Děti samy doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15688
21.1.17 16:20
@Lychee13 píše:
Já jsem přesvědčená už dlouho, že to je nějaká zhrzená 50tka, bez chlapa, obklopená kočkama, která dítě nemohla mít, tak jí hráblo a vysírá na emiminu. :think:

Nenávidím kočky ;) Dedukce ti fakt moc nejde ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 16:23

@Natálka26

Prosímtě, tady jsou jen pokrytci, kteří tady budou psát, jak oni by nikdy, ale v reálu je to úplně jinak ;)
Tak ať jsou o své pravdě přesvědčeni klidně ;) Nemusím jim nic vysvětlovst ani se obhajovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 16:24
@Lenca27 píše:
Chudak dite 8o

To jo :mrgreen: K adopci bych ji měla dát :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
21.1.17 16:35
@Šmoulice píše:
Nenávidím kočky ;) Dedukce ti fakt moc nejde ;) :mrgreen:

Jinak vše platí, kromě koček? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 16:39
@Lychee13 píše:
Jinak vše platí, kromě koček? :mrgreen:

Nechám tě žít dál v tvém bludu ;) Tobě fakt nemusím nic vysvětlovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
21.1.17 16:41
@Šmoulice píše:
Nechám tě žít dál v tvém bludu ;) Tobě fakt nemusím nic vysvětlovat ;)

To rozhodně nemusíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.1.17 16:44

@strýček sally Ale vždyť nikdo nepíše o tom, že šestileté dítě nemůže být samo. Já malou cca od těch šesti nechala chvilku samoutnou a klidně skočila do krámu. Prostě každý zná svoje dítě a dá se odhadnout, ci si může dovolit. Ty negativní reakce byly tady na šmoulici, že nechá klidně doma půl hodiny novorozence bez chůvičky a jde venčit psy.To je trošku jiný level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
21.1.17 16:48
@strýček sally píše:
@jdukolem to je možný, já jen žasnu. Mám na víkend šestiletou a asi hodinu si hraje v někde v útrobách domu. Podle zdejších skvělých matek, už by měla rozpoutat minimálně jadernou válku pokud samozřejmě před tím nevypadne z oken, nevyšroubuje odvzdušňovací šroub u radiátoru, nespadne z otevřenýho schodiště či nestrčí něco do zásuvek.

A pročpak si asi tak hezky hraje? Možná cítí jistotu, že je s ní někdo doma.
Tady se ostatní baví o tom, že někdo nechává malé děti SAMOTNÉ bez dozoru doma. A spousta z nás, zesměšňuj to jak chceš, nad tím žasneme. A doufáme, že se žádnému z děcek nic nestane. Ani těm hlídaným ani těm samostatným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.1.17 17:49
@Lucy 21 píše:
@Tamtama
A když zazvoní pošťák, tak oblečete dítě a jdete s ním?

ne, neoblékám :lol: ale normálně beru s sebou.. když spí, tak samozřejmě nechám spát.. mám to dvě patra, jsem pryč tak minutu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.1.17 17:58
@Lychee13 píše:
Já si budu s dovolením dedukovat, jak sama uznám za vhodné. Takhle se bav s manželem, pokud Ti to žere. :mavam:

Tak si dedukuj, ale aspoň u něčeho o čem něco víš. Jinak tyhle výkřiky do tmy zkoušej někde, kde jsou na to zvědavý. :mavam:

@Šmoulice

Jo dejte ji k adopci (klidně si ji vezmu) a pak se běžte obesit. Ne fakt, tady je zase jedna zodpovědnost vedle druhý. Tady by to 99% žen neudělalo, ale fakt nevěřím, že těch 99% nikdy nenechalo dítě bez dozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.1.17 18:14
@Tamtama

No já bych musela dceru obléknout, vylezu z bytu na pavlač, takže jen tak ji vzít neoblečenou nemůžu, takže je fakt pro mě pohodlnější ji tu nechat…
Jsem špatná matka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.1.17 18:15
@Natálka26

Jo vsadím se, že polovina matek kouří denně zavřené na balkóně a nechávají tak dítě bez dozoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.1.17 18:28

@Lucy 21

Co, nějak nechápu souvislost? A i kdyby tak v čem je problém? Je lepší kouřit v bytě u dětí? Já si taky odešla zakourit na balkon nebo si zavolat a co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
21.1.17 18:28
@Tamtama
@Natálka26 píše:
Tak si dedukuj, ale aspoň u něčeho o čem něco víš. Jinak tyhle výkřiky do tmy zkoušej někde, kde jsou na to zvědavý. :mavam:

@Šmoulice

Jo dejte ji k adopci (klidně si ji vezmu) a pak se běžte obesit. Ne fakt, tady je zase jedna zodpovědnost vedle druhý. Tady by to 99% žen neudělalo, ale fakt nevěřím, že těch 99% nikdy nenechalo dítě bez dozoru.

Ne nechala bych malè dítě, notabene kojence bez dozoru, nevim proč je to zesměšňovano. Na balkoně se nezavírám páč nekouřím. Pomalu abych se za to začala stydět ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.1.17 18:30

@Natálka26 jako tobě opravdu připadá normální nechat kojence samotného doma a znizet z bytu na půl hodiny? Mně fakt ne, a troufnu si říct, že 99,9% matek by to neudělalo. U nás ve špitále, když leží mimina s matkama, tak pokud matky odcházejí na dýl z pokoje-tím nemyslím na wc nabo pro jídlo, ale třeba ven nebo do sprchy, tak nám to vždycky hlásí-samy od sebe, abychom na dítě koukly, že nechávají pootevřeno. A dělají to i naše tmavší spoluobčanky, o kterých se rozhodně nedá říct, že jsou to matky roku.
@Lucy 21 tak on je rozdíl stát na balkoně, to snad slyšíš z bytu, kdyby dítě začlo brečet nebo vydávat nějaké divné zvuky, než zmizet z bytu úplně ven a půl hodiny nevědět, co se tam děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí