Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ajko, no já jsem stálý optimista… A když vše ostatní zklame, tak naděje je to jediné, co zbývá… A já věřím v lepší budoucnost… A tak za ní jdu… Naděke umíá až když končí život… Protože dokud dýchám, je tu stále naděje žít…
Phoebe, diskusi jsem jen proletěla, taky blahopřeji k vykouření ex z doupěte ![]()
Halt chlapi, co nekašlou na děti, mají asi zakódováno a naučeno, že se musej postarat. Na jednu stranu super, ale musí se to hlídat.
Připomnělo mi to moje začátky, kdy drahý zakoupil své ex na její pokyn (vydaný mezi hysterickými výčitkami, jakej je hajzl) šroubováky. Jak nejsem hodná, tak jsem šroubováky zabavila, pravila jsem, že pokud si není schopná šroubováky sama koupit, tak jí ani do ruky nepatří a pokud je fakt chce, tak ať si přijde říct mně a vrazím jí je tam, kam slunce nesvítí.
A moc mě těší, že diskuse žije, milé spolumacechy ![]()
Knihomyš… Parááádně jsi mne s těmi šroubováky rozesmála… 6e tam, kam slunce nesvítí, to je parááááda
A za gratulku děkuju… Akorát nám asi neklapne ten víkend u mácháče..
Drahému to nevyjde v práci… Takže asi děti místo výletu za vysvědčení budou doma
Ale tak upeču jim alespoň dortíka ať mají radost…
Holky…
taky jsem maceška a chci vám jen říct,že je tady uzamčená skupina „macešky“
přece jen…někdy je to dost citlivé a nevíme,kdo kdy nakukuje že
Takže…pokud máte zájem,přijdte ![]()
https://www.emimino.cz/…cesky-23356/
Knihomyš. já už jsem poslala žádost před pár dny a nikdo neodpovídá ![]()
Coby správcová Drsných matek mám pro pár dní ticha pochopení
Jednak tam správcová nemusí lézt denně, a jednak se asi členky potřebují dohodnout, jestli někoho nového jo nebo ne.
Když to bude trvat přes týden, tak zkusím oslovit Petru Z, a když to nepomůže, tak adminku, jestli není technický problém.
Knihomyš, Ty se považuješ za drsnou matku??? Jak to přesně vypadá? Já jsem spíš mamka přemlouvačka. Všechno se snažím vysvětlovat a dojít kompromisu
Asi jsem jiná mno… ![]()
Nó - já jsem jednak drsná a jednak matka ![]()
V praxi to vypadá jako v úterý, když jsem se s malou vypravovala k doktorce. Páč nemám praxi, tak jsem měla trošku problém s časem (zabalit, přebalit, nakojit, zabalit věci, co jsem zapomněla, nalákat psa dovnitř, aby nešel s námi, ještě přebalit…). Pak jsem frkla malou do kočáru před dům a letěla ještě pro tašku a klíče.
A když jsem se během půl minuty vrátila, tak u kočáru sousedka (taková starší zmatená paní) a „Ťu ťu ťu, ty jsi loštomilá. Ale brečí, chtěla by pochovat.“ - „No, to má smůlu, musí jí stačit drncání cestou, jedem na kontrolu. Nashledanou.“
A stačilo!
Knihomyš píše:
Nó - já jsem jednak drsná a jednak matka
V praxi to vypadá jako v úterý, když jsem se s malou vypravovala k doktorce. Páč nemám praxi, tak jsem měla trošku problém s časem (zabalit, přebalit, nakojit, zabalit věci, co jsem zapomněla, nalákat psa dovnitř, aby nešel s námi, ještě přebalit…). Pak jsem frkla malou do kočáru před dům a letěla ještě pro tašku a klíče.
A když jsem se během půl minuty vrátila, tak u kočáru sousedka (taková starší zmatená paní) a „Ťu ťu ťu, ty jsi loštomilá. Ale brečí, chtěla by pochovat.“ - „No, to má smůlu, musí jí stačit drncání cestou, jedem na kontrolu. Nashledanou.“
A stačilo!
milé paní sousedce bych ještě jednu vrazila, dělat mi Ťuťu na dítě.. nesnášim prskání na svoje děti… ![]()