Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
24.11.12 14:48

Já dělala včera zeleninovou plívku s palačinkama, zbyla i na dnešek a na druhé byla hrachová kaše s párkem a chlebem, no a zítra bude kuřecí vývar a pečený králík.
Po rodinné poradě, jsme se doma dohodli, že si budeme dělat na každý týden jídelníček, nejstarší z toho byla nadšená, aspoň může navrhnout na co má chuť, no a když to ze sebe začla sypat- tak to bylo, jen sladké a smažené :mrgreen: ale udělali jsme kompromis ke vší spokojenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
24.11.12 15:27

Tarhoňa s uzeným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.11.12 20:33

Slepiči pol.,kuře na jogurtu s ryží, co zítra? nevim mrknu na vaše napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.12 06:22

My dneska budeme mít to, co včera, vše zbylo. Fajn, že nemusím vařit, když člověk zase vstává ve čtyři, tak se moc nechce, no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.11.12 07:14

Dneska rizoto takový nedělní oběd :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
25.11.12 08:36

@KPKristy pěkně jste si privstali, Ti moji vstavali o hodinu později- 5h :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
25.11.12 08:40

Vývar se strouháním a vrabec s brkaší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.12 08:47
@ankasz píše:
@KPKristy pěkně jste si privstali, Ti moji vstavali o hodinu později- 5h :zed:

No jo, standart asi už :?. Matěj se prostě probudí a už nemůže zabrat, rozčiluje se a já šílím. Ale budiž mu k dobru, že do té doby chrněl v kuse, takže já spala v kuse pět hodin… Aspoň něco… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
25.11.12 08:52

Včera i dnes asi už po stopadesátý bramborový salát (vyžaduje ho řemeslník na stavbě), včera s řízky, dnes se sekanou. Už jsem manželovi oznámila, ať na Štědrý den salát nečeká, už mi leze i ušima, a to ho jen ochutnávám, abych ho správně dochutila. Ke kafi řezy rafaelo a k večeři závin plněný kys. zelím, uzeným a nivou.

• Citovat
  • Upravit
marcela_81
25.11.12 08:56

Prosím, nemáte někdo toto nádobí ? Jak jste s ním spokojené. Potřebuji koupit nové pánvičky, budu mít indukci a nemám jedinou pánvičku na ní vhodnou. Tady by se mi docela líbil wok.

• Citovat
  • Upravit
6271
25.11.12 09:15

@KPKristy tak to jsi na tom relativně dobře, já šla spát o půlnoci, v 1 vstaval malý na kojení, ve 3h se ke mě nastěhovala malá, která cestou že svého pokoje nechala všude svítit, no a od 5h se rozhodl už nespat Oli :zed: no jo blbě jsem měla jít spát rychleji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50171
25.11.12 10:05
@marcela81 píše:
Prosím, nemáte někdo toto nádobí ? Jak jste s ním spokojené. Potřebuji koupit nové pánvičky, budu mít indukci a nemám jedinou pánvičku na ní vhodnou. Tady by se mi docela líbil wok.

Na indukci mají hromadu nádobí v Ikee a za slušnou cenu. Mám pár kousků doma a jsem spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50171
25.11.12 10:06
@KPKristy píše:
My dneska budeme mít to, co včera, vše zbylo. Fajn, že nemusím vařit, když člověk zase vstává ve čtyři, tak se moc nechce, no :roll:

To je šílený, to tě lituju :hug: Ještě, že náš kluk je spáč po nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
25.11.12 10:45

@MUFICE Díky, mrknu tam. Já mám všechno, chybí mi jen ty pánve a hrnec s dvojtym dnem, ale bez toho se obejdu.

• Citovat
  • Upravit
20656
25.11.12 10:50

Včera celerová polívka, vepřová pečeně s kukuřicí a duš. mrkví, brambor
dneska kuř. vývar s držďovými knedlíčky, pečený stehna s brkaší, okurkový salát s octovou zálivkou (vzpomínám pokaždý na školní jídelnu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny