Dětská zácpa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
11.7.11 11:18

nezlob te se co vam napisu ale je to tak i ze sunaru se nemuze miminko vikakat i s jidla co
ji davate no ja nekojim pro to ze jsem stratila mliko a nic my ineho nezbiva jen ten sunar a kydy ste se podivala sunar se i dava hned od na rozeni miminka co nemaji mliko a presnidavku od 4 mesic a mala ma 4 mesice miminka treba muzou se osipat pro to ze jsou na to alergika moje je alergicka na jahodi moje mala to ted uz nema problemi s kakanim ale rada poradim duhim maminkam a mala to mela i kdyz jsem ji jen kojila aj boleni briska to ma ji asi vechni miminka je to hodne pribira ale kazdy mesic nebibira 1kg ale ja ji nemuzu dat min sunaru ji by to nestacilo lepsi at vic ji nez by byla pod vizivou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.7.11 12:08

Edulko, nikdo tu nechce nikomu říkat nic ve zlém, :-) takže všechny rady jsou spíš pro to aby si každý mohl vyzkoušet co jeho miminku vyhovuje.
Myslím že jde o tu češtinu jestli jste cizinka, proto možná někdy myslíte že někdo píše ve zlém.
Jinak všichni ví že když není mateřské mléko, musí se dávat mléko náhradní. Ale jsou i jiná mléka než SUNAR např. NUTRILON a ten je mnohem šetrnější. U vás můžete zkoušet zatím různé druhy mléka. V lékárně Vám poradí. I když píšete že malá už kaká dobře. A jahodová přesíndávka je pro 4 měsíční mimi dráždivá. můžete jí malé zkusit dát znovu až bude větší pak může alergická reakce zmizet.

Gábinko: my už jsme teď uplně bez všeho jen dávám řidší sunar. Nelince budou v srpnu dva roky a tak se chystám jí ho už uplně vysadit a dávat kravské mléko.Už ho občas pije a problém není. Jen ona ten sunar miluje a nemůžu se ho zbavit v noci. Pořád se tak třikrát za noc budí a vždycky si ho vyřve.

Sand už nám ty úspěchy vydrží a všem ostatním se taky bude dařit lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
11.7.11 12:15
Lulis píše:
Edulko, nikdo tu nechce nikomu říkat nic ve zlém, :-) takže všechny rady jsou spíš pro to aby si každý mohl vyzkoušet co jeho miminku vyhovuje.
Myslím že jde o tu češtinu jestli jste cizinka, proto možná někdy myslíte že někdo píše ve zlém.
Jinak všichni ví že když není mateřské mléko, musí se dávat mléko náhradní. Ale jsou i jiná mléka než SUNAR např. NUTRILON a ten je mnohem šetrnější. U vás můžete zkoušet zatím různé druhy mléka. V lékárně Vám poradí. I když píšete že malá už kaká dobře. A jahodová přesíndávka je pro 4 měsíční mimi dráždivá. můžete jí malé zkusit dát znovu až bude větší pak může alergická reakce zmizet.

Gábinko: my už jsme teď uplně bez všeho jen dávám řidší sunar. Nelince budou v srpnu dva roky a tak se chystám jí ho už uplně vysadit a dávat kravské mléko.Už ho občas pije a problém není. Jen ona ten sunar miluje a nemůžu se ho zbavit v noci. Pořád se tak třikrát za noc budí a vždycky si ho vyřve.

Sand už nám ty úspěchy vydrží a všem ostatním se taky bude dařit lépe

děkuji |Lulis přesně tak jsem to myslela, já občas taky dávám kravské mléko, ale zatím taky ještě ráno podávám umělé, ale trochu ředím, myslím, že to je kombinace faktorů a hlavně psychika po zácpě, u nás musím vysazovat každé dva dny, sama si řekně málo, ale i tak super, tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 13:05

to muzu skusit dat presnidavku pozeji jahodouvou ale me by se nevipatilou koupit male NUTRILON tam je toho malou nez sunar a mala sni hodne vy dela te jak kdyby radila spatne a vy dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
11.7.11 13:15
edulka1 píše:
to muzu skusit dat presnidavku pozeji jahodouvou ale me by se nevipatilou koupit male NUTRILON tam je toho malou nez sunar a mala sni hodne vy dela te jak kdyby radila spatne a vy dobre

určitě radite dobře, ty rady pomůžou maminkám, které mají menší miminka, ta byla moje rada pro Vás, ale pokud už nemáte problémy, tím lépe, já Nutrilon nekupuji, je samozřejmě drahý, ale kupuji dm babylove mléko, je nejlevnějí na trhu a je v pohodě, Sunar je možná více sladký proto dětem chutná, ale moje doporučení výměny kojeneckého mléka je opravdu na základě zkušeností mnoha maminek, nejenom z této dizkuse i rad doktorky v proktologické poradně. Jinak samozřejmě bereme všechny rady, které maminkám pomůžou, i když u psychické zácpy, které se týká táto diskuze, je úprava stravy je nejlehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 15:27

tak ja sem spokojena ze sunarem a nebudu davat inaci jen sunar a rada poradim otatnim maminkam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.7.11 19:36

Přesně jak se tu píše výše.. Snažíme se vločky používat do přesnídávek,jogurtů,ovesné kaše,polévky.....
Ale je teda fakt, kdybych věděla, že moje mimi má problémy s kakáním a Sunar ho staví, asi nebudu určitě koukat na cenu a bude snažit pro miminko udělat to nejlepší a ne pro peněženku…

Gabinka - jen mi dr řekla, že tím zadržování si psychickou zácpu pěstuje…Teď na štěstí většinou kaká hned.. ale bobky jsou pořád… Tak uvidíme no, snad nám čas ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.11 21:16

to ja taky delam vse pro malou ale me se neviplati koupit NUTRILON tam je jden balicke a to ja by mela na dva dni mozna a moc tam neni toho ale kdyz koupim sunar tak tam je dva balicky a vidrzi me to asi 3 tidni no mala my ji dobre a kydy ji dala min nebo ritsi tak by mela malo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.7.11 21:30

Jak nevyplatilo? Tam nejde o balíčky,ale o hmotnost,ne??A v Nutrilonu je 800g a Sunar má 600g!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.7.11 22:08

edulko já mám pocit že si myslíte že se tu chceme hádat. :-( A to fakt ne. Tady sme naladění na přátelské vlně, ptrotože máme všichni stejný problém a to je psychycká zácpa našich drobečků!!!
Já osobně taky musím dávat sunar a to pro to že malá po jiných mlíkách blinkala a taky jí nejvíc chutná a jiný nechce. Ale mlék je opravdu hodně a zkoušeli sme jich mnohem víc. Ale to je jedno o tom tahle diskuze není.
Každou radu bereme, každá z nás má jinou zkušenost a co někomu pomůže druhýmu zas ne, ale i tak si tu všechny radíme a sme ochotný zkusit cokoli.
Já na začátku nechtěla Nelince dávat žádný léky laktulozu, lepikol atd..... a nakonec díky radám tady jsem se toho přestala bát a vyzkoušela všechny rady co tu jsou, i po poradě u doktorky, která nakonec vždy radila to co maminky tady.
jsem ráda že jsem tuhle diskuzi našla, protože mi to na dlouhou dobu hodně pomáhalo a teď máme klid ale všichni si můžem radit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.11 10:49

no ja se svama nechci hadata ale jen pisu ze nemuzu male delat ridsi sunar nebo min mala by to mela malou :-P tady jsou i maminky co lzou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
12.7.11 12:49
edulka1 píše:
no ja se svama nechci hadata ale jen pisu ze nemuzu male delat ridsi sunar nebo min mala by to mela malou :-P tady jsou i maminky co lzou :-(
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.7.11 14:13
edulka1 píše:
no ja se svama nechci hadata ale jen pisu ze nemuzu male delat ridsi sunar nebo min mala by to mela malou :-P tady jsou i maminky co lzou :-(

A jak jsi na to přišla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.11 14:34

jo je tady jedna ale nebudu ji menovat me to psala jedna maminka a ted jsi davam pozor jen vam sem to chela rict at vite ze si taky ma te dat pozor :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.11 14:35

jo je tady jedna ale nebudu ji menovat me to psala jedna maminka a ted jsi davam pozor jen vam sem to chela rict at vite ze si taky ma te dat pozor :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí