Ontarče, také jsem samozřejmě měla pocit, že svět se zastavil a mé bejby drží zadečkem plenu na tepu dějin a jeho problémy s větry jsou tragédií na úrovni 11. září.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová