Děti samy doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
21.1.17 12:49
@Tamtama

A když zazvoní pošťák, tak oblečete dítě a jdete s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
21.1.17 12:55
@Lucy 21 píše:
@Tamtama

Já osobně, kdybych bydlela v paneláku, tak ano. Navlíct bundu trvá max. 10 vteřin. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.1.17 12:57
@Lychee13

No mě teda ne, vzít dítě, obléknout bundu, čepici, většinou je ráno v pyžamu, takže tepáčky, to vše kvůli 1minutě, to ji radši nechám doma u pohádky a sušenek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
21.1.17 13:14

@Lychee13 Tak dcera třeba běhá doma většinu dne nahatá nebo má na sobě max tričko. Takže oblékání trvá trochu déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
21.1.17 13:19
@strýček sally píše:
@Ba412 tak to jo. Tak batolata mého kamaráda už v těch letech měly svojí motorku. ;)

batolata měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
21.1.17 13:21
@Lucy 21 píše:
@Tamtama

Mě chodí pošťačka ke dveřím bytu :think: halt slušnej oddíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
21.1.17 13:24
@strýček sally píše:
@jdukolem ve dvou a půl letech je to ještě batole? :think: Já nevím, ale u nás ty děti začali chodit kolem roku. A to už za batole nepovažuji. ;)

Aż se tomu dêcku bez dozoru něco přihodí, bude úplně jedno jaký má název jeho momentální vyvojové období ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 13:28
@Lenca27 píše:
A kdyby se dite probudilo a hledalo te? Pripadne by se mu udelalo blbe?

To se budí i v noci, a ne vždy nás to probudí. ;) A přes den když se vzbudí, tak k postýlce tady hned neletím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 13:30

@dedrichov to já mám raději ty batolata. Páč jak to tady čtu, jak to začnou bejt ta batolata, tak to začne bejt rozmazlený jako ženská a nevydrží si to ve dvou a půl letech bez smrtelného úrazu ani hrát 10 minut samo v pokojíčku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
21.1.17 13:40
@strýček sally píše:
@jdukolem ve dvou a půl letech je to ještě batole? :think: Já nevím, ale u nás ty děti začali chodit kolem roku. A to už za batole nepovažuji. ;)

Je jedno, za co to považuješ, rozdělení je následující.
Novorozenec - do 6 týdnů
kojenec - do roku (? nevím přesně)
batole - do 3 let
předškolák - do 6 školák - 6 a výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
21.1.17 13:50
@Šmoulice píše:
To se budí i v noci, a ne vždy nás to probudí. ;) A přes den když se vzbudí, tak k postýlce tady hned neletím…

Ja k postylce taky hned neletim, ale dcera vi, ze jsme doma. Taky se nam jednou stalo, ze uz spala, najednou se pozvracela a do deseti minut jeste nekolikrat. Bylo to poprve, tak byla hrozne vydesena. Ty si umis predstavit, ze by tam takhle byla dalsich deset minut? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
21.1.17 13:57

A k tomu, ze dvou a pul lete dite vydrzi u youtube. Moje dcera taky sedi klidne nekolik minut nebo desitky minut, ale nekdy proste znicehonic vstane a udela neco necekaneho, takze na to bych rozhodne nespolehala. Treba nikdy nejedla pisek a v lete najednou vzala hrst pisku a dala si to do pusy se slovy papam pisek. Potom uz to zase nikdy neudelala a ja bych predtim dala ruku do ohne za to, ze ona pisek nikdy ne :nevim: Zas tolik to v ty hlave srovnany v tomhle veku nemaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 14:52
@Lenca27 píše:
Ja k postylce taky hned neletim, ale dcera vi, ze jsme doma. Taky se nam jednou stalo, ze uz spala, najednou se pozvracela a do deseti minut jeste nekolikrat. Bylo to poprve, tak byla hrozne vydesena. Ty si umis predstavit, ze by tam takhle byla dalsich deset minut? 8o

Představ si, že se nám v noci pozvracela a ležela metr od nás!!! A ne, neslyšeli jsme to. Přišli jsme na to až když se dožadovala jídla a brečela. Nevíme jak dlouho tak byla, ale určitě to bylo sakra dýl, než 10minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
21.1.17 14:58

@Šmoulice A potíže se sluchem náhodou nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.1.17 15:07

@Šmoulice Ty nemáš moc vyvimutý mateřský instinkt, co? Podle toho, jak se tu prezentuješ asi vůbec. A to nemáš ani monitor dechu? to je docela odvaha, nechat novorozence samotného doma a jít na půl hodiny pryč. Já jsem trošku ujetá, jelikož v tom pracuju, tak mám profesionální deformaci, dětí, které k nám dovezli záchrankou nedýchající po vdechnutí zvratků jsem už pár viděla a nic pěknýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí