Děti samy doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15688
20.1.17 18:46
@Natálka26 píše:
@ŠmouliceTy místo palců hore, mi odpověz na sz :srdce:

Už se stalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
20.1.17 18:47
@xjuklickova píše:
Ja budu take za tu nezodpovednou, pokud deti spi, mam chuvu s dosahem i do hospody, stane se, ze v lete sedime na predzahradce a deti jsou doma a predpokladm, ze spi, stejne tak, kdyz se sousedy grilujeme se sousedy. Bez chuvy nejdu, jsou tak citlive, ze kdyz vstane, tak to vim. A doma jsem do minuty, max dvou. Takze za me nedela nic spatneho, nas rodice take nechavali doma a chodili na zabavy…

Další co zanedbává péči :mrgreen: :mrgreen: Vítej v klubu  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145

Novose bych doma hodinu nenechala, ale jinak nevidím nic špatného, když čtyřleté dítě zůstane samo doma 10-15min, patřičně poučené, kdy přijdu, co má zatím dělat a co dostane, když bude hodně.
Já dětem vždy slibim nějakou malou odměnu, aby se měli na co těšit, ale Teda mladšímu jsou čtyři, staršímu sedm. A ve chvíli potřeby spolu tu hodinu doma dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
@xjuklickova píše:
Ja budu take za tu nezodpovednou, pokud deti spi, mam chuvu s dosahem i do hospody, stane se, ze v lete sedime na predzahradce a deti jsou doma a predpokladm, ze spi, stejne tak, kdyz se sousedy grilujeme se sousedy. Bez chuvy nejdu, jsou tak citlive, ze kdyz vstane, tak to vim. A doma jsem do minuty, max dvou. Takze za me nedela nic spatneho, nas rodice take nechavali doma a chodili na zabavy…

To jsi v té hospodě v klidu? 8o Když se Ti dítě nedejbože vykloní z okna, tak Ti je i minuta(doběh) k prdu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150061
20.1.17 18:51
@Natálka26 píše:
Má chuvicku tak co řešíte? Taky jsem holky nechávala samotný, kdo jiný by vyvencil psy? Sice ne hodinu, ale za to jsem klidně celý večer drepela na terase a měla chuvu zaplou. Je to úplně to samý. Když večer sedíte u televize tak taky nechodite co 10 minut kontrolovat dítě. Vážně nechápu co se řeší a už vůbec nechápu proč řešíš kamarádku na netu.

Ja třeba chapu proč to řeší. Pak se lidi diví že jsou někde léta týrané děti nebo nezjištěný úraz v bytě staré osoby a podobně. Mmchd matka zmizelé Míši taky ani neví kdy jí holka zmizela że jo? Pak se brečí po tom jak jsou k sobě lidi nevšímaví a lhostejní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
20.1.17 18:53

@Lychee13 ale to muze udelat i kdyz jdes na zachod. Neumim si predstavit, ze dite vstane, prestehuje si zidli pres cely byt k oknu, popere se s klikou okna a vyskočí, aniz bych to do minuty stihla, nebo nevidela, kdyz uslysim tu chuvu.

A na tvou otazku ano, jsem absolutne v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
20.1.17 18:59

@Anna766 dobre, ale ta matka nevi jestli prisla v utery ze skoly, nebo do ni ve stredu nedošla, to je rozdil cca18hodin, tady se bavime o kontinualni monitoraci zvuku, v byte, kde deti jsou a navic pokud je mi znamo, tak novorozenci neodejdou, a 4 lete ma dost rozumi, aby se nevydavalo pryc z domova, pokud ho nenuti okolnosti, aspon teda moje 4lete dite by se z bytu nehlo, pokud by tam melo nechat to mladší. A jsem si jista, ze pokud by se hlo, tak zazvonit na sousedy, ze nejsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
20.1.17 18:59
@Lychee13 píše:
To jsi v té hospodě v klidu? 8o Když se Ti dítě nedejbože vykloní z okna, tak Ti je i minuta(doběh) k prdu. :nevim:

Tak ho nenechá otevřený ne? My třeba máme na oknech zámky, takže ho zamknu ve fázi ventilačky a hotovo. Stát se může milion věcí během minuty, bez ohledu na to, jestli jsi doma nebo ne. Akorát když jsi v dosahu tak si to pak vyčítáš MOŽNÁ míň, i když těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
20.1.17 19:00

Za mě je to nezodpovědné a neudělala bych to. Taky máme psa a naštěstí máme dvorek, takže psa můžu vždy vyhnat tam a potřebu vykoná. A dlouhé procházky děláme vždy přes den s dětma, případně jeden z nás a druhý hlídá.
Děti 5 a 3 necháme doma max. než doběhneme do krámu, když jsou doma jen s jedním a to je vyjímečně, když jsou zdraví chodí s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
20.1.17 19:00
@xjuklickova píše:
@Lychee13 ale to muze udelat i kdyz jdes na zachod. Neumim si predstavit, ze dite vstane, prestehuje si zidli pres cely byt k oknu, popere se s klikou okna a vyskočí, aniz bych to do minuty stihla, nebo nevidela, kdyz uslysim tu chuvu.A na tvou otazku ano, jsem absolutne v klidu.

Ted ber můj dotaz čistě ze zvědavosti, ostatně je to Tvoje věc. Kdyby vás někdo z té hospody, at už z pomsty, nebo opodstatněně udal na sociálku. Jak by se na to podle Tebe dívala paní ze sociálky, že necháváte samotné děti doma a s chlapem jste v hospodě? Já si myslím, že by z toho byl průs*r jak vrata. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.1.17 19:04
@alisekR píše:
No já bych nenechala, tohle mi přijde risk, to čtyřleté může mít různé nápady :roll: My bydlíme v rodinném domě, já si nosila chůvu i při věšení prádla na zahradě a to jsem přes otevřené okno v ložnici slyšela každé kňourňutí. Jinak i dnes starší 6 mladší 3,když musím vyběhnout do schránky a nebo s košem a nebo za zvířaty ven, tak letím jak blázen, zásadně bych nidky neodešla, když se mi něco vaří na plotně a pod. Ten mladší stejně většinou letí do suterenu se mnou a tam pobýhá po garáži a chodbě.
Hodinu bych doma nenechala samotnou ani tu 6 letou.

Naprosto stejná situace jako u nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
20.1.17 19:04
@Nowuka2 píše:
Tak ho nenechá otevřený ne? My třeba máme na oknech zámky, takže ho zamknu ve fázi ventilačky a hotovo. Stát se může milion věcí během minuty, bez ohledu na to, jestli jsi doma nebo ne. Akorát když jsi v dosahu tak si to pak vyčítáš MOŽNÁ míň, i když těžko říct.

Okno byl jen příklad. Já jsem na takový dobrodrůžo prostě posera. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
20.1.17 19:07

@Lychee13 tak na tim jsem nepremyslela.

Presto si nemyslim, ze je to zanedbani péče. Deti jsou pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.1.17 19:08

@Anna766

Počkej tohle je jiné. Nepíše, že se nestará nebo že chodí do hospody a vrací se ráno nalita. Chodí vencit psa. Pro mě je to stejný jako když drepim venku na terase celý večer, když grilujeme u sousedů, nebo když jsem byla u sousedky co mi dělala nohy.

Děti mi spály, a chůva fungovala. Já jsem v tomhle jiná, uvědomuju si rizika, ale zároveň neumím myslet jenom v těch negativech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 19:11
@xjuklickova píše:
@Lychee13 tak na tim jsem nepremyslela.Presto si nemyslim, ze je to zanedbani péče. Deti jsou pod kontrolou.

takže když ti teď řeknu, že tě nahlásím na sociálku, tak to budeš dál dělat? to jako neber osobně jen mě to zajímá, já bych byla posraná až za ušima a dala bych si velký pozor, u kamarádky bych se nedivila kdyby ji někdo nahlásil protože jí věčně dělají sousedi naschvály kvůli hluku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML