Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
15.8.12 19:28

Tak jsem dnes uklohnila tu zeleninovou polívku s červenou čočkou, malá bude mít i na zítra a snad i na pozítra… a teď jsem udělala zapečené cuketky plněné mletým masem (mix) a cuketkama s vajíčkem (část směsi jsem odebrala)… a do zbytku jsem ještě přidala plechovku krájených rajčat a nechala pěkně vydusit :jazyk: :jazyk: :jazyk: a k tomu asi vařený brambor, nebo chleba :think:
Zítra jdu ráno do poradny a pak ke kadeřnici a chlop bude dělat z domu, tak aby měli s malou co jíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
15.8.12 19:59

@eshta ;), dala jsem poprvé tak uvidim, ještě tady mam tři menší tak min dvě deam do těsta na ondráše :lol:, no a jestli příští týden přijde tchán tak počítam že donese další :mrgreen: :mrgreen:. krásně to voní a počítam že nejstarší syn to nepozná, co je zelený to nedá do pusy ale v čem byla cuketa zatim nepoznal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.8.12 20:06

Jinak dneska byl slaný koláč a jdu si ho dát ještě na véču, jinak mám chuť na rajskou s hovězím.

• Citovat
  • Upravit
10639
15.8.12 20:15

Zitra budu varit na cesty-burtgulas, plnenou sekanou, rajdu s testovinama a mletyma kulickama.Pak jeste musim neco dovymyslet a upecu kolac s rebarborou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
15.8.12 21:14

@tetma dík a mňam…do toho rozhodně jdu :jazyk:  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
15.8.12 21:18

Dnes jsem vařila i na zítra vepř. kotleta na štavě k tomu ryže a hranolky salatek :mrgreen:
zitra dopo udelam nepečený dort :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
15.8.12 21:20

Tak my zítra buď smaženou cuketu, žampiony nebo květák :D je toho nějak moc ale asi vyhrajou žampiony ty ostatní dvě věci jdou využít na něco jiného :) jo a k tomu ameriky v troubě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
16.8.12 00:18

Dneska jsem udělala megamňamku prckovi - rozvařila jsem švestky s broskví.. A ten.. miláček.. to nechtěl :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
46669
16.8.12 07:44
@Amber_1977 píše:
Dneska jsem udělala megamňamku prckovi - rozvařila jsem švestky s broskví.. A ten.. miláček.. to nechtěl :cert: :cert: :cert:

Hm, takové megamňamky u nás taky nikdy nefrčely. Přesnídávku jedině kupovanou, když jsem uvařila něco takového, tak jsme to vždycky snědla sama…

Dneska hodím do trouby kupovanou sekanou a udělám kaši. Nic závratného se mi tvořit nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
16.8.12 07:48

Holky v neděli dojede rodina ze SR a tak musím něco uvařit a upéct, ale nevím co. Něco slavnostnějšího, nějaký tip? Půjdu nakoupit, tak ať vím co. A asi upeču Míšu řez.

• Citovat
  • Upravit
46669
16.8.12 07:53
@levmah28 píše:
Holky v neděli dojede rodina ze SR a tak musím něco uvařit a upéct, ale nevím co. Něco slavnostnějšího, nějaký tip? Půjdu nakoupit, tak ať vím co. A asi upeču Míšu řez.

Kolik jich bude? Jestli hodně, tak bych zapekla v troubě nějaký maso s cibulí a smetanou (nebo Eshtiny paprikové kotlety), k tomu brambory nebo třeba čerstvý domácí chleba a zeleninu, nebo nějakou omáčku, té se dá taky udělat hodně. Asi bych nic nesmažila nebo tak něco, abys nestrávila věčnost u kamen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
16.8.12 07:59

Dneska uvažuju o chilli con carne :think: uvidím, jestli mě to do oběda nepřejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
16.8.12 08:03
@KPKristy píše:
Kolik jich bude? Jestli hodně, tak bych zapekla v troubě nějaký maso s cibulí a smetanou (nebo Eshtiny paprikové kotlety), k tomu brambory nebo třeba čerstvý domácí chleba a zeleninu, nebo nějakou omáčku, té se dá taky udělat hodně. Asi bych nic nesmažila nebo tak něco, abys nestrávila věčnost u kamen…

No drbat se řízkama se fakt nebudu :mrgreen: ale teď mě napadlo, jestli neudělám kuře na smetaně s rýží :think:

• Citovat
  • Upravit
5173
16.8.12 08:16

Tak včera večer se i nic nechtělo tak v pečícím sáčku upečené kuře i s bramborem, přemýšlím co na zítra a víkend :think: nic moc se mi dělat nechce, možná segedýn :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
16.8.12 09:16
@levmah28 píše:
No drbat se řízkama se fakt nebudu :mrgreen: ale teď mě napadlo, jestli neudělám kuře na smetaně s rýží :think:

Udělala bych křenovku s hovězím a knedlema. To se zas tak často nevaří :think: A k Míša řezům ta hnědobílá barva bude ladit :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny