Děti samy doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
21.1.17 19:51
@Lucy 21 píše:
@radúna
Ano vím kdo to psal, ale to neznamená, že to je pravda..Každopádně ať dělá každý jak uzná za vhodné..

Podívej Lucy, já vycházím z toho, co kdo píše a (někdy) dotyčným věřím.
Nemám důvod nevěřit někomu, že chodí se psem ven a nechá doma mimino anebo že jde někdo takto od děcka s chůvičkou do hospody.
Prostě tomu věřím.

Jak píšeš, je to každého věc. Ať si koná, jak uzná za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
21.1.17 19:57
@Šmoulice píše:
Když jsou teď ty velký mrazy, tak s ním na těch 20 min vyběhnu. Když je třeba okolo 0, tak jdu na dlouhou i s kočárem, ale na těch dvacet minut kočár balit, nemá cenu.@Lucy 21 bydlím v bytě, rýpalko :roll:

Já bych se bála. Nevím co je na tom elitního ajánevímco. Předevcírem jsem jela na tř. schůzky, a protože ostatní dospělí z rodiny byli v práci vzala jsem tu nejmenší, skoro ctyřletou sebou.Taky jsem jí mohla nechat doma se synem, ale nebyla bych v klidu a přeci jenom je to moje zodpovědnost a ne čtrnáctiletýho kluka.Toho jsem třeba v klidu doma nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.1.17 19:58

@Natálka26 já tě mám zaregistrovanou jako někoho, kdo vždy mluví k věci, většinou ti dám v duchu za pravdu a máš to v hlavě srovnané. :kytka:
Ráda tě čtu. Většinou, když máš dobrou náladu :lol: :kytka:.

Ona i Šmoulice není typická sluníčková maminečka s ňuňákovacími názory. (Pardon za tyhle výrazy.). Mám její názory ráda, její podání už ale ne. Břitké zesměšňování se mi nelíbí a tím Šmoulice prostě umí šermovat slušně.

Ale někdy takové to „vtipné“ přitakávání si a tvrdé až urážlivé komentáře prostě mnoha lidem vtipné nepřipadají.
Ale to už jsem zase úplně OT.

Pěkný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
21.1.17 20:05
@strýček sally píše:
@jdukolem to je možný, já jen žasnu. Mám na víkend šestiletou a asi hodinu si hraje v někde v útrobách domu. Podle zdejších skvělých matek, už by měla rozpoutat minimálně jadernou válku pokud samozřejmě před tím nevypadne z oken, nevyšroubuje odvzdušňovací šroub u radiátoru, nespadne z otevřenýho schodiště či nestrčí něco do zásuvek.

Prosimte v sesti letech ja byla normalne sama doma a pak chodila i sama do skoly, to je snad neco uplne jinyho nez batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
21.1.17 20:16
@Natálka26 píše:
Tak si dedukuj, ale aspoň u něčeho o čem něco víš. Jinak tyhle výkřiky do tmy zkoušej někde, kde jsou na to zvědavý. :mavam:

@Šmoulice

Jo dejte ji k adopci (klidně si ji vezmu) a pak se běžte obesit. Ne fakt, tady je zase jedna zodpovědnost vedle druhý. Tady by to 99% žen neudělalo, ale fakt nevěřím, že těch 99% nikdy nenechalo dítě bez dozoru.

Ne, nikdy jsem nenechala sve dite bez dozoru. Doted mi to prislo normalni 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.1.17 20:22

@Šmoulice Je mi z tebe zle.Ty si vazne myslis, ze kdyz te nevzbudi vlastni miminko zvracejici v posteli hned vedle tebe, tak te vyburcuje sumeni chuvicky, kdyz se bavis v hospode??Jak muzes tak moc riskovat??Pro vlastni poteseni a pocit, ze si desne free matka, ze u kojence nejsi 24hod/denne?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.1.17 20:26

Hele, ja taky udelam obcas nejaky preslap a rozhodne nejsem dokonala matka.Ale abych tu svoji hloupost vykrikovala do sveta a jeste ostatni zesmesnovala, ze to delaji jinak, to je tedy silne kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.1.17 20:27

@unuděná

Prosím tě, kde jsi vzala, že dřepí v hospodě? 8o 8o Ke zbytku se nebudu vyjadřovat, protože evidentně neumíš skládat příspěvky a uživatele dohromady.

@Lenca27

Fajn, budu ti věřit. Já tomu nevěřím. Opravdu nevěřím, že nikdo nikdy nenechal dítě o samotě a je jedno jestli spící samo v pokoji, vyběhnutí ven co já vim k pošťákovi nebo seděl v jiný místnosti než dítě odešlo.

@radúna

děkuji a dál už to nebudeme řešit, naviděnou v jiné diskuzi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 20:28
@unuděná píše:
@Šmoulice Je mi z tebe zle.Ty si vazne myslis, ze kdyz te nevzbudi vlastni miminko zvracejici v posteli hned vedle tebe, tak te vyburcuje sumeni chuvicky, kdyz se bavis v hospode??Jak muzes tak moc riskovat??Pro vlastni poteseni a pocit, ze si desne free matka, ze u kojence nejsi 24hod/denne?? 8o

Tak moment!!! Já se v žádné hodpodě nebavím. Nejbližší hospodu mám min 20 minut daleko :roll: T
Jdu maximálně na rychlovku se psem. Jak jsem psala, v těchto mrazech na těch pár minut opravdu nemá cenu vytahovat. Když je aspoň okolo 0, tak jdu na dlouhou i s kočárem. A dítě se mnou v posteli nespí. Spí ve své postýlce! A ano, prostě jsem úplně blbá a k ničemu, ale skutečně mě to nevzbudilo, dokonce ani chlapa ne a toho vzbudí téměř vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.1.17 20:31

@Šmoulice Aha,omlouvam se, zrejme jsem si te spletla s tou maminou, co tu psala, jak dite necha na chuvicce nebo i bez a jde do hospody naproti. A i tu postel jsem tedy blbe pochopila, ale stejne nechapu, jak te neco takoveho nemuze vzbudit. U malych miminek je vetsinou matka vlivem hormonu tak vyladena, ze ji vzbudi i prd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.1.17 20:32

Pisu z mobilu, takze se mi spatne hleda a cituje z predchozich stran. Pozdeji mrknu na pc, abych nikomu nekrivdila ;) l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
21.1.17 20:35
@Anonymní píše:
Máme v okolí jeden odstrašující případ, kdy dvě holčičky byly samy doma a začalo hořet. Požár nechtíc způsobila jedna ze sester, ta druhá přišla o nohy. Zvažte dobře, jestli vám ta rizika za to stojí. Jsem alergická na řeči, že je to o vyspělosti dítěte a že je to v pohodě apod. Nikdy to není v pohodě, malé děti samotné doma. A kdo si myslí, že v noci se spí a nic se nemůže stát, tak ať si dá obklad a popřemýšlí ještě jednou. Matka z TV to asi taky měla v pohodě, myslím, že se do smrti bude klepat z představy, co se mohlo její malé dcerce v noci venku všechno přihodit. A ten kdo háže sourozenci na hrb mladšího, ten riskuje doživotní psychické potíže toho staršího, pokud by se tomu mladšímu něco přihodilo. Děti nejsou chůvy. Děti jsou předně děti a mají jaksi právo na to, aby byly v bezpečí a bylo o ně postaráno.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
21.1.17 20:36
@unuděná píše:
@Šmoulice Aha,omlouvam se, zrejme jsem si te spletla s tou maminou, co tu psala, jak dite necha na chuvicce nebo i bez a jde do hospody naproti. A i tu postel jsem tedy blbe pochopila, ale stejne nechapu, jak te neco takoveho nemuze vzbudit. U malych miminek je vetsinou matka vlivem hormonu tak vyladena, ze ji vzbudi i prd ;)

Ne, fakt mě to nevzbudilo a věř, že jsem z toho byla vyděšená. Ale stalo se, tak oběsit se nepůjdu no. A se psem skutečně chodím. To vždy počkám min 1,5 hod po krmení. To mi nezvrací nikdy. A nejdýl jsem byla slutečně30 minut. Mám psa po operaci, nemůžu si dovolit nechst ho bez venčení. Až bude konečně lepší počasí, budu chodit i s kočárem vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.1.17 20:49

@Šmoulice Tak skutečně, omlouvám se, byla to jiná uživatelka, kdo psal o sezení v hospodě a děti na chůvičce. A teď možná udělám další trapas, ale ty máš to dítě 2měsíční? Že píšeš že nikdy nezvrací tehdy a tehdy? Takhle malé děti jsou přece každý den jiné. A pokud mám dítě s refluxem, nebo jen ublinkávací, tak bych od něj v životě neodešla dál než do vedlejší místnosti. Pes nepes, pro mě je živé dítě prostě důležitější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.1.17 20:50

@Šmoulice

Nevysvětluj a piš, do tebe aby člověk vždycky kopl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí