Děti toho druhého...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
890
19.6.11 23:35

Vůbec nechápu, že jí to není hloupé, když ví, že už nemá nárok… A to se ještě vztekala, že jsem se nastěhovala do bytu, do kterého se stěhovali původně oni dva… Je drzá jak opice.. Naštěstí já mám větší charakter jak ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 12:52

Ahojík holky…
taky jsem „macecha“---dvě holčičky…6 a 12 let…
Holky jsou tady často…soudně to mají dohodou,ale víceméně je to ted skoro střídavá péče.
Holky jsou fajn,u nás v pohodě…mám je ráda,ale musím se přiznat,že jsem někdy ráda,že jedou zase domů.....
Máme doma naše společné dítko,takže celkem dětičky 3…všichni společně se mají rádi,tam problém není…
mě spíš vadí naprostá „nekomunikace“ze strany matky..
a přitom stačí–hele,malá má kašel,máte doma sirup???¨
velká zítra musí do školy to a to…
a podobné provozní věci…ale to není
Anonymka ZP–nevím,kdy kdo nakukuje :oops:

• Citovat
  • Upravit
5911
21.6.11 14:23

phoebe: v tomhle naprosto souhlasím s kamčou. Vůbec bych to netolerovala ani jí ani jemu. Asi nemám srdce ze zlata, ale chlap by dostal ultimátum. Buď já nebo ona. :nevim:

Anonym: Někdy mám pocit, že ta nekomunikace je něco, co mě zničí. Děti přijdou, nemají věci na převlečení (ani spodní prádlo) a samy hlásí. Mám kašel, mám průjem… bla bla.. za půl roku přišly jednou, že jsou zdravé 8-o Ideální stav je: mám kašel, ale nemám s sebou sirup, takže musím ještě dnes domů, nesmím nic sladkého a ségra smí jen suché brambory a mrkev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.6.11 15:17

phoebe podle mě ale takle vyhrává ona.Má co chtěla a ty jsi odsunutá a musíš jí tolerovat.Kdyby tvuj chlap proti ní něco měl tak jí tam prostě nenechá.Neměla by si jim to tolerovat.O takovém podivném svazku jsem ještě neslyšela a to že už jsem zažila ruzné věci :lol: :lol: .Kdyby brečela že potřebuje sex tak jí taky vyhoví?Měla by jsi dát ultimátum aby si pak nakonec nedopadla jako ten největší blbec.Bohužel to vypadá že ho má stále omotaného.Držím ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.6.11 16:15

Ahoj kočky. Přítel ji už vyhodil, ale ona se oknem vrátila s další super výmluvou… Mrcha. No a dnes jsem mluvila s přítelovou maminkou, že tam včera byl a že je z ní na nervy a maminka právě tak. Psala mi, ať to hlavně nevzdávám, že za mnou všichni stojí… jestli ve čtvrtek přijedu domů a bude tam, tak ji osobně vyhodím z okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.6.11 16:34

kamco… No spíš si myslím, že naopak… Přítel ji má plné zuby, děti brečí, že ji tam nechtějí a chtějí tam mít mne atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.6.11 19:38

Phoebe, bohuzel si myslim, ze ma Kamca pravdu, to ona dosahla sveho :-?
Je to to same jako kdyz nam sem vlezla pritelova bejvalka (navic v jeho nepritomnosti), protoze si mysli, ze ma na to pravo (nejen na pristup do bytu, ale i zasahovat mu do soukromi). Ja bohuzel diky priteli byla v blbe situaci, protoze prezentoval, ze u neho nebydlim… Ja ji teda bohuzel taky ustoupila a nechala ji vejit do bytu a i kdyz se ukazalo, ze na to pravo nema, tak presto v te chvili byla vitez ona… Moje situace ovsem byla ztizena i tim, ze moje mala se ji bala, tak jsem z bytu odesla hlavne proto…
No, pritel je uz byvaly :-( Takze ja uz maceska vlastne nejsem, ale bylo to hodne tezke, br… Si dokazete predstavit, jak byla devitileta holka ockovana… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
21.6.11 20:03

Ajka: představit si to dokážem víc než dobře. To očkování.
A to že by přítelova ex lezla k nám do baráku si představit nedokážu. Právo neprávo… Hlavně si nedokážu představit, že by ji nevyhodil 8-o i prezentace, že já tam nebydlím. To bych si buď rychle sjednala pořádek nebo bych si zabalila kufr a nazdar. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.6.11 20:48

No holky, bude to zajímavé. Dnes jsem mluvila s přítelovou mamčou a s přítelem a jakože hustý. Ona se fakt nehodlá zdekovat, protože prej ona se tam s ním tehdy nastěhovala a že ona je tam doma a ne já… Snaží se mne naštvat… mamka mi říkala, ať se hlavně nevzdávám, že ona si tímhle chováním pokopává vlastní nohy, protože přítel je z ní na nervy a navíc děti rejou, že tam chtějí mne… A ve čtvrtek tam jedu a když tam bude, tak tam tuším budeme obě. Schválně, která z nás má silnější žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
21.6.11 21:03

phoebe: nechci být hnusná. Ale proč ji chlap nevyhodí? :nevim: To se bude koukat na to, jak tam vegetíte společně a všichni budete na nervy? 8-o A co si z toho proboha vezmou ty děti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.6.11 21:16

No, on ji vyhodilll. Sama tomu pořádně nerozumím… Nevím, co mu nakukala jakej je ten důvod, že tam je… Věř mi, že mne to žere na maximum. říkal, že se s ní nebaví ani ona s ním, že se jen vyspí a jde pryč a někdy přijde večer a někdy až druhej den… Já to opravdu nechápu… jo, na to myslím pořád. co děti a asi kvůli nim to neudělám. no já doufám, že o čtvrtka vypadne… Už toho mám tak akorát dost… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
22.6.11 10:42
Ali88 píše:
Hlavně si nedokážu představit, že by ji nevyhodil 8-o i prezentace, že já tam nebydlím. To bych si buď rychle sjednala pořádek nebo bych si zabalila kufr a nazdar. :nevim:
Ali, on by ji asi vyhodil, ale praveze u toho nebyl…
Ale to, ze rikal, ze spolu nezijeme plus dalsi problemy, stejne vyustily v rozchod. Rozesla jsem se s nim minuly mesic :-(
A na jeho bejvalku je podane trestni oznameni, ta uz si k nemu nedovoli jen tak vlezt!
Ja jsem jeste navic do dneska nepochopila, ze kdyz uz nam sla delat „tyjatr“, tak s sebou vzala i dceru, aby videla, jak jeji hystericka maminka dela tatovi peklo… 8-o

Phoebe, fakt se divim, ze ji tam pusti :nevim: Coz takhle mu navrhnout, aby to vyresil jako my… Poslat na ni policii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.6.11 11:23

phoebe ale sama dobře víš že kdyby jí chytnul za prdel a vyhodil tak že neudělá nic.Bohužel se obávám aby jsi nežila v tomhle pořád a nebo brzo nebyla odsunutá uplně.Divim se že neuděláš peklo.Jestli jí tohle toleruješ a svému chlapovi taky,tak budeš ty odsunutá napořád.Divim se že jsi je tam už všechny nesfackovala a že tvuj chlap schválně nechá takle týrat děti :nevim: .Pokud si neumí dupnout tak bych o něj ani nestála i když nevěřim tomu že by jsi někdo nechal líbit něco co nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
22.6.11 12:24

Phoebe: já už bych se opakovala. Kdyby mu tam vyloženě vadila, tak by jí vykopl a vůbec by se s ní necrcal. Je potřeba ji odkázat do patřičných mezí a ukázat jí její pozici. Rozhodně ne takhle.
Ajka: jestli se tě chlap jako nové partnerky neuměl zastat, tak za to nestál :hug: i když ti z toho musí být smutno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
22.6.11 17:49

Ahoj kočky, no jestli ji zítra potkám v bytě, tak bude zle, to mi věřte. Tak mi prosím držte pěstičky. Přiměly jste mne o tom trochu přemýšlet, takže zítra budu pokládat nože na hrdla… Tak na mne myslete, abych někoho nepodřízla a když náhodou podříznu, pomůžete mi tělo/a zakopat??? :-D Včera jsem s přítelem hodnou dobu diskutovala na toto téma a snad mne doslovně pochopil… :think: No jestli ne, tak asi i přes svou velice mírnou a klidnou povahu vybouchnu jako silvestrovský ohňostroj a budou lítat jiskry… :cert: V každém případě mám dojem, že jsem slušný adept na svatozář, nebo na titul blbec roku! :-D :zed: chtěla bych vidět ženskou, která by tohle tolerovala… :-? A neřekla ani slovo… :zed: člověk je asi fakt naivní, když miluje, že ano… :think: Zastřelte mne někdo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí