Děti samy doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1663
21.1.17 15:11
@Šmoulice píše:
Představ si, že se nám v noci pozvracela a ležela metr od nás!!! A ne, neslyšeli jsme to. Přišli jsme na to až když se dožadovala jídla a brečela. Nevíme jak dlouho tak byla, ale určitě to bylo sakra dýl, než 10minut…

Chudak dite 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
21.1.17 15:12

Ja teda svoje zvracejici dite slysela do druhe mistnosti pres zapnutou televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.1.17 15:23
@unuděná píše:
Já osobně odsuzuju jedinou věc - upřednostnění vlastního zájmu (zábavy) před bezpečím dětí. A můžete mi tu vykládat, jak jsou na chůvičce a v noci spí a nebudí se a kdeže cože, ale pokud jdu do hospody, ke kámošce na víno nebo si zaběhat a děti nechám samotné doma, je to podle mě nezodpovědné a krajně sobecké a ano, hraničí to se zanedbáním povinné péče. Pes se může jednou za den vyčůrat před barákem, kámoška může přijít k nám nebo se hold počká na hlídacího tatínka/babičku, o hospodě ani nemluvím.

:palec:
S dovolením se podepisuji pod Tvůj příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 15:25
@Lenca27 píše:
Chudak dite 8o

to je fakt. Pokud mu nevyžehlíš košile, bude chudák v čtyřiceti chodit zmuchlanej jako strašák. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
21.1.17 15:38
@renap píše:
@Šmoulice Ty nemáš moc vyvimutý mateřský instinkt, co? Podle toho, jak se tu prezentuješ asi vůbec. A to nemáš ani monitor dechu? to je docela odvaha, nechat novorozence samotného doma a jít na půl hodiny pryč. Já jsem trošku ujetá, jelikož v tom pracuju, tak mám profesionální deformaci, dětí, které k nám dovezli záchrankou nedýchající po vdechnutí zvratků jsem už pár viděla a nic pěknýho.

Já jsem přesvědčená už dlouho, že to je nějaká zhrzená 50tka, bez chlapa, obklopená kočkama, která dítě nemohla mít, tak jí hráblo a vysírá na emiminu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.1.17 15:42

@Lychee13

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pak jsi o tom přesvědčena špatně. Dedukci prenech někomu kdo to umí, ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.1.17 15:49
@Tamtama píše:
@jdukolem hele, když mému mladšímu (2,5) zapnu youtube s písničkama, vydrží u toho sedět nehnutě fakt dlouho, na nic nesahá… :lol: ale z bytu bych teda neodešla, to ne..

hele věřím protože jsem toto zažila - dítě se nehlo od pohádek (Matýsek vedl).. ale můžeš se na to na milion tisíc procent spolehnout? :nevim: já myslím, že na tyhle bezmozky prostě člověk spolehnout nemůže.. náhoda je blbec
proto je dobře že neodcházíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
21.1.17 15:51
@Natálka26 píše:
@Lychee13:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pak jsi o tom přesvědčena špatně. Dedukci prenech někomu kdo to umí, ok?

Já si budu s dovolením dedukovat, jak sama uznám za vhodné. Takhle se bav s manželem, pokud Ti to žere. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.1.17 15:52
@Šmoulice píše:
Představ si, že se nám v noci pozvracela a ležela metr od nás!!! A ne, neslyšeli jsme to. Přišli jsme na to až když se dožadovala jídla a brečela. Nevíme jak dlouho tak byla, ale určitě to bylo sakra dýl, než 10minut…

a to považuješ za v pořádku? za zcela normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.1.17 15:54
@strýček sally píše:
to je fakt. Pokud mu nevyžehlíš košile, bude chudák v čtyřiceti chodit zmuchlanej jako strašák. ;)

ty seš dnes zcela mimo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 16:04

@jdukolem to je možný, já jen žasnu. Mám na víkend šestiletou a asi hodinu si hraje v někde v útrobách domu. Podle zdejších skvělých matek, už by měla rozpoutat minimálně jadernou válku pokud samozřejmě před tím nevypadne z oken, nevyšroubuje odvzdušňovací šroub u radiátoru, nespadne z otevřenýho schodiště či nestrčí něco do zásuvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.1.17 16:08

@strýček sally No tak šestiletá je snad úplně něco jinýho než batole nebo nedejbože kojenec sám doma, ne?. To se nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
21.1.17 16:09

@strýček sally Tak jako šestiletá asi ne, ale záleží na konkrétním dítěti. U nejstaršího syna (3,5) jsem neměla obavu, že doma něco provede cca od 1,5 roku. U dcery (2,5) mám dojem, že když je minutu bez dozoru, tak sestrojí a odpálí atomovku (řečeno s nadsázkou). Ještě že jsou s prarodiči na lyžích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 16:19
@jdukolem píše:
a to považuješ za v pořádku? za zcela normální?

Ne nepovažuji to za normální, ale prostě jsme to v noci neslyšeli. Nebrečela. Tak se kvůli tomu asi půjdeme s chlapem oběsit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 16:19

@renap to by si člověk nesměl ani na pět minut pověsit na zahradu prádlo nebo si dojít na záchod. Tak je jasný, pokud batole nechám v pokojíčku tak s klidem pět, deset minut tam v poho vydrží, ten je udělaný tak, aby tam na něj nic nespadlo. Rozhodně v takový kuchyni bych ho nenechával, už jen proto, že ty řeznický nože si nesmějí brát větší děti. ;) A pak @zoy má pravdu, každej ví, co od svého dítěte může očekávat. To je to hlavní, co mělo v ty diskuzi zaznít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí