Děsná švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
22.12.21 14:40

@Serpentini soudím podle občasné uražené narážky, na nezájem, ale to nejde skloubit, tak buď nechci nebo teda chci…jako zakladatelka, najednou stranu nepustí a na druhou je špatně že není zájem… je to škoda, zbytečný. Třeba by teta měla super vztah, ale ten nejde budovat, když jedna strana staví zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7709
22.12.21 15:59
@PaníBovaryová píše:
Buď ráda, že nejezdí, ne?
Kolik je jí roků? Vydělává si? Jestli ne, tak ke křtinám dávají za ni rodiče.

Ke křtinám dává kmotr nebo kmotra. Byla za kmotru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.12.21 16:21
@AjaF píše:
Ke křtinám dává kmotr nebo kmotra. Byla za kmotru?

Krtinam obvykle dávají darky všichni, co jsou pozvani, ale je to pochopitelně nepovinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 17:09

Treba moje sestra nebyla ani na svatbe. A na ultrazvuky nebo jine podrovnosti o miminku pise „hezke“ „super“ „roztomile“ nebo posle srdicko. Sama se nezepta a ani nenapise. Jakoze sice je ve skotsku a chapu ze je asi slozite prijet. Ale stale se vymlouva a dela jako by sme s manzelem ani nebyli snad jeji rodina. Kdyz sem ji napsala ze jsem tehotna napsala jen ze gratuluji a pak uz nic a jen co ona si koupila a kde byla a tak. Jakoze chapu ze je daleko a dlouho tu nebyla (i kdyz myslim ze si to zaridit mohla jako uz i ty roky predtim), ale zajimat by se taky trochu mohla kdyz uz bude teda teta. A manzela taky skoro nezna. Navic vzdy kdyz nahodou konecne prijede tak je hned nasrana a nebavi se a dela jako bych ji neco hrozneho provedla. Nechapu co ma za problem :roll: takze ne vsude ty rodinne vztahy a vzajemne zajimani funguje no..

• Citovat
  • Upravit
102087
22.12.21 17:15
@Anonymní píše:
Treba moje sestra nebyla ani na svatbe. A na ultrazvuky nebo jine podrovnosti o miminku pise „hezke“ „super“ „roztomile“ nebo posle srdicko. Sama se nezepta a ani nenapise. Jakoze sice je ve skotsku a chapu ze je asi slozite prijet. Ale stale se vymlouva a dela jako by sme s manzelem ani nebyli snad jeji rodina. Kdyz sem ji napsala ze jsem tehotna napsala jen ze gratuluji a pak uz nic a jen co ona si koupila a kde byla a tak. Jakoze chapu ze je daleko a dlouho tu nebyla (i kdyz myslim ze si to zaridit mohla jako uz i ty roky predtim), ale zajimat by se taky trochu mohla kdyz uz bude teda teta. A manzela taky skoro nezna. Navic vzdy kdyz nahodou konecne prijede tak je hned nasrana a nebavi se a dela jako bych ji neco hrozneho provedla. Nechapu co ma za problem :roll: takze ne vsude ty rodinne vztahy a vzajemne zajimani funguje no..

A proc by se mela zajimat o tvoje ultrazvuky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
22.12.21 17:24
@Anonymní píše:
Treba moje sestra nebyla ani na svatbe. A na ultrazvuky nebo jine podrovnosti o miminku pise „hezke“ „super“ „roztomile“ nebo posle srdicko. Sama se nezepta a ani nenapise. Jakoze sice je ve skotsku a chapu ze je asi slozite prijet. Ale stale se vymlouva a dela jako by sme s manzelem ani nebyli snad jeji rodina. Kdyz sem ji napsala ze jsem tehotna napsala jen ze gratuluji a pak uz nic a jen co ona si koupila a kde byla a tak. Jakoze chapu ze je daleko a dlouho tu nebyla (i kdyz myslim ze si to zaridit mohla jako uz i ty roky predtim), ale zajimat by se taky trochu mohla kdyz uz bude teda teta. A manzela taky skoro nezna. Navic vzdy kdyz nahodou konecne prijede tak je hned nasrana a nebavi se a dela jako bych ji neco hrozneho provedla. Nechapu co ma za problem :roll: takze ne vsude ty rodinne vztahy a vzajemne zajimani funguje no..

Hele promin, ale specielne pro bezdetnou holku je ultrazvuk fakt extremne nezajimavej a nic jineho se na nej napsat neda. Mela snad spekulovat, jestli v tom prurezu ma plod nos po dědečkovi? Me nejak nezajímaly ani ultrazvuky vlastnich dětí, prijdou mi vsechny stejný. :nevim:
A zkusilas nekdy ty prijet do Skotska za ni? Dle meho ji prinejmensim trochu krivdis a zbytečně mezi vama hloubis prikop.

Příspěvek upraven 22.12.21 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
22.12.21 17:25
@Anonymní píše:

A co ma napsat na fotky utz?
Ty zijes miminkem a ona ma jiny zivot. Ty se asi taky nerozplyvas nad fotkou obleceni co si koupila. Nebo pises neco vic nez super?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
22.12.21 17:25
@Anonymní píše:

A proč jí to posíláš, když jí to nezajímá? :think: Mě teda nenapadlo posílat někomu fotky ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 17:39

Aha takze vam prijde normalni se vubec nezajimat naprosto o nic co se tyka me, tyka jejiho budouciho synovce nebo meho manzela nebo vlastni sestru? :palec:
A ano ja ji na obleceni napisu neco vic, nebo treba na to ze byla na plazi nebo ze si koupila auto. Treba pred par dny jsem ji zrovna psala co bude delat o svatcich a tak. Ale uprimne ona kdyz odepise tak az za nekolik dni, takze plynula konverzace moc nema smysl. Navic ona miluje deti, tak jsem trochu cekala ze bude zajem i o dite v rodine.
A proc bych zrovna ja mela byt ta ktera prohlubuje prikop mezi nama? Ja snad prijedu k ni a hned se s ni nebavim a ani ji nepozdravim? Bezduvodu ani vysvetleni jsem na ni zla a hnusna okamzite co ji vidim? Ja snad koupim zakusky cele rodine krome ni? Uvarim obed vsem (v te dobe sem bydlela s rodici) krome jednoho clena rodiny (me) a jeste mu zakazu si vzit kdyz se zepta? Ja se snad odstehovala mraky daleko?
Ne nebyla jsem za ni. Nemam na to penize, musim setrit na hypoteku a na dalsi veci spojene s rodinou. Neprijela ani kdyz byla mamka v nemocnici a hodne vaznou nemoci a bylo to s ni nahnute. Neprijela ani potom. Neprijela ani na svatbu!
Ano mate pravdu, ja sem ta hrozna a ja za to muzu.
A uprimne si myslim ze podobne to ma i zakladatelka, jen to neumi spravne popsat.

• Citovat
  • Upravit
114
22.12.21 17:43

@Tarena ale to neni tim ze ziji miminkem.. ona nemela zajem ani predtim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.12.21 17:44

:zed: :zed: a ano odeslalo se to driv nez jsem dala anonym..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.12.21 17:49

Tak to naprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.12.21 17:50
@Anonymní píše:

Hele, ultrazvuky cizích dětí (rozuměj NE mých) mě také nezajímají. Prostě tvé dítě je středobod světa pro tebe a manžela (snad ;) ). Ale neměj požadavky na ostatní, aby na ultrazvuku studovali, kde má fazole organ.
Ty za ní nejedeš, nemáš peníze, šetříte na hypo. Ona holt též raději utratí své peníze za věci, které jsou důležité pro ni. Bereš jako normu, že ona musí chápat tebe, ale ty nemáš povinnost chápat ji.

• Citovat
  • Upravit
3261
22.12.21 17:50
@Kacii94 píše:
@Tarena ale to neni tim ze ziji miminkem.. ona nemela zajem ani predtim..

Tak když víš, že nemá zájem, proč tě to překvapuje? A proč se snažíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
22.12.21 17:53
@Anonymní píše:
Aha takze vam prijde normalni se vubec nezajimat naprosto o nic co se tyka me, tyka jejiho budouciho synovce nebo meho manzela nebo vlastni sestru? :palec:
A ano ja ji na obleceni napisu neco vic, nebo treba na to ze byla na plazi nebo ze si koupila auto. Treba pred par dny jsem ji zrovna psala co bude delat o svatcich a tak. Ale uprimne ona kdyz odepise tak az za nekolik dni, takze plynula konverzace moc nema smysl. Navic ona miluje deti, tak jsem trochu cekala ze bude zajem i o dite v rodine.
A proc bych zrovna ja mela byt ta ktera prohlubuje prikop mezi nama? Ja snad prijedu k ni a hned se s ni nebavim a ani ji nepozdravim? Bezduvodu ani vysvetleni jsem na ni zla a hnusna okamzite co ji vidim? Ja snad koupim zakusky cele rodine krome ni? Uvarim obed vsem (v te dobe sem bydlela s rodici) krome jednoho clena rodiny (me) a jeste mu zakazu si vzit kdyz se zepta? Ja se snad odstehovala mraky daleko?
Ne nebyla jsem za ni. Nemam na to penize, musim setrit na hypoteku a na dalsi veci spojene s rodinou. Neprijela ani kdyz byla mamka v nemocnici a hodne vaznou nemoci a bylo to s ni nahnute. Neprijela ani potom. Neprijela ani na svatbu!
Ano mate pravdu, ja sem ta hrozna a ja za to muzu.
A uprimne si myslim ze podobne to ma i zakladatelka, jen to neumi spravne popsat.

Zbytečně se certis. Reagovaly jsme na to, cos popsala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová